Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Renktaslar iki onerim var ;

Ilk onerim Remy genc,hizli biraz tuzlu gelebilir

Diger onerimde Maxi Lopez. Maxi hatirlayacaginiz gibi Barca'da Rijkaard doneminde cok basariliydi. Bizdede TSL'yi altust eder. Fazla pahali olacaginida dusunmuyorum.

Keşke devre arasında Maxi Lopez'i alabilseydik.

Adam 2. yarı geldiği İtalya'da harikalar yarattı.

Satısta, Sarp ve Elano gitmeden isler cok zor.

Alımda ise temel sorun kaleci ve sol bek bence. Kale konusunda karar verilmeli. Aykut Ufuk Emirhan demekle olmuyor bu işler. Aykut'la Emirhan'la olmaz olamaz. Ufuk içinse oynamayan, oynatılmayan kaleci hakkında nasıl karar verilecek, verecegiz, verecek.

Satısta, Sarp ve Elano gitmeden isler cok zor.

Alımda ise temel sorun kaleci ve sol bek bence. Kale konusunda karar verilmeli. Aykut Ufuk Emirhan demekle olmuyor bu işler. Aykut'la Emirhan'la olmaz olamaz. Ufuk içinse oynamayan, oynatılmayan kaleci hakkında nasıl karar verilecek, verecegiz, verecek.

satista kim bu arada:D

Stopere Fiorentina'da oynayan Felipe'yi alsak.Geleceğin en önemli savunma oyuncularından birisi olacak.Şu anda galiba Udinese'de kiralık oynuyor galiba.

Stopere Fiorentina'da oynayan Felipe'yi alsak.Geleceğin en önemli savunma oyuncularından birisi olacak.Şu anda galiba Udinese'de kiralık oynuyor galiba.

felipe udinese'nin oyuncusu , fio'da kiralık oynuyor galiba.. tam bilmiyorum ama fm'den öyle hatırlıyorum..

bence bucasporun ortasaha oyuncusu sercanı alalım çok iyi futbolcu gerçekten hızlı vuruşları düzgün mücadeleci

Orta sahaya 2 yerli transfer yapıldığı takdirde, sol bek ve stoper yabancı olmalı. Şu an için yerli hiçbir stoper ya da sol bek bizi bir adım öteye götürmez. Umarım bu G.İnler,Hamit,Nuri üçlüsünden ikisini getirebilirz.

Sol bek için sözleşmesi biten, sakkatlık sorunu olan , hucümcu bir bek Fábio Aurélio düşünülebilir. Devre arası Fenerbahçe için adı geçmişti. Büyük katkı sağlar takıma. Duran top, ortalrı, hucüma çıkışı. Sakatlık konusunda biraz sıkılabiliriz.

Andy Carroll

Federico Fazio

Mathiue Coutadeur

Franco Zuculini

Johan Djourou

6+2 kuralı degismedikten sonra ve Caglar - Vederson gibi yerli vasat ustu sol bekler varken, takımda dunya kadar acık mevki bulunurken, Rijkaard 5-6 oyuncu dısında kimseyi begenmezken, sol beke yabancı onermek, almak mantıksızdır.

Real Betis ve Torino'nun 1.lige cıkıp cıkmamasına gore Emana, Aurelio ve R.Bianchi'yi oneriyorum bir kere daha :)

Not: Elano tarzı 10 numara ya da kimilerime gore hayalet mc'ler ve Alou Diarra, Topal gibi statik aynı zamanda pas yapamayan on liberolar yerine, Enoh + Emana/Schaars gibi kombinasyon lazım bize.

1 on libero

1 de box to box oynayacak bir elemont

isimizi gorur agalar. baska transfere gerenk yok.

Orta sahaya 2 yerli transfer yapıldığı takdirde, sol bek ve stoper yabancı olmalı. Şu an için yerli hiçbir stoper ya da sol bek bizi bir adım öteye götürmez. Umarım bu G.İnler,Hamit,Nuri üçlüsünden ikisini getirebilirz.

Sol bek için sözleşmesi biten, sakkatlık sorunu olan , hucümcu bir bek Fábio Aurélio düşünülebilir. Devre arası Fenerbahçe için adı geçmişti. Büyük katkı sağlar takıma. Duran top, ortalrı, hucüma çıkışı. Sakatlık konusunda biraz sıkılabiliriz.

Ön koşul vardı, en önemlisi de futbolcunun bonservissiz olmasıdır.

Orta sahaya gelecek yerliler ancak rotasyon ya da gelecege yatırım amaçlı ne cıkacagı belli olmayan adanlardır: Musa Murat gibi... Hamit İnler gelmez ki bu yuzden yabancı hakkı orta sahaya kullanılır.

Asıl su ayagı duzgun stoper fantezisinden vazgecmeliyiz. Sırf bu fantezi yuzunden ulkenin tek vasat ustu stoperi Servet'i de kaybedecegiz. Barca hariç bana kac tane ayagı duzgun stoper ikilisi sayabilirsiniz? Ya da basarılı takımların mutlaka stoperleri topu oyuna iyi sokar gibi korelasyon var mıdır? Hayır.

-G.Inler

-De Zeeuw

-Jenas

-Annan.

-Enoh

Alalim sunlarin 2 tanesini.

Lens gitmiş, yazıklar olsun. Yönetim gözünü kapatmış dünyaya. Şu saatten sonra bir şey beklemiyorum takımdan.

Geri
Üst Alt