- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Cevap: Transfer Önerileri
Eden bulur kardes
Eden bulur kardes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana haber mi ucurdular almayacagiz diye, nerden biliyosun?![]()
_Bir İtalyan Liginde oynamış stoper.Mesela (Nicolas BURDİSSO.).Bonservisi elinde sene sonu.
_Bir adet Alman Ligi deneyimli ön libero.Mesela ARTURO VİDAL(Leverkusen)
_Bir adet çift yönlü orta saha.Mesela yaşı da olsa MİCHAEL BALLACK(Sene sonu serbest).
Mesela ikna etmesi problem de olsa HAMİT ALTINTOP(Sene sonu sebest yine).
Mesela KİM KALLSTRÖM(LYON) (Sene sonu sebest)
_Bir adet yerli forvet.
_Sercan Yıldırım
_Halil Altıntop
_Mehmet Yıldız
Bir adet kaleci
_G.Ochoa:Uçuk ama ilk bu isme yönelmeliyiz.Alamasak bile.
_S.Frey(Fiorentina)
_Stéphane Ruffier(Monaco):Bu sene en az 7-8 maçını izledim.10 kadar maçın da özetini izledim.Çok sağlam refleksleri var.
Sana haber mi ucurdular almayacagiz diye, nerden biliyosun?[/QUOTE
benim bildiğim fanatik bir biçimde pkk sempatisi var fenerbahce transfer ediyordu sonradan hakkında araştırma yapılınca ailesinin pkk ile bağlantısı yüzünden hapis yatmışlığı var bu yüzden siyasal sığınma ile isviçre ye gitmişler.
Bizim takıma Fildişi Sahilli bir forvet oyuncusu lazım yada sağ bek Keita ile birlikte silip atarlar ortalığı
Gervinho olsaydı ah ah
Gervinho zorda.. Aruna Dindane olabilirdi mesela ama oda beklentileri karşılıyamaz..
Forvet istiyorsanız Owusu-Abeyie'yi öneririm.Porsmouth küme düşecek bu sene zaten koşa koşa gelir.
Takım afrika kupasına gidince artık bizi çağırırlar![]()
Forvet istiyorsanız Owusu-Abeyie'yi öneririm.Porsmouth küme düşecek bu sene zaten koşa koşa gelir.
Abeyie santrafor da oynayabiliyor arkadaşlar.