Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

"Galatasaray'dan 2 kadro çıkartsan; biri birinci olur, diğeri ikinci olur." gibi bir geyik var ya, her sezon öncesinde konuşuluyor. Bu kadroya sahip olursak dediğim olacak gibi. Namağlup şampiyonluk bile uzak değil. Kadroda da hayvan sürüsüyle versatile adam var. Forvetten stoper yaratma fantezilerine girmeyeceğiz.

Traore'yi almazlar. Caner'i alırlarsa zaten diğer adamı gereksiz olarak düşünürler. Diğerleri olabilir ama Rosenberg biraz sönük kalır sanki kadro da. Geçmişe göre pek iyi değil gibi ama bu sezon takip edemedim hiç

"Galatasaray'dan 2 kadro çıkartsan; biri birinci olur, diğeri ikinci olur." gibi bir geyik var ya, her sezon öncesinde konuşuluyor. Bu kadroya sahip olursak dediğim olacak gibi. Namağlup şampiyonluk bile uzak değil. Kadroda da hayvan sürüsüyle versatile adam var. Forvetten stoper yaratma fantezilerine girmeyeceğiz.

İyi güzel de bu adamlar gelir mi be Serhat?

Lens´i o paraya alamayız . En az 5 milyon avroyu gözden çıkarmak gerekir .

Paul Scharner'la ilgili supheleri olanlar bana danisabilir.

Nigel Coker haricinde hepsi gelebilir. Ama en mühim olanı Trochowski.

Bir kere Premier Lig'den Ingiliz oyuncu tutup getirmek inanilmaz zordur, Reo-Coker (x milyon euro) yazinca kolay gelebilir ama o adamin gelme ihtimali Bayern'de ilk 11 oynayan adam kadardir. O kadar kolay degil bu isler.

Traore'yi almazlar. Caner'i alırlarsa zaten diğer adamı gereksiz olarak düşünürler. Diğerleri olabilir ama Rosenberg biraz sönük kalır sanki kadro da. Geçmişe göre pek iyi değil gibi ama bu sezon takip edemedim hiç

Hoop. Rosenberg'i Ajax yıllarından beri izlerim. Müthiş bir forvet. Baros stilinde bir adam en başta. Oldukça güzel bir yedek olur.

Ama Traore'yi almazlar bence de. Çağlar'ı falan alırlar. Trochowski yerine de beleş Kallström'ü almaya çalışırlar. 10 milyon € ucuza biraz daha kötü kadro ama her türlü güzel olur.

----------Ufuk----------- [Aykut]

-Sabri-Emre--Neill-Hakan- [Uğur-A.Turan-Aykut-Çağlar]

-----NDinga-ReoCoker---- [Yiğit-Mustafa]

---------Kallström-------- [Giovani]

-Keita--------------Arda- [Lens-Caner]

----------Baros---------- [Rosenberg]

Nasıl gelmez?

O listede gelmeyecek adam yok bence.

1-)gelmeleri çok zor

2-)serhat tahmini fiyat yazmış,o adamların bonservisleri çok daha yüksek olur,yahu rosenberg e 2 milyon,reo coker a 5 milyon,jeremain lens e 2,5yazmış,bu paraya satarlarmı güldürmeyin adamı:asd:

Bana göre fizikli ve ayağı iyi top yapan Christopher Metzelder..RM'dede forma şansı bulamıyor..Alman disipliniyle yoğrulmuş bir stoper..

çok ağır,yahu almanya ile yaptığımız maçta semih bile bitirdi bu adamı:o,fiziğini bile kullanamıyor ki hiç

- Yiğit İncedemir (1 milyon €) - 2011

- Delvin NDinga (3,5 milyon €) - 2011

- Nigel Reo Coker (5 milyon €) - 2011

- Piotr Trochowski (7,5 milyon €) - 2011

- Aykut Demir (1 milyon €) - 2012

- Markus Rosenberg (2 milyon €) - 2011

- Armand Traore (4 milyon €) - 2013

- Jeremain Lens (2,5 milyon €) - 2013

- Giovani Dos Santos (7 milyon €)

- Caner Erkin (3,5 milyon €)

Toplam: 38 milyon €

----------Ufuk----------- [Aykut]

-Sabri-Emre--Neill-Traore- [Uğur-A.Turan-Aykut-Hakan]

-----NDinga-ReoCoker---- [Yiğit-Mustafa]

-------Trochowski-------- [Giovani]

-Keita--------------Arda- [Lens-Caner]

----------Baros---------- [Rosenberg]

Sözleşme bitiş tarihlerini de ekledim yanlarına. Lens ve Traore haricindeki bütün yabancıların sözleşmesi 2011 Haziranı'nda sona eriyor. Beklenenden daha ucuza bile alabiliriz bazı adamları.

Sözleşme bitiş tarihlerini de ekledim yanlarına. Lens ve Traore haricindeki bütün yabancıların sözleşmesi 2011 Haziranı'nda sona eriyor. Beklenenden daha ucuza bile alabiliriz bazı adamları.

İyi kadro kurmuşsun da bu tamamen takımı baştan silmek gibi bir şey. Bu kadronun oturması da zaman alır.

İyi kadro kurmuşsun da bu tamamen takımı baştan silmek gibi bir şey. Bu kadronun oturması da zaman alır.

Bir tek orta sahayı değiştiriyoruz. Sol beke Traore alınmaz, Hakan/Caner'le idare ederiz. İlk 11 için başka transfer de yok. Lens, Rosenberg, Yiğit ve Aykut yedek olacak. Toplam 7 tane transfer alt tarafı.

Bir vucinic i istiyorum bi pektemek i bir de chygrynskyy yi

Gio'nun bonservisi 6m pound. Yigit ve Aykut'a biz talip olursak 1m demek imkansiz demek. Bunlar kurnaz koylu akliyla giden Anadolu kulupleri, bu kadar iyimser olma.

Geri
Üst Alt