Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Grella alınmış artık ön libero önermeye gerek yok.Ama Elano kalırsa Grella'yla O'nun yanına bir transfer daha şart.Colman iyi gider ikisinin yanına aslında

Ön Libero'ya M.Diarra A.Diarra'lardan bahsediyorduk... Grella İsmi geçiyor.... Topal'ı gönderip Grella'yı almak ayrı yetenek ister zaten!!!!! Orta Sahaya'da Kallström Emana Kacar'lardan bahsediyorduk.... Yönetim Şimdide Elano'yu gönderip Gene Grella gibi isimlerle görüşür... Bu anlayışla Seneye'de başarı gelmez... Devam Yönetim...

Ön Libero'ya M.Diarra A.Diarra'lardan bahsediyorduk... Grella İsmi geçiyor.... Topal'ı gönderip Grella'yı almak ayrı yetenek ister zaten!!!!! Orta Sahaya'da Kallström Emana Kacar'lardan bahsediyorduk.... Yönetim Şimdide Elano'yu gönderip Gene Grella gibi isimlerle görüşür... Bu anlayışla Seneye'de başarı gelmez... Devam Yönetim...

Mehmet Topal'ı isteyenlerden birisi de Blackburn'dü. Valencia'yı tercih etti Mehmet. İşin acı tarafı; Mehmet, Blackburn'e gitse ilk 11 oynayacaktı. Şimdi biz o takımın 3. ön liberosunu alıyoruz.

Galatasaray midfielder Mehmet Topal is reported to be interesting Blackburn Rovers.

The Daily Mail claims Rovers boss Sam Allardyce is keen on the energetic midfielder.

The 23-year-old Turkey international has made 15 appearances for the national team

He has been nicknamed Örümcek (Spider) for his ability to use his long legs to win loose balls or cut out passes.

Should the deal go through, it will be the second Turkey international boss Sam Allardyce signs during this transfer window, Stuttgart midfielder Yildiray Basturk having signed this week.

Mehmet Topal'ı isteyenlerden birisi de Blackburn'dü. Valencia'yı tercih etti Mehmet. İşin acı tarafı; Mehmet, Blackburn'e gitse ilk 11 oynayacaktı. Şimdi biz o takımın 3. ön liberosunu alıyoruz.

Birde İşin Başka tarafı Taraftarların Yüzde %90 Topal'ı Beğenmiyordu Topal'ın yerine Ön Libero'ya Diarra'lardan bahsediyorduk... Beğenmediğiniz Topal'ı Gönderip Yerine Onun Çok Çok aşağısı bir futbolcu alıyorsunuz.... Beğenmediğimz Topal Grella'dan Kat kat daha iyi futbolcudur... Eğer gerçekse Bu Grella haberi hakikaten rezalet transfer..

Reisler bu Grella Şokella gibi Nutella gibi bişey herald. Bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorum. :D

Şaka bir yana da adam Parma'nın eski kaptanıydı. Sağlam oyuncu yani.

Bir de sakatlık sorunu olmasa.

İkinci Neill olur diyenler de var ama bir ikinci Linderoth vakası da yaşanabilir.

Mehmet Topal'ın yerine Eskisehirspor'dan Alper Potuk. 1991 dogumlu, gelecegin Suat Kayası :animation:

Steven Davis.Artık gör halimi yönetim alın şu adamı:D

O değilde şu Fulham'dan Etuhu ve Dempsey'i kapamaz mıyızı renktaşlarım ?

Geri
Üst Alt