Transfer Önerileri (ARŞİV)

Nedum Onuoha

Galatasaray'a cok faydali olabilecegini dusundugum bir oyuncu. Nedum Onuoha, Manchester City'nin genc 23 yasindaki stoper/bek'i. Onuohua'ya talip Blackburn,Sunderland gibi takimlar var. Bu takimlara gidecegine Galatasaray'a gelmeyi tercih eder saniyorum.

Onuoha 1.83 boyunda ve fiziki cok guclu bir stoper. Yanilmiyorsam yaksalik 85 kg'luk Nijerya asilli genc futbolcu. Bu agir kilosuna ragmen gercekten suratli bir defansci, bu surati sayesinde hem sag hem sol bek oynayabiliyor. Manchester City'nin maclarini izlemis olanlar bu cocugu hatirlar. Manchester United macinda bana gore cok iyiydi. Topu ayaginda tutabilen, ileri cikan bir defansci, Neill'in siyahi hali ve fizik daha guclu.

Nedum_Onuoha_474602a.jpg

Cevap: Nedum Onuoha

Galatasaray'a cok faydali olabilecegini dusundugum bir oyuncu. Nedum Onuoha, Manchester City'nin genc 23 yasindaki stoper/bek'i. Onuohua'ya talip Blackburn,Sunderland gibi takimlar var. Bu takimlara gidecegine Galatasaray'a gelmeyi tercih eder saniyorum.

Onuoha 1.83 boyunda ve fiziki cok guclu bir stoper. Yanilmiyorsam yaksalik 85 kg'luk Nijerya asilli genc futbolcu. Bu agir kilosuna ragmen gercekten suratli bir defansci, bu surati sayesinde hem sag hem sol bek oynayabiliyor. Manchester City'nin maclarini izlemis olanlar bu cocugu hatirlar. Manchester United macinda bana gore cok iyiydi. Topu ayaginda tutabilen, ileri cikan bir defansci, Neill'in siyahi hali ve fizik daha guclu.

Nedum_Onuoha_474602a.jpg

çok teknik top saklayabilen bi adam diyemem ama zaten bu özellikleri lazım değil fiziği kuvvetli iyi bi adam :melek:

Cevap: Transfer Önerileri

Hugo Rodallega ; Kuvvetli bi fiziğe sahip olan Kolombiya lının birden fazla özelliği var.bunlardan bazılar frikik atabilmesi son vuruşlarının etkili olması çalım atabilmesi sürati

49413_news.jpg

sol beke masilela yı alalım:o,dünya kupasından sonra çok iyi bi takıma gidecektir alalım işte be

Tam olarak bilmiyorum belki kapmış bile olabilirler cluj takımında lacina traore var.

Ignacio Camacho

Franco Zuculini

Tinashe Nengomashe

Mark Noble

Fabrice Muamba

Raul Garcia

Blaise Matuidi

Charles Kabore

Yann M'Vila

Nuri Şahin

Selçuk İnan

Yekta Kurtuluş

Marcus Rosenberg

Dieumerci Mbokani

Seç beğen al..

Ignacio Camacho

Franco Zuculini

Tinashe Nengomashe

Mark Noble

Fabrice Muamba

Raul Garcia

Blaise Matuidi

Charles Kabore

Yann M'Vila

Nuri Şahin

Selçuk İnan

Yekta Kurtuluş

Marcus Rosenberg

Dieumerci Mbokani

Seç beğen al..

İyi bir liste Mert kardeşim.Bence bu oyuncular çok iyi iş yapabilirler bizde.

Arda Turan:Abou Diaby+Armand Traore+Carlos Vela

şeklinde bir teklif olabilir mi?

Derken? Ben Arsenal'de çok fazla aktif rol almayan (Diaby ?) ancak Galatasarayda kralın kralı olabilecek isimleri yazdım.Pekala gelebilirler; pekala katkı sağlayabilirler.

medyada ismi geçenler ve benim hazırladıklarım beğenmediklerimi çıkarttım

sinan bolat 2.200.000 € kaleci 21

ömer toprak 3.000.000 € sağ-sol defans 20

ersan adem gülüm 550.000 € sağ defans-ön libero 23

eyong enoh 3.500.000 € sağ-sol defansif o.saha 24

mobido diakite 2.100.000 € sağ-sol defans 23

rafael marquez 9.000.000 € sağ defans 31

Madjid Bougherra 6.300.000 € sağ defans 27

martin caceres 7.500.000 € sağ defans-ön libero 23

Marquez'e 9 milyon vereceksek kulübü kapatıp gidelim daha iyi

Bougherra çok daha iyi bir transfer olur bizim için.

medyada ismi geçenler ve benim hazırladıklarım beğenmediklerimi çıkarttım

sinan bolat 2.200.000 € kaleci 21

ömer toprak 3.000.000 € sağ-sol defans 20

ersan adem gülüm 550.000 € sağ defans-ön libero 23

eyong enoh 3.500.000 € sağ-sol defansif o.saha 24

mobido diakite 2.100.000 € sağ-sol defans 23

rafael marquez 9.000.000 € sağ defans 31

Madjid Bougherra 6.300.000 € sağ defans 27

martin caceres 7.500.000 € sağ defans-ön libero 23

Usta ne yaptın sen? Marquez'e 9 vereceksek vay bizim halimize... Yaşı genç olsa tamam ama 32 yaşına gelmiş adama 9 verildiği nerede görülmüş?

haklısınız ama ben karşıyım marquez'e ismi geçtiği için yazdım.bu sene gençleşme yaşanacak.adam 31 yaşında.grella'nında alınmasına karşıyım 30 yaşında kendisi.bence alacağımız oyuncu en fazla 27 yaşında olmalı sol bektede görev yapabilmeli

orta sahaya ise valencia'nın aldığı sofiane feghouli [yeni zidane] gibi bir oyuncu lazım.genç gelecek vaad eden oyuncular

georginio wijnaldum 1990 doğumlu feyenoord'ta bu sezon 42 maçta oynadı ortasahanın her bölgesinde oynayabiliyor.değeri 5.500.000 € görünüyor liverpool peşindeymiş.

yacine brahimi 1990 doğumlu ligue 2 de oynuyor.bu sezon 34 maçta oynadı.orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor.değeri 1.500.000 € görünüyor real madrid peşindeymiş.

xherdan shaqiri 1991 doğumlu.baselde oynuyor.bu sezon 47 maçta oynamış.sağ ve sol kanatta alabildiğine oynuyor.değeri 4.000.000 € görünüyor yazdığım isimler arasında en ünlüsü.dünya kupasında oynayacak.isviçre a milli takımında 1 kez oynamış.birçok takım peşinde...

bu gençler olmazsa kontratı biten sporting cp'li simon vukcevic...

Geri
Üst Alt