Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Bu adamı hiç bir şekilde getiremezsin

Manchester United bile 22 milyon Euro 'yu gözden çıkarıpda Douglas Costa'yı alamıyorsa;ve aynı oyuncuyu Shaktar Donetsk gibi bir takım 6,4 milyon Euroya alıyorsa pekala Romelo Lukaku da gelebilir kanımca.

Romelu Lukaku

fft30mm926440.jpg

16 yaşında,Fildişi'li bu çocuğun peşinde en son Chelsea felan vardı diye biliyorum.Birde 1 sene daha Anderlecht kalmak istiyormuş.Takip edilmesi gereken bir çocuk...

bunun yaşını 5-10 yaş küçültmüşler heralde:D

Manchester United bile 22 milyon Euro 'yu gözden çıkarıpda Douglas Costa'yı alamıyorsa;ve aynı oyuncuyu Shaktar Donetsk gibi bir takım 6,4 milyon Euroya alıyorsa pekala Romelo Lukaku da gelebilir kanımca.

Hocam Lukaku gelmez..

Adam 16-17 yaşında(ben daha büyük olduğunu düşünüyorum orası ayrı)kariyerini Türkiye'de heba etmez.Aynı takımdan De Sutter daha gerçekçi bir öneri olurdu diye düşünüyorum ki son transfer döneminde ismi bizimle anılmıştı.

Bu takıma önce FM tabiriyle MC lazım.

Murat Ceylan gibi bir oyuncu orta sahaya müthiş dinamizm getirir.Sözleşmesi de bitiyor

Şu adamı o kadar izledim bir türlü beğenemedim.Hırslı,arzulu,tempolu,genç bir oyuncu fakat teknikve oyun zekası o kadar yüksek değil üstelik Antep Başkanı en az 5 milyon euro ister.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor.Beleşe kapatma ihtimalimiz var.Ayrıca Barış,Sarp gibi oyuncuların yanında teknik ve oyunzekası olarak fersah fersah üstündür.

Hocam Lukaku gelmez..

Adam 16-17 yaşında(ben daha büyük olduğunu düşünüyorum orası ayrı)kariyerini Türkiye'de heba etmez.Aynı takımdan De Sutter daha gerçekçi bir öneri olurdu diye düşünüyorum ki son transfer döneminde ismi bizimle anılmıştı.

Bu takıma önce FM tabiriyle MC lazım.

Murat Ceylan gibi bir oyuncu orta sahaya müthiş dinamizm getirir.Sözleşmesi de bitiyor

Belki. Ama işin ucunda dünyanın en iyi takımlarından birisi olan ManU bir oyuncuyu isteyip te alamayacak; ancak Shaktar gibi vasat takım onu beeleş denilebilecek bir fiyata alabiliyorsa bu transfer piyasası çok renkli birşey olsa gerek.Belki aynı senaryoyu biz de yazarız diye söyledim.Bakarsın Chelsea;Liver;Barca alamaz da biz alırız.

Bence Yiğit İncedemir Murat Ceylan'dan daha faydalı olur.Seneye Mehmet Topal giderse muhakkak alınmalı.Üstüne birde 2 yabancı orta saha ve Selçuk İnan'ı aldıkmı orta sahayı epey bir toparlarız diye düşünüyorum.

Bence Yiğit İncedemir Murat Ceylan'dan daha faydalı olur.Seneye Mehmet Topal giderse muhakkak alınmalı.Üstüne birde 2 yabancı orta saha ve Selçuk İnan'ı aldıkmı orta sahayı epey bir toparlarız diye düşünüyorum.

katılıyorum,yiğit incedemir i bende çok eğenirim bi kaç kere önerdim hatta:D

Totti'nin dediği çıkarda Lazio küme düşerse,

--Cristian Daniel Ledesma

--Thomas Hitzlsperger

--Aleksandar Kolarov

Tam da ihtiyacımız olan bölgeler. :D

Geri
Üst Alt