Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

lazioda bir forvet var adi zarate mi ne oda cok iyi golcu aslinda alsak fena olmaz kaca kapariz acaba adamin fiyati ucuk ya o ne oyle 17.500.000 € Mauro Zárate - Spielerprofil - transfermarkt.de

Faşist la o:D.

fascist_682x400_1007304a-500x291.jpg

Elin oglun futbolu fasit olmasina ragmen döktürüyor, bizimkiler kizarkadas buldular mi kayboluyor.

Loic Remy,Nuri Şahin,Hamit Altıntop üçlüsü herşeyi çözer diye düşünüyorum.

Vassilios Pliatsikas ,Antonio Nocerino,Lucas Leiva,İbson

Çalışma izni alamadı Costa.Araştır lütfen.

Olaya şöyle baksana Semih.Çalışma iznini alamadığını bende biliyorum.Peki Costa'nın gideceği takım Shaktar'mıydı? ManU'dan sonra peşinde yine dünya devleri vardı.Onlar da alamadılar yada almadılar.En basitinden Villareal çok koşmuştu peşinde.Barca Real İnter'in istediklerini çokça okumuştum haberlerde.Ama Shaktar'ın yolunu tuttu.Onu demek istedim.Yoksa çalışma iznini alamadığını biliyorum.

Zarate bence neredeyse aguero kadar iyi oyuncu.Ama lazio bi ton para bayıldı zaten alamayız.

İki resmi bir arada koyamadım.Acaba bir arkadaştan rica etsem Leo Franco ile Armağan Çağlayan'ı yanyana ekleyebilir mi? Baktım da felaket benziyorlar.

Olaya şöyle baksana Semih.Çalışma iznini alamadığını bende biliyorum.Peki Costa'nın gideceği takım Shaktar'mıydı? ManU'dan sonra peşinde yine dünya devleri vardı.Onlar da alamadılar yada almadılar.En basitinden Villareal çok koşmuştu peşinde.Barca Real İnter'in istediklerini çokça okumuştum haberlerde.Ama Shaktar'ın yolunu tuttu.Onu demek istedim.Yoksa çalışma iznini alamadığını biliyorum.

Artık Brezilyalı almıyor kimse. Büyük klüplerle isimlerinin geçmesi ise menajerlerinin işi.

Ya sen ciddi ciddi Romelu Lukaku'yu alabileceğimize inanıyormusun harbiden?

Yav salalyın gitsin Lukaku felan.Hitzlsperger ,emana ,hamit, kacar, kranjar birileri gelsin şu orta sahaya artık. :D

Şimdiden başlamaları lazım transfere.Bir kerede erkenden bitirelim şu transferi

Arsenal Zarate'yi almak istemişti 40 milyon euro önermişti sanırım yada Lazio istedi o parayı tam olarak hatırlamıyorum ama özet şu alamayız.

Geri
Üst Alt