Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Holosko pas vermeyi ogrensin once.

orta sahaya savaşan biri gelsin başka birşey istemiyorum.

1-Elano gitsin, Emana-Schaars gelsin.

2-Jo gitsin, cok pahalı olmayan bir forvet gelsin, mumkunse guclu, Bianchi-Makukula gibi.

3-Kewell ayrılabilir, Gio'nun bonservisi alınsın.

4-Caner'in bonservisi alınsın ama sol bekte asla oynatılmasın, sol acık iç oynasın; sol beke Malik fathi ya da Wederson alınsın.

5- Leo gitsin, ya Cavalieri gibi iyi bir yabancı kaleci alınsın ya da TC olursa Hasagic-Ufuk'la devam edilsin.

6- Tercuman Mert ingilizceye bulasmasın, Portekizceye devam etsin, Flemenkce-Turkce tercumanı getirilsin.

Tek isteğim izlemeniz.Eminim sizde benim gibi düşüneceksinizdir.

YouTube - David Moreno

cidden her hareketi Messi'nin adeta kopyası.

Yav ben bu youtubeden URL kısmını bulamıyorum.Site ben görmiyim diye engelledi mi ne?:O:O

Not:Bu arada bu eleman şu anda 19 yaşında.Bazı arkadaşlar çocuk diye yorum yapabilirler.ancak videoları biraz küçükken çekilmiş belli oluyor.Kendisi şu anda 19 yaşındaymış..Aslında biraz çekiniyorum yazarken ama yazdık birkere..:D:D

Chamakh bu aralar bi açıklama yapmış;

"Artık değişik futbol ve farklı taraftarları keşfetmek istiyorum. Bordeaux'da mükemmel zaman geçirdim ve daha da bu grupla anılarım olacak. Yeni maceraya atılmadan önce herşeyimi vermeye devam edeceğim. Her zaman ilk kulübüm Bordeaux olacak ama artık yeni bir lig ve değişik bir kültürü tanımak istiyorum"

Bu sezon ligde ve Avrupa'da 36 maçta forma giyip 14 kez fileleri havalandırmış Chamakh

2002'den beri,Fransız ekipte toplamda 288 maça çıkmış ve 72 gol kaydetmiş.

Fas Milli takım formasını ise 53 maç oynamış ve 15 gol kaydetmiş.

İngiliz kulüpleri istiyor Chamakh'ı,bizde uğraşırsak bir şeyler olabilir,çok iyi kalitede bir oyuncudur kendisi.

Tek isteğim izlemeniz.Eminim sizde benim gibi düşüneceksinizdir.

YouTube - David Moreno

cidden her hareketi Messi'nin adeta kopyası.

Yav ben bu youtubeden URL kısmını bulamıyorum.Site ben görmiyim diye engelledi mi ne?:O:O

Not:Bu arada bu eleman şu anda 19 yaşında.Bazı arkadaşlar çocuk diye yorum yapabilirler.ancak videoları biraz küçükken çekilmiş belli oluyor.Kendisi şu anda 19 yaşındaymış..Aslında biraz çekiniyorum yazarken ama yazdık birkere..:D:D

Emre Çolak'ın biraz daha teknik versiyonu.

Bu sezon ligde ve Avrupa'da 36 maçta forma giyip 14 kez fileleri havalandırmış Chamakh

İngiliz kulüpleri istiyor Chamakh'ı,bizde uğraşırsak bir şeyler olabilir,çok iyi kalitede bir oyuncudur kendisi.

konunun mantıklı transfer önerileri olarak değiştirilmesini talep ediyorum:D

Chamakh zor ama takım arkadaşı Cavenaghi'yi alabiliriz.

Arsenal'a gitcek gibi...

Eğer yanlış hatırlamıyorsam;Takvim'de sezon sonu gerek maliyeti; gerekse yaratabileceği sorunlar göz önüne alınarak JO'nun yollanacağı ve yerine Gervinho ile temaslara başlanacağı yazıyordu.Bence %1'lik doğruluk payı varsa asrın transferi olacak nitelikte.Ancak tam olarak mevkiisi forvet mi bilmiyorum.Biraz sağ kanatta oynuyor gibi.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam;Takvim'de sezon sonu gerek maliyeti; gerekse yaratabileceği sorunlar göz önüne alınarak JO'nun yollanacağı ve yerine Gervinho ile temaslara başlanacağı yazıyordu.Bence %1'lik doğruluk payı varsa asrın transferi olacak nitelikte.Ancak tam olarak mevkiisi forvet mi bilmiyorum.Biraz sağ kanatta oynuyor gibi.

Gervinho imkansız

Geri
Üst Alt