Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: # Umut Bulut

sözleşmesi bu sene bitiyodu uzatmasaydı alınabilirdi serbest olarak ama yine de ben Umut'un geleceği sanmıyorum çünkü o ilk 11'de oynayacağı bi takımda olmak iter sanıyorum hırslı adam

yahu biz barosu 5 m euro ya aldık ..baros u izlemek yetiyo nasıl bi oyuncu olduğunu anlamak için sürekli gol düşünüyo. 4 5 m a yine alırız baros gibisini zor olmasa gerek

Devre arasında alalım dedik millet dalga geçti. :)

Cevap: Transfer Önerileri

Umut Bulut konusu, Transfer Önerileri ile birleştirilmiştir.

Nicolas Alejandro Frutos bir ara Liverpool ile anlaşmıştı.Bugün transfermarkt'den baktım futbolu bırakmış görünüyor.Doğru olabilir mi??Yau adam 28 yaşındaydı manyah mı bu?

yahu biz barosu 5 m euro ya aldık ..baros u izlemek yetiyo nasıl bi oyuncu olduğunu anlamak için sürekli gol düşünüyo. 4 5 m a yine alırız baros gibisini zor olmasa gerek

Rosenberg var aynı Baros stilinde. 2-3 milyon €'ya hallederiz. Sözleşmesinin son yılı ve çok büyük bir ihtimalle sezon sonu ayrılıyor. Ajax yıllarından tanıyorum. 4-3-3'ün kanatlarında da oynuyordu. Biz yine de ileri uçta kullanırız. Baros-Rosenberg rotasyonu müthiş iş yapar. Yanlarına da bir Türk forvet tamamdır.

Steven Defour, tam aradığımız adam ve henüz 21 yaşında sanırım. (22 de olabilir)

Standard Liege'de oynuyor. Elano'ya ödediğimiz bonservis parasıyla alabiliriz kendisini. Yani Elano'yu satıp, yerine gelecek paraya alabiliriz.

Kendisinin geleceği çok parlak, Frank Rijkaard gibi bir hocanın eğitimi ile çok iyi yerlere gelebilir. Stili Xavi'ye çok benzemektedir. Mevkisi tam MC'dir.

Kendisi şu anda belkide Belçika tarihinin en büyük futbolcusu olma yolunda ilerliyor.

Steven Defour, tam aradığımız adam ve henüz 21 yaşında sanırım. (22 de olabilir)

Standard Liege'de oynuyor. Elano'ya ödediğimiz bonservis parasıyla alabiliriz kendisini. Yani Elano'yu satıp, yerine gelecek paraya alabiliriz.

Kendisinin geleceği çok parlak, Frank Rijkaard gibi bir hocanın eğitimi ile çok iyi yerlere gelebilir. Stili Xavi'ye çok benzemektedir. Mevkisi tam MC'dir.

Kendisi şu anda belkide Belçika tarihinin en büyük futbolcusu olma yolunda ilerliyor.

Belçika tarihinin en büyük futbolcusu olma ihtimali yok. İyi bir adam ancak çok iyi değil. Elano'dan gelecek para dediğin herhalde 7 milyon €. O paraya alınabilir ancak o paraya daha iyilerini de alırız.

Serhat; Defour iyi adam; ancak onu 7'ye almak büyük bir başarıdır, çünkü epey piyasası var.Hatta Real Madrid anlaşmış diye bir haber okumuştum.Hoş ne kadar doğru bilinmez ama en nihayetinde Defour'u o paraya alamayız.Daha iyisinden kastın Fransadaki elemanlar ise onlar rahat alınır; belki de altında bir paraya.

Serhat; Defour iyi adam; ancak onu 7'ye almak büyük bir başarıdır, çünkü epey piyasası var.Hatta Real Madrid anlaşmış diye bir haber okumuştum.Hoş ne kadar doğru bilinmez ama en nihayetinde Defour'u o paraya alamayız.Daha iyisinden kastın Fransadaki elemanlar ise onlar rahat alınır; belki de altında bir paraya.

Sakatlık falan derken çok az maçta oynadı bu sezon. 7 milyon €'dan fazla isteyeceklerini sanmıyorum. Daha fazlasını verecek olsam, Defour'u falan almam zaten.

Defour 7'den yukarı etmez.Adamı abartmayın bu kadar.

Geri
Üst Alt