Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Eğer Arda ve Keita giderse Pitroipa düşünülmeli bence.

Hamburg maçında çatır çatır oynamıştı Pitroipa.Cidden çok iyi olur henüz çok genç ve çok süratli bir oyuncu.

Güzel bi alternatif.İzlemedim bilmiyorum nasıl bir oyuncu olduğunu.Tek artısı genç olmasına rağmen devamlı bir şekilde forma giymesi orada yazan değeri ise çok da önemli değil.Fakat bizim takımda iyi bir alternatif olur,mevcut orta sahalarımızdan iyiyse.

Wien 8m Euro'dan Bahsediyordu en son Geleceği Çok parlak...

Milli takımda Kaçırdı Yasin'i Ki haberleri varmı acaba arkadaşların oda bi ayrı soru..

Güzel bi alternatif.İzlemedim bilmiyorum nasıl bir oyuncu olduğunu.Tek artısı genç olmasına rağmen devamlı bir şekilde forma giymesi orada yazan değeri ise çok da önemli değil.Fakat bizim takımda iyi bir alternatif olur,mevcut orta sahalarımızdan iyiyse.

Yalnız bu adam gelirse yabancı kontenjanından sayılıyor sanırım.2.miileti Türkiye diye yazmıyor.

Yasin Pehlivan'ın durumu Ekrem Dağ gibi..

Yalnız bu adam gelirse yabancı kontenjanından sayılıyor sanırım.2.miileti Türkiye diye yazmıyor.

Ben Yabancı sayılmaz diye biliyorum ama Genede Pek bilgim yok... Zaten Yasin'i almamız zor... Wien 8m Euro'dan bahsediyordu en son... Türkiye'ye geleceğini zannetmiyorum.

beni scout olarak alsınlar, bende kurtulurum GS de kurtulur :)

Bradleyi daha ucuza alamazmıyız

Neymiş o 8 milyon çok pahalı.

Arkadaşlar Jamie O`hara ya ne diyorsunuz

Takip eden bilen varmı

Bradley gibi adamı kolay kolay bırakmazlar bize.

Lille'den Balmont'u düşünebiliriz aslında genç değil ama yine de orta sahayı toparlayabilir.Yine onun takım arkadaşı Cabaye.

Arkadaşlar Jamie O`hara ya ne diyorsunuz

Takip eden bilen varmı

Sanırım Portsmouth'ta oynuyor.Son dönemde iyi değil önceden Tottenham'da çok daha iyiydi.Bence fena transfer olmaz.Ama ben Tottenham'a geri döneceğini düşünüyorum.

Balmont çok agresif her an sarı kırmızı görebilecek oyuncu.

Ama cabayeyi yorum yapacak kadar izlemedim.

Veli Kavlak - Spielerprofil - transfermarkt.de

Gene Wien'den Veli... Alternatif için düşünülebilir.. Yasin kadar iyi olmasada iyi oyuncu... En son Beşiktaşın Gündemine gelmişti.. Yerli oyuncu Kalitemizi Yükseltmeliyiz... Düşünülebilir Veli'de..

Sola iyi alternatif olur.Ama Caner kalırsa gereksiz bence.

Bu takıma bir solbek,bir ortasaha,bir forvet transferleri şart.

Solbek olarak Trabzon'dan Hrvoje Cale'nin faydalı olabileceğini düşünüyorum.Bana göre TSL'nin en iyi solbekidir.

Ortasahaya Balmont,Cabaye,Cana,Muamba gibi oyunun iki yanını da oynayabilen oyuncular şart.

Forvete Mustafa Pektemek,Şahin,Sercan vs.yerli alternatifler lazım.Halil Altıntop da düşünülebilir.

Geri
Üst Alt