Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı hiç bir şekilde getiremezsin
Romelu Lukaku
![]()
16 yaşında,Fildişi'li bu çocuğun peşinde en son Chelsea felan vardı diye biliyorum.Birde 1 sene daha Anderlecht kalmak istiyormuş.Takip edilmesi gereken bir çocuk...
Murat Ceylan alınmalıdır.
Manchester United bile 22 milyon Euro 'yu gözden çıkarıpda Douglas Costa'yı alamıyorsa;ve aynı oyuncuyu Shaktar Donetsk gibi bir takım 6,4 milyon Euroya alıyorsa pekala Romelo Lukaku da gelebilir kanımca.
Şu adamı o kadar izledim bir türlü beğenemedim.Hırslı,arzulu,tempolu,genç bir oyuncu fakat teknikve oyun zekası o kadar yüksek değil üstelik Antep Başkanı en az 5 milyon euro ister.
Bu adamın 16 yaşında olduğuna inanmak zor. Belçika'da gol kralı oldu. Pato, Agüero ne kadar zorsa bu adamın gelme olasılığı da o kadar az.
Çocuk 93 yaşında neyine inanmıyorsun.Gelme olasılığı evet zor.Uğraşılırsa birşeyler olabilir.
Hocam Lukaku gelmez..
Adam 16-17 yaşında(ben daha büyük olduğunu düşünüyorum orası ayrı)kariyerini Türkiye'de heba etmez.Aynı takımdan De Sutter daha gerçekçi bir öneri olurdu diye düşünüyorum ki son transfer döneminde ismi bizimle anılmıştı.
Bu takıma önce FM tabiriyle MC lazım.
Murat Ceylan gibi bir oyuncu orta sahaya müthiş dinamizm getirir.Sözleşmesi de bitiyor
Bu takıma önce FM tabiriyle MC lazım.
Songda 32 yaşında ama 5 dünya kupası oynamış.Hele saidoo adam bebekliğimden beri oynuyor hala 30 yaşındaymış.
Ayrıca ben orda başka şey demek istedim bi bak mesaja![]()

Dediğin doğru ama bu çocuğunda alınabilme olasılığı olursa,hiç düşünülmemelidir..
Derken??
Bence Yiğit İncedemir Murat Ceylan'dan daha faydalı olur.Seneye Mehmet Topal giderse muhakkak alınmalı.Üstüne birde 2 yabancı orta saha ve Selçuk İnan'ı aldıkmı orta sahayı epey bir toparlarız diye düşünüyorum.
Totti'nin dediği çıkarda Lazio küme düşerse,
--Cristian Daniel Ledesma
--Thomas Hitzlsperger
--Aleksandar Kolarov
Tam da ihtiyacımız olan bölgeler.![]()