Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Hamit son haftalarda kadroda şans bulmaya başladı ama yinede ben sözleşme uzatılacağını düşünmüyorum.

Emana baya hucumcu bir adam, defansif meziyetleri azdir kendisinin. Topal-Emana-Elano olur bence.

LAKIN,

Elano sanki 4-2-3-1'e daha cok uyuyor, 4-3-3'e nazaran. Ilerde oynasin lan herif.

Emana baya hucumcu bir adam, defansif meziyetleri azdir kendisinin. Topal-Emana-Elano olur bence.

LAKIN,

Elano sanki 4-2-3-1'e daha cok uyuyor, 4-3-3'e nazaran. Ilerde oynasin lan herif.

Topal-Elano-Emana... Fazla Ofansif olmazmı sence? Defansif özellikleri biraz daha iyi olan adam daha iyi olmazmı? Mesala Topal-Zokora-Emana- Daha iyi olur bence...

Serhat sen o tagla istediğin kadar Elano gitsin de millet sana inanmaz.

Topal-Elano-Emana... Fazla Ofansif olmazmı sence? Defansif özellikleri biraz daha iyi olan adam daha iyi olmazmı? Mesala Topal-Zokora-Emana- Daha iyi olur bence...

Topalio on libero olacak, Emana ise Topal ve Elano'nun arasindaki barzo bag gibi olacak. Boyle artan ofansiflikte Topal-Emana-Elano gibi olacak cok da iyi olacak. Emana box to box tarzinda, diger ikisi de defansif ve ofansif ama cift yonluluge yakin gibi. Anlatabildim umarim baya bi donut yedim agzim yuzum kaydi. :o

Serhat,

Elano nereye gidiyor yahu bi dur.

Hamit ManUtd maçında ilk 11'deydi.Lig'de durumlar nasıl bırakır mı Bayern bize ?

DMC/MC

G.Inler

G.Kacar

MC

Hamit

Emana

Schaars

Kallstrom

Bu adamlardan herhangi ikisi gelsin yeter, 29 yasında hala ''uyum'' sureci yasayan mc-amc her neyse cozemedigim, acık alanda oyun gorusu ve uzun mesafeli uzun pasları dısında bir dunya defosu olan Elano satılmalı. Stilleri farklı olsa da genel kalite olarak saydıgım adamlar Elano'dan cok daha faydalı olurlar.

1- Bu adamların hepsi Elano'dan genç.

2- Elano'nun aldıgı yıllık 3m euroyu(net) hiçbiri almıyor. Bonservis elindeki (daha yuksek yıllık ucret talep edecegi için) Kallstrom'e 3m euro versen belki gelir. Elano'nun satısından gelecek parayla oteki oyuncuyu alırsın.

Yerlide de M.Topal Ayhan Barış gider, Musa, Jem Paul ve M.Ceylan gelebilir.

Ajax'lı Eyong Enoh'un da sozlesmesi bitiyormus. Cok yuksek ucret aldıgını sanmıyorum. Yası da cok uygun, pek seyretme sansım olmadı. Ama soylenenler olumlu. Her ne kadar onceki msjda saydıgım oyuncular kalibresinde olmasını beklemesem de bizde iş yapabilecek birine benziyor.

Yakından takip eden varsa bilgi verebilir mi?

Enoh Topal gibi, cok calisiyor. Ama sozlesmesi bitmiyor, 2012ye kadar kontrakti var (+2 opsiyonlu).

Şu hamitte gelecekse gelsin artık her sene basında geliyor lafları baydı .

Atiba Hutchinson, Kopenhag'ın CL maçlarını izlerken en begendigim oyuncuydu iki sezonda da. Trabzonspor'la adı anılsa da, alabilceklerini sanmam. Sozlesmesi bitiyor sanırım. Ofans agırlıklı olsa da oldukca enerjik biri, driblingi de iyiydi.

Yine ilk tercihler olmazsa dusunulecek biri bence. Kagıt uzerinde Elano'dan kotu biri ama sahada cok daha faydalı olacagını dusunuyorum.

Misal Liverpool'lu Lucas gelse herkes cok mutlu olur. Ama Elano gibi olur sonu buralarda, Lucas'ın macını izleyipte begenen kac kisi var acaba?

Geri
Üst Alt