Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Serdar Özkan ve Semih Şentürk Galatasaray'la temastaymış.Bakalım Haziran'da ne bombalar patlayacak?

Tuncay'ı milli maçta formda gören fenerli taraftarlar şimdiden tuncayı takımda istiyormuş.Üstünel transferi önceden bitirmiş olmasın?

Güntekin Onay demiş bunları.Doğru mu acaba?

Mathieu Debuchy,Adil Rami.

Biraz gözlerini açıpta şu adamları alsınlar

Mathieu Debuchy,Adil Rami.

Biraz gözlerini açıpta şu adamları alsınlar

Rami çok iyi bir oyuncu;ancak Liverpool ile anlaştı.

Adil Rami'nin yerine de çok değil sadece 1.5 ay kadar önce önerdiğim; Bruno Ecuele Manga'yı aldılar ki oyuncu 2.lig ekiplerinden Angers'te forma giyiyordu ve genç-gelecek vaadediyordu.Ancak bazı kişiler ''Bu transferleri Çaykur Rİze yapsın.'' diyerek aslında ne kadar vizyonsuz olduklarını gösterdiler.

Rami çok iyi bir oyuncu;ancak Liverpool ile anlaştı.

Elalem devre arasında gençleri topluyor,bizimkilerde son saniyeye kadar uyusun sonra 2-3 tane gözden düşmüş yıldızları getirip taraftarı kandırsın.Başarı başarıya aç oyuncularla yakalanır.(Bknz:Galatasaray 2000 kadrosu)

Elalem devre arasında gençleri topluyor,bizimkilerde son saniyeye kadar uyusun sonra 2-3 tane gözden düşmüş yıldızları getirip taraftarı kandırsın.Başarı başarıya aç oyuncularla yakalanır.(Bknz:Galatasaray 2000 kadrosu)

Orası öyle adaş,ne diyebilirim ki.Ben artık klişe olmuş olan'' Porto; Lyon; Ajax gibi olalım.'' sözlerini geçtim.Biz önce Standart Liege; Anderlecht; CSKA Moskova; Shaktar gibi takımları örnek alalım.Nerde Galatasaray nerde Lyon.Haddimize mi düşmüş bu mantaliteyle gittikten sonra.

Mesut Özil gibi kaçırmayalım da.

İlkay Gündoğan Nürnberg

Bu çocuktan patlama bekliyorum

Blaise Matuidi,Walter Gargano,Fabien Lemoine,Rasmus Lindgren,Patricio Araujo

Bu sene Montpeliler'in çıkışında büyük pay sahibi olan 2 oyuncu önereceğim

1) Victor Hugo Montano 25 yaşında Kolombiyalı futbolcu Baros'a alternatif bir oyuncu alınacaksa Montano çok iyi seçim olur.Hücumun her yerinde görev yapabiliyor.Orta saha bile oynuyor CMF dediğimiz.Komple bir futbolcu.Geçen sezon ligde 17 gol atmış.Bu sezonda 10 gol 2 asistle oynuyor.

2)Tino Costa 25 yaşında Montpeliler takımının beyni.Tam bir duran top ustası.2 yönlü bir orta saha oyuncusu.Bu sezon ligde 5 gol 6 asistle oynuyor.Tabi bunları daha kapsamlı şekilde araştırmak lazım.

Blaise Matuidi,Walter Gargano,Fabien Lemoine,Rasmus Lindgren,Patricio Araujo

Bu sene Montpeliler'in çıkışında büyük pay sahibi olan 2 oyuncu önereceğim

1) Victor Hugo Montano 25 yaşında Kolombiyalı futbolcu Baros'a alternatif bir oyuncu alınacaksa Montano çok iyi seçim olur.Hücumun her yerinde görev yapabiliyor.Orta saha bile oynuyor CMF dediğimiz.Komple bir futbolcu.Geçen sezon ligde 17 gol atmış.Bu sezonda 10 gol 2 asistle oynuyor.

2)Tino Costa 25 yaşında Montpeliler takımının beyni.Tam bir duran top ustası.2 yönlü bir orta saha oyuncusu.Bu sezon ligde 5 gol 6 asistle oynuyor.Tabi bunları daha kapsamlı şekilde araştırmak lazım.

Valllahi süper oyuncular.YalnızSemih;Gargano napoli'de oynuyordu yanılmıyorsam.Napoli de bizim ligin Kayserisporu çok pahalıdır o.

Aslında hocam Coutadeur ve Cabaye için oyle tahmin ediyorum maksimum 12-13 milyona ihtiyac var.Bunu da Ardanın satışından gelen parayla rahat bir şekilde sağlarız.

---------Coutadeur---------

---Elano-------------cabaye

Keita--------------------Dos Santos

---------Baros/Trnsfr-------

coutadeur'u ön libero olarak koymadım.

Aslında hocam Coutadeur ve Cabaye için oyle tahmin ediyorum maksimum 12-13 milyona ihtiyac var.Bunu da Ardanın satışından gelen parayla rahat bir şekilde sağlarız.

Gio solda oynamaz.

Coutadeur Ve Cabaye 12'den fazla tutar.

Geri
Üst Alt