Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Kundeye alip getirilemez mi

Yasin Pehlivan'ın fiziksel özellikleri ön libero olmaya müsait gözüküyor. Sahadaki olayını da görmek lazım.

Bu sezon sakatlıklardan çok çektiiiik.Ve müthiş bir çözüm buldum.

DR.Shephard!

Lost-Matthew-Fox_l.jpg

Bonservisi şuan Sahte John Locke'da.Çok iyi kırık çıkık tamir eder.Anında müdahaleleriyle adamı sıkıntıdan kurtarır.Bir iddaasında Kewell'ı iki güne kalmaz iyileştiririm demişti.

Bizim sağlıksız ekibimizle tek başına taka düşünülebilir.

Neden benim gibi düşünen yok.Neden neden neden:sad007:

Sağlık ekibi gerek doğru diyorsun Oğuzhan.

Oğuzhan sektör et bu adamı,gel şu hemşirede anlaşalım reyis.

46893_0.jpg

Mükemmel transfer olur bana göre..

Evet Mert ya o ne oyle

şöyle ortasaha için klasik tabirle dinamo gibi adamlar önerin, 90 dk boyunca temposu yüksek olsun, top rakipteyken rakibi ısırsın, top bizdeyken panik yapmasın, dosta güven, düşmana korku versin.

kulübü mail, faks yağmuruna tutmalıyız, başarabiliriz.

Neill,Baros,Keita,Gio,Caner kalsın bence. Jo,Leo ve malesef ihtimali artıığı için artık Kewell gitsin. Elano'da duruma göre belli olur. 7 yabancı olsun kadroda. Elano giderse 3 kalırsa 2 yabancı alınsın. Stoper ve Ortasaha öncelikli.

mert o nedir ya:o erkek gibi

Nuri Şahin diyenler acaba bonservis ne kadar biliyorlar mı ayrıca Arsenal falan istiyormuş ve bu genç yaşında Türkiye'ye gelip neden kariyerini bitirsin. Hamit zaten imkansız.

Man City'nin artıklarını toplamalıyız bence,ciddiyim.Artık dediğim de Stephen Ireland ulan böyle artığa ölürüm ölürüm. :D

Zabaleta illa ki yararsiza cikacaktir, onu kapalim. Kompany de cok iyi olur. Futbol subesinin basina Rauf Denktas gelirse mukemmel olur. Soda varsa da, iceriz.

Geri
Üst Alt