Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Orta sahayı geç, kadro çok kötü bir kere. N'koulou bence stoperde daha iyi. Ön liberoda oynatacaksam, Jenas ve Mariga'yla oynatmam. Bu 3 adam pozisyon bile üretemez. Kanatlardaki Monnet-Paquet ve Ait-Fana gol yükünü kaldıramaz. Zaten çok iyi adamlar da değiller, özellikle Monnet-Paquet denilen adam.

Bu kadro resmen geri adım olmuş.

Benzer görüşlerdeyim ama bu kadar açıksözlü olmaya gerek yok.;)

Elano, Keita ve Arda'yi gonderip o adamlari gondermek bence fazla iyimser olur. Kaldi ki 3'unun de kalacagini dusunuyorum, belki Elano gider.

Tamam ulan tamam siliyorum mesajımı.İyi ki birşey yazdık anasını satayım.

Jozy Altidore. Milli maçta gorduk ki, atletik yapısı ve gucuyle stoperi bir hayli yoran, top saklayabilen biri. Villarreal'ın direkt kadroda dusunmedigi biri Hull'da takip edemedim acıkcası izleyen varsa, yazabilir mi Hull'daki performansını? 28 maçta 1 golu varmıs.

Acıkcası fizkisel ozellikleri ve oyun stili TSL'de rahatlıkla iş yapar. Ligimize ve takımızın ihtiyaclarına uyan biri kanımca. 4m euroya alınabilir belki ve satısı var ileride...

Jozy Altidore. Milli maçta gorduk ki, atletik yapısı ve gucuyle stoperi bir hayli yoran, top saklayabilen biri. Villarreal'ın direkt kadroda dusunmedigi biri Hull'da takip edemedim acıkcası izleyen varsa, yazabilir mi Hull'daki performansını? 28 maçta 1 golu varmıs.

Acıkcası fizkisel ozellikleri ve oyun stili TSL'de rahatlıkla iş yapar. Ligimize ve takımızın ihtiyaclarına uyan biri kanımca. 4m euroya alınabilir belki ve satısı var ileride...

Kafası yok bu adamın.

Kafası yok bu adamın.

Kafası derken hava hakimiyetini mi kast ettin? (oyun zekası yok anlamında mı dedin yoksa?)Oyleyse evet ama vucudunu iyi kullanıyor. Hızlı ve guclu. İstatistiklerinin kotu olması trasnferi için bir avantaj.

Baros, Makukula gibi santrforlarda bizim lige gelmeden once, kotu istatistiklere sahipti. Ama lgimizn sertliginde ayakta kalabildiler. İyi istatiklerle gelip, tutunamayalardan daha faydalı oldular. Adamı milli maç dısında birkaç ozette seyretmistim. Bu yuzden net konusamıyorum. Seyredenler anlatabilir mi?

Ah ah.Elano,Jo gibi adamlarla uğraşacağımıza Craig Bellamy gibi adamları ikna etmeye uğraşsak ne güzel olur.Bu sene ayrılıyor City'den.Bize gelmesi zor biliyorum,ama teklif bile yapmayız eminim ki.

Ben eğer transfer komitesinin başında olsam bu sene.

1)Thomas Hitzlsperger (0)

2)Craig Bellamy(M.City) (10 Milyon Euro)

3)Gökhan İnler(Udinese)(10 Milyon Euro)

4)Balázs Dzsudzsák(PSV) (9 Milyon Euro)

5)Nicolas Burdisso(Roma)/İvan Cordoba(İnter)

6)Stephan Ruffier(Monaco) 6 Mİlyon Euro

Bu 5'ini alırdım takım uzay takımı gibi olurdu.Şimdi bu isimler gelmez diyeceksiniz.Ama bu kulüp ismi ile bir şekilde başında Rijkaard gibi Avrupa çapında bir antrenör varken bu isimleri ikna edemiyorsa bir daha hiç bir zaman ikna edemez.

Taffarel

Hagi

Popescu

gibi kariyerli oyuncular bize Uefa Şampiyonu olmadan önce geldiyse mutlaka bu kalibrede isimler alabiliriz yine.

Elano (7 Milyon Euro)

Servet Çetin (5 Milyon Euro)

Arda Turan (15 Milyon Euro)

Emre Güngör (1.5 Milyon Euro)

not:Burada belirttiğim isimler yönetici olsam sadece nasıl bir transfer politası izlerdim,onu belirtmek içindir.Bu isimler olmasa bile son 2-3 sezon da üst düzey liglerde gol ve asist ortalaması yüksek 4-3-3'e yatkın oyuncuları tercih ederdim ben olsam.

