Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

şu barış mehmet topal artık bi gitsin ya midem bulanıyor valla bunlara + elano ve servette gitsin yeter

Thomas Hitzlsperger'in adı çok geçmişti forumda. Devre arasında Lazio'ya 1 milyon euro bonservis ile gitmişti. Lazio'dan ayrılmak istiyormuş ve büyük ihtimal sezon sonu ayrılacakmış. Lazio'nun böyle bir durumda, bonservisi için fazla para ödemediği bir oyuncu için yüksek bir fiyat belirlemesi pek olası durmuyor. Dünya Kupası kadrosuna alınmadığı da göz önünde bulundurulursa talip olunması halinde olası bir transfer erken denilebilecek bir tarihte bitebilir.

Lazio'ya saldırmak lazım, ekonomik olarak bir kriz içindeler.Ve çok iyi oyuncuları uygun fiyatlara alabiliriz diye düşünüyorum.Israrcı olmakta fayda var.

6+4 büyük ihtimal yeni sezonda uygulanacak ona göre kadro yaparsak.

1) Leo Franco

2) Jo Alves

Bu ikisi gider kalır 4 yabancı hakkı

1) Rafael Marquez=7.000.000-10.000.000 euro arası

2) M.Sissokho=5.000.000-7.000.000 euro arası

3) C.Ledesma= Galiba sözleşmesi bitiyormuş.

4) Monzon=3.000.000-5.000.000 euro arası

Toplamda ortalama taş çıksa 20.000.000 euro yapar.Buna Mehmet Topal'dan gelecek parayıda eklersek 15.000.000 euro gibi bir maliyet çıkıyopr ortaya

Marquez'e 7-10 milyon arasi mi???

Ya Fenerlisin ya da Barcali gardas kusura bakma. :o

Hem genç hem de Türk oyunculara yönelelim istiyoruz ben de St.Pauli'den Deniz Naki'yi öneriyorum.Yedek olarak çok iyi olur.Hem sadece santrfor özelliği de yok.Hücum alanının her bölgesinde oynuyor.Bu yıl 29 maçta forma giyip 7 gol atıp 11 de asist yapmış Bundesliga 2'de.

Forumda çoğunluk C.Ledesma'yı kadroda görmek ister.Ledesma'yı ikna etmek çok da zor olmaz bence bu kadar transferi gördükten sonra.Ledesma ile ciddi bir şekilde ilgilenirsek almamamız için bir sebep göremiyorum ben.Lazio 7 milyon euro'dan kapıyı açacaktır.Bizim için de 6 milyon euro bu adama verip transfer etmek büyük başarı olur.Biz de kapıyı 5'ten açıp 6 ya da 6,5 gibi bir rakama bağlarsak güzel olur.Daha fazlasını da kimse vermez zaten, bir sonraki sene bonservis ödemeden alma gibi bir durum varken.Bir sonraki sene ellerinden bedava uçup gidecek,çünkü Lazio'da kalmak istemediğini okumuştum daha önce.Böyle transferleri yapmak daha kolay bildiğimiz gibi.

Orta saha arıyorsak Colon Santa Fe'de oynayan Facundo Bertoglio'yu öneriyorum.Daha 19 yaşında oyunun 2 yönünüde oynayabiliyor.Teknik kapasitesi,oyun zekası,driblingleri,şut tekniği çok iyi.1-2 yıl sonra adından söz ettireceğine eminim.Fiyatı 1.750.000 euro keşke geç olmadan alsak.:(

6+4 büyük ihtimal yeni sezonda uygulanacak ona göre kadro yaparsak.

1) Leo Franco

2) Jo Alves

Bu ikisi gider kalır 4 yabancı hakkı

1) Rafael Marquez=7.000.000-10.000.000 euro arası

2) M.Sissokho=5.000.000-7.000.000 euro arası

3) C.Ledesma= Galiba sözleşmesi bitiyormuş.

4) Monzon=3.000.000-5.000.000 euro arası

Toplamda ortalama taş çıksa 20.000.000 euro yapar.Buna Mehmet Topal'dan gelecek parayıda eklersek 15.000.000 euro gibi bir maliyet çıkıyopr ortaya

Bu ne şaka mı? :D

Ledesma'nın sözleşmesi falan bitmiyor.

Rafael Marquez'in artık hiç bir takıma yararı olmaz ve bonservisini abartmışsın.

Monzon'dan kalitelilerini alırsın.

Bu ne şaka mı? :D

Ledesma'nın sözleşmesi falan bitmiyor.

Rafael Marquez'in artık hiç bir takıma yararı olmaz ve bonservisini abartmışsın.

Monzon'dan kalitelilerini alırsın.

Farketmez Ledesma'nın bonservis parasınıda ekledinmi en fazla 20.000.000 euro gibi bir maliyet yapıyor.Doğru söylüyorsun Marquez bize fazla gelir çok kaliteli bir savunmacı;) ayrıca Monzon'da çok yetenekli bir bektir.

Farketmez Ledesma'nın bonservis parasınıda ekledinmi en fazla 20.000.000 euro gibi bir maliyet yapıyor.Doğru söylüyorsun Marquez bize fazla gelir çok kaliteli bir savunmacı;) ayrıca Monzon'da çok yetenekli bir bektir.

Marquez'i izledin mi bilmiyorum ama adam dökülüyor.İsime bakarak adam öneriyorsunuz.Monzon dediğin adam Caner'den kaliteli değil.Sissokko o kadar ucuza alınamaz.

Marquez'i izledin mi bilmiyorum ama adam dökülüyor.İsime bakarak adam öneriyorsunuz.Monzon dediğin adam Caner'den kaliteli değil.Sissokko o kadar ucuza alınamaz.

İzlemedim hiç hangi takımda oynuyor söylede bari 1-2 maç izleyip yorum yapalım.:rolleyes:

Orta sahaya adam gibi topla haşır neşir en az 2 Yabancı 2 yerli oyuncu alınmazsa bir sene daha el sallarız Cl'ye.O yüzden bunun bilicinde olmalı yönetim.

Veli Kavlak

Yasin Pehlivan

bize uygun isimler.Bunlar alınabilir 2 türk için.

Geri
Üst Alt