Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

İkisinin katkısı Keita'yı rahatlıkla katlar. Beğenmediğiniz Arda bile Keita'dan daha çok katkı yaptı bu sezon. Keita takımda en çok topla oynayan adam bir de. Verim olarak bakarsak, çok da iyi değildir Keita. Çok top eziyor çünkü.

çok top eziyor en çok sorumluluğu o alıyor çünkü,he almasın diyeceksin ama,orta sahadan bi yaratıcılık gelemediği için biri bu işi üstlenmek zorunda,keita olmasa topu kolay kolay ileriye taşıyabileceğimizi sanmıyorum:o

Bence Keita'nın sorunu sonunu getiremiyor.Topu ceza sahasına kadar getiriyor ama son tercihleri yapamıyor.

İkisinin katkısı Keita'yı rahatlıkla katlar. Beğenmediğiniz Arda bile Keita'dan daha çok katkı yaptı bu sezon. Keita takımda en çok topla oynayan adam bir de. Verim olarak bakarsak, çok da iyi değildir Keita. Çok top eziyor çünkü.

Keita'nın top ezdiği doğru da Arda ligin 2. yarısında hiç yoktu ki Serhat nasıl daha çok katkı yapsın Keita'dan.Adam matkap gibi deliyor sağ kanadı,ben böyle insan evladı görmedim

Peki Neymar :D Matias Defederico FM akar diyebilirsiniz ama bu adamlar çok potansiyelli :D

Matias De Federico . . Evet bu adamı ben de çok beğeniyorum. Huracan ' daydı galiba. Stili aynı Messi .

boruc.jpg
[/URL][/IMG]

Boruc İyi olurdu Kaleye.

Neymar, Rossi'den de imkansız. :D

Amacım muhalefet olmak değil ama; Douglas Costa'ı Manchester United çok istedi.Sadece o mu; Barca; Real; Arsenal...Gide gide Shakhtar'a yaklaşık 6 milyon Euroya gitti.Alex Teixeira desen o da öyle.U20 şampiyonasından sonra herkes onun çok büyük bir kulübe gideceğini düşünüyordu-m. Ama yine Shaktar'ın yolunu tuttu.Yani biz çok imkansız gözüyle bakıyoruz ama görünen öyle değil sanki.İstemek lazım.

Amacım muhalefet olmak değil ama; Douglas Costa'ı Manchester United çok istedi.Sadece o mu; Barca; Real; Arsenal...Gide gide Shakhtar'a yaklaşık 6 milyon Euroya gitti.Alex Teixeira desen o da öyle.U20 şampiyonasından sonra herkes onun çok büyük bir kulübe gideceğini düşünüyordu-m. Ama yine Shaktar'ın yolunu tuttu.Yani biz çok imkansız gözüyle bakıyoruz ama görünen öyle değil sanki.İstemek lazım.

Brezilya'dan futbolcu alıp, başını belaya sokmak istemiyor kimse.

Andy Carroll (newcastle )

Curtis Davies (aston villa )

Dan Gosling (everton )

Johan Djourou (arsenal )

Federico Fazio (sevilla )

Sebastian Boenisch ( werder )

Felipe Santana (dortmund )

Franco Zuculini (hoffenheim)

Luiz Gustavo (hoffenheim)

Paulo Machado ( toulouse)

M'Bengue (toulouse)

Mongongu (monaco)

Mathiue Coutadeur (monaco)

Kevin Paquet (lens)

Lemoine (rennes)

arkadaşlar bu adamları hiçbirinin 25-26 yaşının üzerinde olduğunu ve bonservis bedellerinin 4-5 milyon euro yu geçeceğini sanmıyorum.Takım isimlerini yaazdım ama belki içlerinden bazıları gelecek sezon için başka takımlarla da anlaşmışta olabilir yada boşta da olabilirler ,araştırmadım.

Yazdığın futbolcuların içerisinde Andy Carroll ve Franco Zuculini dışındaki oyuncular bize gelebilir. Ama bu ikisinin gelmesi ihtimali düşük. Neden dersen Newcastle EPL'ye yeni çıktı ve Carroll en etkili gol silahları . Zuculini ise daha bu sene transfer oldu Hoffe'ye yani gelmek istemezler takımlarıda izin vermez.

Geri
Üst Alt