Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Giray Kacar futbolcuysa komik degilse de hic komik degil

Vasatin da altinda bir adam hodja.

Büyük ihtimal Abeyie'ye dedin Hayri.Hadi buna bi kulp bul da seni vurayım.

YouTube - Aaron Lennon-AZZA papap

https://www.youtube.com/watch?v=vb0HTqzy_0k

Şakası bir yana Tottenham'a Arda+10 milyonla gitsek sadece bunu verirler mi?? Hayri içimde kaldı çabuk bir cevap ver.Bana öyle geliyor ki bu gızan bizde her sezonu 20 asist 10 gol üstünde tamamlar.

Keita var Arda'yi verip napicaz bu herifi, iyi topcu orasi ayri konu

Reis; bu oyuncuyu forvete koysan sırıtmaz.Mutlaka yer bulunur ona.

Lennon'ı forvet koysan sırıtmaz mı? Arkadaşım ne içtiysen, iki katını teklif ediyorum.

Serhat abartma istersen.Gırgırına söyledim sende biliyorsun.Durduk yere bnmle polemiğe girme; senin için idmanlı değilim.Senin hakkından Hayri geliyor; ona git.

jonathan de guzman ın sözleşmesi bitmiyor mu,o niye hiç gündemimize gelmedi yanlış mı biliyorum:o

verelim 26 milyon euro alalim João Moutinho ile Miguel Velosoyu arda veya emre colak ile 10 yil orta saha istemeyiz bu arkadaslarla tabi bizde bu kadar para mi ama ikisinde biriside olabilir yani ikisi birden sart degil

Şöyle bir Bundesliga'daki oyunculara bakıyordum da;

Mesela sol forvete Bochum'dan Stanislav Sestak düşünülebilir. Bu sene 7 gol, 3 asist yapmış. Transfermarkt'a göre 4.5 milyon € bonservisi var. Gladbach'tan Juan Arango da sol için bir alternatif olabilir. 34 maçta 2 gol, 8 asistlik bir katkısı var. Bonservisi Transfermarkt'a göre 6 milyon €.

Göbeğe yine aynı takımdan Micheal Bradley düşünülebilir. Özellikle Konfederasyon Kupası'nda çok iyi işler yapmıştı. Çok çok dayanıklı bir oyuncu. 29 maçta 2 gol, 1 asisti var. 5 sarı görmüş, kırmızı hiç görmemiş. Bonservisi 5 milyon € gözüküyor.

Forvet için bu sene pek iş yapamamış, 28 maçta 5 gol 4 asist, Nelson Valdez düşünülebilir. Baros tipinde bir oyuncu. Şu an Borussia Dortmund'da. Werder Bremen'de de oynadı. 26 yaşında. Kariyeri boyunca çok gol atmışlığı yoktur. Fakat bize gelmeden Baros'un da 15 golü gördüğü yoktu. Stil olarak, hırs olarak birbirlerine benzerler.

Geri
Üst Alt