Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Muntari nasil olur ? :D

appiahi getirelim yada once bir hasteneden gecirelim tabii.

Javi martinez:D

Bafetimbi Gomis : Baros a iyi bi partner.

bafetimbi-gomis-190.jpg

Muntari nasil olur ? :D

appiahi getirelim yada once bir hasteneden gecirelim tabii.

Javi martinez:D

Muntari Şampiyonlar Ligi şampiyonunun elemanı.Ne ile kandıracaksın da getireceksin.Appiah'ın tazminatı vardı FB'ye yanılmıyorsam.Javi Martinez ise daha 2-3 gün öncesine kadar Real Madrid 30 milyon Euroluk bir teklifle kapıyı çaldı Xavi'ye partner olarak.

Andy Carroll (newcastle )

Curtis Davies (aston villa )

Dan Gosling (everton )

Johan Djourou (arsenal )

Federico Fazio (sevilla )

Sebastian Boenisch ( werder )

Felipe Santana (dortmund )

Franco Zuculini (hoffenheim)

Luiz Gustavo (hoffenheim)

Paulo Machado ( toulouse)

M'Bengue (toulouse)

Mongongu (monaco)

Mathiue Coutadeur (monaco)

Kevin Paquet (lens)

Lemoine (rennes)

arkadaşlar bu adamları hiçbirinin 25-26 yaşının üzerinde olduğunu ve bonservis bedellerinin 4-5 milyon euro yu geçeceğini sanmıyorum.Takım isimlerini yaazdım ama belki içlerinden bazıları gelecek sezon için başka takımlarla da anlaşmışta olabilir yada boşta da olabilirler ,araştırmadım.

Boldladıklarım çok iyi gider.Birde Monaco'da N'koulou herhalde.O da çok iyi gider.

Muntari hiç iyi bir adam değil ki. Futbolcu olduğu şüheli Muntari'nin. Serie A'nın Barış Özbek'i.

Gapıcı: Stephane Ruffier

Sol Bek: Armand Traore; Çağlar;

Stoper:Ryan Shawcross (alınması zor olabilir)

Ön Libero; Merkez Orta saha :Blaise Matuidi

Orta Saha:Murat Ceylan; Jermaine Jenas

Sol Açık:Stoch; Adel Taarabt

Forvete Alternatif:Kevin Monnet Paquet

Al bu gızanları; ver Bank Asyaya 1 sezon; ertesi sezon bomba gibi al.

Sadick Adams:forvet oynuyor; ama Vojvodina'da ne işi var yorum yapamıyorum.

YouTube - Sadick Adams Ghana u17 ESS

Daniel Opare:Aslında Real Madrid'de forma giymesine karşın Ramos varken forma yok ona.Ancak çok kaliteli olduğu konusunda herkes hemfikir.

YouTube - Daniel Opare

Herhalde Yeni Messi Geliyor desek yanlış bir tabir olmaz

https://www.youtube.com/watch?v=MqldzJduLNM&feature=related

Shawcross'a istersen 20 milyon euro ver yine gelmez.

Muntari gercekten o kadar iyi bir adam degil asla İnter vb. A sınıf takımları hak etmiyor. Birkaç yıla ne oldugu anlasılır ve hak ettigi B sınıf takımlarım rotasyon oyuncusu konumuna geri doner. Yuksek bonservis odeyip alanın elinde patlar. 4-5m euro eder en fazla.

İzzet Yıldırım'ı sağbeke monte etsek aslında fena olmaz.Ben de beğendim yaşı kaç bu arada?

Muntari gercekten o kadar iyi bir adam degil asla İnter vb. A sınıf takımları hak etmiyor. Birkaç yıla ne oldugu anlasılır ve hak ettigi B sınıf takımlarım rotasyon oyuncusu konumuna geri doner. Yuksek bonservis odeyip alanın elinde patlar. 4-5m euro eder en fazla.

A sınıfı takımlarını haketmediği çok doğru.Ancak Galatasaray;Fenerbahçe hiçbir zaman A sınıfı olmadı ve uzunca bir süre de olamayacak.Bu adam Galatasaray'da; Fenerbahçe'de A+ eleman rolüne bürünür.Yani İnter kalıbına küçük geliyor olabilir ama bizim takımlarımızın kalıbına 2 numara büyük gelir.Hem getimesi de çok zordur.Şampiyonlar Ligi şampiyonunun elemanı iyi de olsa kötü de.

david moreno ne kadar dehşet bir adam. kaç yaşındaki bu ?

A sınıfı takımlarını haketmediği çok doğru.Ancak Galatasaray;Fenerbahçe hiçbir zaman A sınıfı olmadı ve uzunca bir süre de olamayacak.Bu adam Galatasaray'da; Fenerbahçe'de A+ eleman rolüne bürünür.Yani İnter kalıbına küçük geliyor olabilir ama bizim takımlarımızın kalıbına 2 numara büyük gelir.Hem getimesi de çok zordur.Şampiyonlar Ligi şampiyonunun elemanı iyi de olsa kötü de.

muntari türkiye ligide elini kolunu sallaya sallaya oynar muntarinin a sınıfı takım topçusu olmadığını bnde biliyorum :b5:

david moreno ne kadar dehşet bir adam. kaç yaşındaki bu ?

Mert; David Moreno videolarda biraz küçük yaşlardaki haline benziyor.Ama şimdi baktım 91 doğumlu; 19 yaşında pırıl pırıl bir eleman.Almeria'nın altyapısında oynuyor-muş.Bence gelecekte büyük bir yıldız olacaktır.

Geri
Üst Alt