Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Etuhu'yu almak akıllarına gelir mi yönetimin bilmem ama tam aradığımız kan bu adam. Üstelik solak :)

Etuhu siradan bence, o kadar iyi degil.

Bana kalsa Diarra vs. geleceğine Etuhu gelsin. Adamın müdahaleleri çok yerinde. Topa dokunuşu çok yumuşak. Umarım alırız.

önerilere falan gerek yok. Rijkaard-tugay gibi iki futbol efsanesinin calistigi bir kulubun hicbir sekilde oneriye ihtiyaci olmamalidir.

2 si belirlesin ve ortak calissin transfer konusunda.

fizigi iyi oynuyormus izlenimi veriyor bence etuhu adam degil

önerilere falan gerek yok. Rijkaard-tugay gibi iki futbol efsanesinin calistigi bir kulubun hicbir sekilde oneriye ihtiyaci olmamalidir.

2 si belirlesin ve ortak calissin transfer konusunda.

arkadaşlar benimde transfer önerilerim var ; kale bence sağlam illa yabancı alacaksan ucuza nijeryalı enyeama yı alsınlar , defansa türk ömer toprak alınsın eğer bu sene alınmazsa bidaha da alınamaz uçucak fiyatı, ortaya musa iyi aldığımız adam ama yanına gago bile alınabilir oynamıyor real de , barnetta imzalamadıysa barnetta beleşe alınabilr ve tabiki hamit , forvet ise mutlaka genç istekli bi brezilyalı ya da afrikalı alınmalı bence ama favorim türk mehmet batdal, o boyda o sol ayak harika beğenmeyen arkadaşlara tavsiyem son maçta attığı iki gole baksınlar

ben bizim yönetimin yerinde olsam, bir ekip kurup Almanya, Avusturya gibi Türklerin yoğun olarak yaşadığı ülkeleri takip ederdim. Madem yabancı kontejyanı var, hem de Türkiye de parlayan bir yerli oyuncuya yüksek fiyat çekiyorlar, en güzeli bu işi yönelmek. Hem ordaki adamlar çok daha iyi temel eğitim alıyorlar.

Benoit Pedretti.Auxerre'in kaptanı.Milli takıma da gitmişti bi ara sanırsam.3 sene önce 5 m € ya gitmisti Lyon'dan.Topal'ın yerine cok iyi olabilir bence.

Bir baska önerim ise Maxi Lopez.Rijkaard'ın eski öğrencisi , Catania'da formunu yakaladı.Daha yeni gitmesine rağmen gollerini atıyor.3 m € ya transfer olmuş.Bize gelmesi de düşüşte olan kariyeri icin yükseliş olur.Her sene kümede kalmaya oynayan takımdan uygun bir fiyata gelebilir.

Dawson veya King. Birde Huddlestone veya Jenas.(Taş gibi adamlar)

Huddlestone diyenler ciddi mi?

Değildir herhalde Hayri.Yani o kadar kendilerine zarar verecek kadar çok şey içmedilerse ciddi değillerdir.;);)

Ha bu arada Etuhu önerilmiş.Topal'dan sonra çok iyi olurdu;özellikle dünkü maçı izledim harika bir oyuncu.Düşünün Everton'un yedeği Neill'i aldık.Bizde döktürüyor bir de Fulham'ın sezonda 20 maç ve üstü oynayan bir oyuncusunu alırsak düşünün nasıl fayda sağlayacağını.

Etuhu iyi adam.Ama Fabrice Muamba'da müthiş olurdu.

Muamba,Raul Garcia şu iki adam gelse ortasahaya final oynamazsak ne olayım lan.

Muamba'yı hiç izlemedim Mert.

İzlemediysen sana şunu tarif edeyim Etuhu'dan 1-2 gömlek üstün ve daha genç bir oyuncu.Etuhu'yu beğendiysen Muamba'yı da beğenirsin eminim..

Bonservisi de gayet makul.

Geri
Üst Alt