Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Giovani Dos Santos

Caner Erkin

Musa Çağıran

Ali Turan

Mustafa Pektemek

bunlar sezon sonu zaten gelecek.

Ben hep söylüyorum,ben olsam yönetimin yerine

1)Sene sonu bonservisi elinde

Orta Saha oyuncuları

1)Hamit Altıntop

2)Michael Ballack

3)Kim Kallström

4)Achille Emana

5)Murat Ceylan

den biriyle anlaşmaya çalışırdım.Elano'ya iyi bir talip çıkarsa Teknik Direktör de onay verirse satardım.

Topal'ı 5.5 Milyon Euro ve üstü bir teklif gelirse

Servet'i 4.5 Milyon Euro ve üstü bir teklif gelirse satar.

Barış Özbek

Ayhan Akman

2'lisini takasla Gençlerbirliğine gönderip

oradan

_Mustafa Pektemek(bence alındı)

_Aykut Demir(Sol bek,sol stoper)

alırdım.

Defansif orta saha olarak

Tercih sırasına göre yine

1)Gökhan İnler

2)Alou Diarra

3)M.Diarra

4)Lorik Cana

5)S.Mbia(Marseille)

bunlardan birini almaya çalışırdım.

Defansın ortasına eğer uygun bir Türk oyuncu ile anlaşamazsam ve Ali Turan'ın antreman performansı hakkında rapor alarak beğenmezsem

_Alex(Chelsea):Zor

_V.Kompany:Biliyorum İmkansız

_Serdar Taşçı:Evet imknasız ötesi

_Eren Güngör:Kayseri satmaz.

bunlardan birini almaya çalışırdım alamazsam

N.Burdisso(Roma):Bonservisi elinde

İvan Cordoba:Yaşlı ama çok hızlı ve atletik bir oyuncu,yıllarca Serie A da oynamış.

ikisinden birini almaya çalışırdım.

Kaleye

_G.Ochoa:Teklif yapar reddedilmesini beklerdim

_S.Ruffier:Monaco:Geleceğin Barthez'i

_Kameni:Kedi gibi

3'ünden birini ikna etmeye çalışırdım gelmezse

_Onur Kıvrak

_Serkan Kırıntılı

_Sinan Bolat

3'ünden birine yönelir,bunlardan birini kadroma katar,

_Ufuk Ceylan

_Yeni Kaleci

_Aykut Erçetin ile devam ederdim.

That's all.

Aydın Karabulut bek değil ki :confused:

Liste alternatifli olsun diye yazdım :D Caner Erkin'den sol bek yaratmaya çalışıyorsak Aydın'dan da yaratılır, bu sezon Ankaraspor küme düşmeden önce son maçlarda sol bek oynuyordu. Ama dediğim gibi lise alternatifli gözüksün diye yazdım, orada o kdar oyuncu arasında sadece buna mı takldın? :D

r196201_746613.jpg

Sizce aradığımız oyuncumu?

Ütsad taktın mı takıyorsun bir oyuncuya; Pirlo, Parker derken şimdi de Cahill :D Ben Parker'ı tercih ederim.

Liste alternatifli olsun diye yazdım :D Caner Erkin'den sol bek yaratmaya çalışıyorsak Aydın'dan da yaratılır, bu sezon Ankaraspor küme düşmeden önce son maçlarda sol bek oynuyordu. Ama dediğim gibi lise alternatifli gözüksün diye yazdım, orada o kdar oyuncu arasında sadece buna mı takldın? :D

Yok üstad güzel isimler yazmışsın, beğendim. Ben mi yanlış biliyorum diye dedim Aydın ' ı. Güzel açıklamışsın teşekkürler :D

Teko Modise.. Güney Afrikalı,Konfederasyon kupasını izleyen arkadaşlar farketmiştir.İzlediğim kadarı ile İniesta ile stilleri aynı.Ayrıca seneye stad açılışı da olacağına göre bi kaç yıldız geliceğini tahmin ediyorum.Stad açılışına Barça ile yapacaklarını düşünürsek eyer kofti topçu almayacağımız da söyleyebilirim.Ayrıca Şam.Liginede katılabilirsek seneye biz Galatasaray taraftarları bayram edeceği kesindir..

Dalgamı geçiyorsun yahu ?

Tutturmuşsun bir Scharner gidiyorsun.

Ne şüphesi olacak insanların ?

30 yaşına gelip, hiç bir kalburüstü takımda oynamamış bir oyuncudan bahsediyorsun.

Tabii, senin gibilere gore transfer JO olacak, 22 yasinda, CSKA ve Man City'de oynamis, ve 30 milyon dolara transfer gerceklestirmis olacak. Hareketleri de ortada Jo'nun. Scharner'i hayatinda bir kere bile izlememissin gelip sacma sapan konusuyosun. O yuzden hic kalburustu takim falan deme bana direk "izlemedim, bilmiyorum" de ki bari gulunc duruma dusme.

Tottenham'ın Sol beki mükemmel işler yapıyor. Gareth Bale Galiba ön tarafda da oynayabiliyor. Mükemmel adam. Müthiş. Bence ilgilenilmeli.

O daha cok sol acik gibi oynar, sol bekleri Assou-Ekotto diye bi adam o da baya iyi. Sirf Tottenham'dan transfer onerileri yapsak sayfalar alir zaten. Adamlarin artigi Sevilla'ya falan gidiyor dusun.

Premier ligdeki tum takimlarin kadrolarini tarayip ise yarar dise de dokunur ve de alabilecegimiz adamlarin listesini yapacagum stay tuned.

-------------M.topal-------------

--G.kacar------------Kalström---

Premier ligdeki tum takimlarin kadrolarini tarayip ise yarar dise de dokunur ve de alabilecegimiz adamlarin listesini yapacagum stay tuned.

En güzeli bence.Gidip kokuşmuş topçuları alacağına EPL'den küme düşmeye oynayan takımın misal orta sahadaki oyuncusunu al getir. Bizde kral olur.Kalite farkı bu olsa gerek.İçimde kalan ahım oldu Clint Dempsey.Keşke alınsa.

Geri
Üst Alt