Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Etuhu sağlam adam ama bizim oynamak istediğimiz sistemde başarılı olamaz.Çok sırıtır.Bize topla arası haşır neşir olan bir adam ön libero lazım.

Her neyse bnce bir transfer de ileri üçlünün soluna yapılması lazım.Kevin Monnet Paquet'i bilen var mı?Ben çok beğeniyorum.Büyük bir oyuncu olacak.Bizde de ileri üçlünün her yerinde çok da güzel oynar.Bonservisi de makuldür.Düşünülmeli.

Bu arada Fethullah;

-----xxxxx----xxxxx---

---------Etuhu-------

Şeklinde bir ortasaha çok güzel olabilir.Ama Etuhu'yu ön libro olarak koymadım oraya yanlışlığa sebebiyet vermeyelim.

etuhu gerçekten çok iyiydi dün , bize faydalı olabilir..

birde sol bekleri vardı Paul Konchesky , mükemmeldi gerçekten o gelse bize mükemmel olur..

Konchesky-H.Balta-Neill-Sabri

çok iyi bir defans hattı olur..

Etuhu'nun oynayabileceği en iyi mevki ön libero mevkisidir.Etuhu'dan daha fazlasını beklemek yanlış olur.Orta sahada pas alıp veren bir yapısı yok,oyunu açma yeteneği,oyun zekası yok.Top çalma yeteneği üst düzeyde,rakibe korku salan yapısı var ama total futbol anlayışında kullanamazsın Etuhu'yu teknik açıdan çok yetersiz bence.Zaten Fulham takımının oyun anlayışı da hücumu gerektiren bir yapıda olmadığı için Etuhu çok iyi görünüyor.Kötü oyuncu demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece bizim sisteme uymaz.

Haklı olabilirsin.ancak topal gittikten sonra bu mali krizde --Etuhu'nun Topal'dan daha iyi bir oyuncu olduğuna hemfikiriz dimi-- Etuhu çok iyi olurdu.Takip ederim bu adamı ama dün alıcı gözüyle baktım cidden iyi oyuncu.Yani oynatmak istediğimiz sistemin belki tam elemanı olmayabilir ama bu şartlarda alabileceğimizin en iyisi diyebilirim kendi bakış açıma göre.

elano servetı 15 e satıp balotellı yı alalım dert tasa kalmasın :) sonra orta saha ya da emana guti 2lisi forvete de sunderland ın sıyahı forvetını alalım bakın bakalım seneye kım tutar o takımı :)

elano servetı 15 e satıp balotellı yı alalım dert tasa kalmasın :) sonra orta saha ya da emana guti 2lisi forvete de sunderland ın sıyahı forvetını alalım bakın bakalım seneye kım tutar o takımı :)

Balotelli'nin kendisi zaten başlı başına bir dert.Balotelli'nin bu ülkeye hele ki ŞL'ye gidemeyen bir takıma gelebileceğini düşünmek de klinik bir durumdur

3 santforumuz olacaksa ki olmalı, biri mutlaka guclu, aynı zamanda top saklayabilecek kadar top kontrolu, pas becerisi olan biri olmalı.

Biri Baros zaten...

Rolando Bianchi, J.Elmander, Makukula, M.Yıldız gibi.

Balotelli'nin kendisi zaten başlı başına bir dert.Balotelli'nin bu ülkeye hele ki ŞL'ye gidemeyen bir takıma gelebileceğini düşünmek de klinik bir durumdur

15 m olarak gozukuyo fıyatı transfermakr da .ama ben sahsen adamın haksızlığa uğradığını dusunuyorum .:rolleyes:

15 m olarak gozukuyo fıyatı transfermakr da .ama ben sahsen adamın haksızlığa uğradığını dusunuyorum .:rolleyes:

Yetenek olarak zaten felaket bir çocuk,inanılmaz bir oyuncu.Ama aynı Batuhan gibi beyinsizce işler yapıyor.İnter'de oynayıp da ben Milan'lıyım diye bas bas bağırandan ne beklersin,kafayı yemiş eleman.Baksana Mourinho bile baş edemedi.Bu genç yaşında bu yarım aklına rağmen iyi bir takım bulur,Türkiye'nin de yanından bile geçmez,adı bile anılamaz hatta.

Yetenek olarak zaten felaket bir çocuk,inanılmaz bir oyuncu.Ama aynı Batuhan gibi beyinsizce işler yapıyor.İnter'de oynayıp da ben Milan'lıyım diye bas bas bağırandan ne beklersin,kafayı yemiş eleman.Baksana Mourinho bile baş edemedi.Bu genç yaşında bu yarım aklına rağmen iyi bir takım bulur,Türkiye'nin de yanından bile geçmez,adı bile anılamaz hatta.

bende gelmeyeceğini biliyorum zaten de 19 yasında daha .ama bır balotellı fanı olarak takımda gorsem 50 tane formasını alırım heralde :D bu arada sunderland ın forvetı darren bent ı alma sansımız varmı acaba?:o super bi oyuncu.ama bakdım da 15.5 m dıyolar :akansular:

haaaaggggiiiwp7.jpg

Jem Paul Karacan ve alınabilirse Selçuk İnan. Birde yanlarına Murat Ceylan alındı mı kulübeyi sağlamlaştırmış oluruz. Forvet'e de al Gignac'ı. Oh mis :)

Jonathan De Guzman'ı almak için ne yapmak lazım ?

hasan kabzeyi geri almalıyız.

Geri
Üst Alt