Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Elimizden kaçırdığımız bir yıldızmış Ananidze.Öyle biliyorum.Üstelik TC vatandaşlığını da kabul etmiş o zamanlar.

Citynin şampiyonlar ligi hayalleri başka baharlara kaldı.Acaba sezon sonu kadro değişirmi bizde bu fırsatta bir İreland bombası patlatabilme ihtimalimiz nedir?

Bordeaux Sissokho'yla ilgileniyormuş bu adamı kesinlikle bizim almamız lazım.

Chivu'yu alalım :D Sorunlu olduğumuz bütün bölgelerde oynayabiliyor :D ( Stoper-Sol Bek-Ön Libero )

Sissokkonun nesi gider be.!

Sanki M.topaldan çok üst adam.

Elano'dan gelecek 7 milyon €'nun üzerine biraz daha ekleyerek, bir Marchisio bombası patlatsak fena olmaz aslında. Mehmet Topal da gidiyorsa, Sissoko + Marchisio'yu alalım Juve'den. 15 milyon € falan tutar. Reo-Coker, Ndinga ve Yiğit İncedemir'i de alarak kapatalım orta saha işini. Onlara da toplam 7-8 milyon € veririz.

bir daha dusun:)

fenere 3-1 yenildigimiz macta on liberon topalllll

0 top calmayla oynamis

cok sogukkanli vallahi bu topal:)

Aslında o maçta Rijkaard yanlış kullandı taktiksel olarak Topal'ı.

Kalli döneminde üst düzey oynadı M.topal Fener maçlarında.

her macta ayni bu adam

yanindaki adamlar kadar anca iste

yanina 2 super adam koyarsan siritmaz:) hatta beni koysan bende siritmam:)

ben adim gibi eminim topali oynatmayacagina rijkaardin eger alternatifleri olsa

baris 4 mac ceza almasa gorecektik diye hissediyordum ama iste fenerasyon devreye girdi

Rosicky diyeceğim ama adam müzmin sakat.

aslinda bize cok lazim bir adam bu trabzonlu serkan ve umut ta yedek olarak mukemmel olur luganoyu surundurdu yerlerde

her macta ayni bu adam

yanindaki adamlar kadar anca iste

yanina 2 super adam koyarsan siritmaz:) hatta beni koysan bende siritmam:)

ben adim gibi eminim topali oynatmayacagina rijkaardin eger alternatifleri olsa

baris 4 mac ceza almasa gorecektik diye hissediyordum ama iste fenerasyon devreye girdi

Barış mı? Rijkaard tamam futboldan pek anlamıyor ama o kadar da cahil değildir. Hiç bir zaman Mehmet'in yaptıklarını yapamaz Barış. Ön libero değil en başta. Rakibin üzerine giden ön libero düşünemiyorum. Yok zaten dünyada örneği.

Barış mı? Rijkaard tamam futboldan pek anlamıyor ama o kadar da cahil değildir. Hiç bir zaman Mehmet'in yaptıklarını yapamaz Barış. Ön libero değil en başta. Rakibin üzerine giden ön libero düşünemiyorum. Yok zaten dünyada örneği.

baris on libero olur demedim

rijkaard prenslerini (sarp ve elanoyu) oynatir yanlarindada baris oynardi diyorum

mehmetin yaptiklarini yapamaz dogru:)

baslamayalim gene

Geri
Üst Alt