Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Kameni,Asenjo,Amelia

L.Leiva,Tymoshchuk,Gago,Mariga,G.İnler,Hitzlsperger,Reo-Coker

S.İnan,Trochowski,Nuri Şahin,Hamit,S.Irleand,Raul Garcia,Romaric,D'Agostino,Ledesma,Kim Källström,Demy de Zeeuw

Saha,Acquafresca,Gomis,Mevlüt,Pavlyuchenko,Zamora

Küçük bir araştırma yapıyordum,araştırma sırasında karıma çıkan sisteme uyacağına inandığım kişileri yazdım.

Not : 4-4-2 sistemi

Caner ne ettin sen abi ya.Çok muhteşem oyuncular.

Mariga;Reo Coker;Demy De Zeeuw;Saha;Acquafresca...

İlaç olurlar; sınıf atlatırlar; çap genişletirler; çağ atlatırlar, çıta yükseltirler... Ne dersen de.

M.Topal in yerine Alou Diarra (yasi 28) yi oneriyorum, dunya kupasindan once hemen almaliyiz cunku, fransa milli takiminda Lassana diarra kadro dan cikartildi ! Alou diarra muhtemel fransayla her macta ilk 11 de baslar ve yildizi baya parlar. 2013 e kadar Bordeaux la sozlesmesi ve o takimin kaptani cok basarili

Kaleye de yine fransa milli takiminin 3. kalecisi, Bordeaux nun 1inci kalecisi Cedric Carrasso (28 yasinda)

Javier Pastore iyi oyuncu alabilir miyiz bilmiyorum ama denemeye değer.

Mesele enohu ajaxtan almak degil yigen , mesele kktc'de takimindan(turkgucu) enohu almak

Adamlar bizim birkac yuz km DEN oyuncu alip 55 Katina satiyorlar.

--------------Baros---

Acquafresca-------

şu ikili olsa ne kadan güzel olur dimi :D

Kameni,Asenjo,Amelia

L.Leiva,Tymoshchuk,Gago,Mariga,G.İnler,Hitzlsperger,Reo-Coker

S.İnan,Trochowski,Nuri Şahin,Hamit,S.Irleand,Raul Garcia,Romaric,D'Agostino,Ledesma,Kim Källström,Demy de Zeeuw

Saha,Acquafresca,Gomis,Mevlüt,Pavlyuchenko,Zamora

Küçük bir araştırma yapıyordum,araştırma sırasında karıma çıkan sisteme uyacağına inandığım kişileri yazdım.

Not : 4-4-2 sistemi

Asenjo dışındaki tüm oyuncuların gelme potansiyeli var.

Aynen birde Vincent Enyeama var ama ben türk kaleciden yanayım Sinan Bolat veya Gökhan Değirmenciyi alıyorlarsa alsınlar yoksa Ufuk ve Aykut'la devam.

JAVIER MATIAS PASTORE 21 yaşında ki orta saha oyuncu palermo da oynuyor iyi adam alınabilir.

Mesele enohu ajaxtan almak degil yigen , mesele kktc'de takimindan(turkgucu) enohu almak

Adamlar bizim birkac yuz km DEN oyuncu alip 55 Katina satiyorlar.

KKTC'den alırsan tafatar tepki gosterir, pusuda bekleyen A.Albayrak H.Sukur gibi taraftar sempatizanı ama dunya bencili kisiler bu oyuncular 1-2 maç vasat oynasa, oyuncu uzerimden baslar kuyu kazmaya...

Yonetim iyi yapıyor Elano, Jo gibi adı olup içi bos adamlar alarak boyle yaranılır ancak. Bazıları elinden gelse Ribery'i kesecekti takımdan, saga sola sikayet edip dururdu. Oteki aklı evvel ise, ilk devre mıhtesem oynayan Lincoln'u kisisel guc gosterisi ugruna kesip, tarihin en kabız takımını yarattı. Ama sorsan, şimdi olsa takımı sampiyon yaparmıs... Disiplin ugruna yapılmıs, takıımdaslık icin, halbuki İlic'e Saidou'ya saha içinde uvey evlat muamelesi yapan da eski tufeklerdi...

Ne taraftar ne eski yonetici ve oyuncuları gercekten samimi herkes bencil kaprisli egolu ne yazık ki... Bu yuzdem mevcut hiçbir yonetim rahat hareket edemiyor. Marka transferlerle (t.direktor dahil) yuku uzerinden atmayı tercih ediyor, cunku risk alacak destege sahip degil.

Ne derler bilirsin Mert.Şakaysa hiç komik değil; değilse çok komik.:(:(:(:Yanılş anlama gırgırına dedim.

Geri
Üst Alt