Bazı istatistikler

Balazs Dzsudzsák (18 gol 19 asist)

Craig Bellamy (14 gol 15 asist)

Nicolas Burdisso(İtalya Ligi patentli,kale gibi oyuncudur.Emre AŞIK'IN bir üst modeli onun gibi savaşan bir oyuncu,top tekniği fena değil.Kademesi kuvvetlidir.

Gökhan İnler:Ne Hamit ne Nuri orta sahanın aradığımız cengaveri.Ama biliyorum transferi her anlamda çok zor bir isim.Bu tarz Türk oyuncuları ancak Cl'de 1-2 sezon içine yarı final final hedefi koyarak ikna edebilirsiniz.

----------------------------Stephan Ruffier---------------------------------

--Sabri------------Neill------------------Burdisso------------Hakan---------

-------------------------İnler----------------------------------------------

----------------Thomas-----------------Veli Kavlak-------------------------

--Keita-----------------------------------------------------Balazs----------

-------------------------Baros(Bellamy)-------------------------------------

Auxerre'de oynayan Delvin Ndinga'yı çok beğeniyorum. 88 doğumlu. Sanırım 3-5 milyon euro arası bir bonservise alınır. Elano satılırsa gelecek paranın bir kısmı feda edilebilir.

Kafası derken hava hakimiyetini mi kast ettin? (oyun zekası yok anlamında mı dedin yoksa?)Oyleyse evet ama vucudunu iyi kullanıyor. Hızlı ve guclu. İstatistiklerinin kotu olması trasnferi için bir avantaj.

Baros, Makukula gibi santrforlarda bizim lige gelmeden once, kotu istatistiklere sahipti. Ama lgimizn sertliginde ayakta kalabildiler. İyi istatiklerle gelip, tutunamayalardan daha faydalı oldular. Adamı milli maç dısında birkaç ozette seyretmistim. Bu yuzden net konusamıyorum. Seyredenler anlatabilir mi?

Kafası yok derken, kafası olmadığını kastettim. Kafa vuruşlarını değil. Beynini kullanmıyor. Kafasını soyunma odasında bırakıyor.

21aiwk7.jpg

Auxerre'de oynayan Delvin Ndinga'yı çok beğeniyorum. 88 doğumlu. Sanırım 3-5 milyon euro arası bir bonservise alınır. Elano satılırsa gelecek paranın bir kısmı feda edilebilir.

Pape Diakhaté - Spielerprofil - transfermarkt.de

St Etiene'den Pape Diakhate. Burada galiba kiralık oynuyordu. Bonservisi 4.500.000 €.

"Zenci olsun, çamurdan olsun" demeyeceğim ancak bu iki eleman bize çok şey katar. Tabi bana kalırsa diğer stoperi de yabancı yapmak, kontenjan açısından bizi zorlar.

Fenerbahçe Misimoviç'le ilgileniyormuş bu adam asıl bize lazım 4-3-3'ün orta sahasına iyi gider.

İyi olabilir.Ancak maliyetlidir diye tahmin ediyorum.Baktım; 14 milyon Euro bonservisi var.Bu parayı karşılamak mümkün değil.İstatistiklerine baktım eleman son iki sezonda 35 asist; 17 gol yapmış.Çok güzel oranlar.

Bu arada Flood etmiş olacam; Jenas satılığa çıkmış.Tottenham 7 milyon istiyormuş.Düşünülebilir.İlaç gibi olacaktır.

Önümüzdeki sezon Baros'un alternatifi; sonraki sezon first forvet;

YouTube - CARLOS VELA " ARSENAL GUNNER"

Önümüzdeki sezon Keita'nın alternatifi; sonraki sezon first sağ kanat;

YouTube - Gabriel Obertan vs Besiktas

Önümüzdeki sezon Arda'nın alternatifi; sonraki sezon first sol kanat;

YouTube - FC Twente Enschede - Miroslav Stoch

Önümüzdeki sezon Defansif orta saha;

YouTube - Abou Diaby Tribute

Önümüzde sezon orta saha;

YouTube - Jermaine Jenas

Şeklinde elemanlarımız olsaydı keşkileyin.

Geri
Üst Alt