Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Clint Dempsey ve Michael Bradley.Elano'yu satıp 10 m. €'ya Ruslara üstüne de biraz parayla alsak cok iyi olur bence.

Trt'de Mönchengladbach maçlarında izlemiştim Bradley'i.Fiziği ve temposu cok iyi ama pas özelliği cok iyi değil.Konuşulan Grella'dan felan çok daha yararlı olur.Hem de 22 yaşında.

bougherra yı izleyelim bakalım bugün

Trt'de Mönchengladbach maçlarında izlemiştim Bradley'i.Fiziği ve temposu cok iyi ama pas özelliği cok iyi değil.Konuşulan Grella'dan felan çok daha yararlı olur.Hem de 22 yaşında.

uzun süredir Bradley'in alınmasını istiyordum burada da devamlı dile getiriyorum. Bence tam Galatasaray'ın aradığı oyuncu fiziği ve cüssesine göre hızıda yerinde dün İngiltere maçında Lampard ve Gerrad ikilisinin devamlı karşısındaydı en azından yürümüyor ve ne yaptığını iyi biliyor orta sahadan geçmek için onu geçmek zorundaydı ingiltere nerdeyse. Pas konusunda eksikleri var ama çok akıllı bir oyuncu dün bir kaç kez verkaç girişiminde bulundu yani ofansif yönüyle de katkı sağlar bence şu ekonomik durumda Galatasaray'ın alacağı en uygun oyuncudur Bradley.

Benfica Ramires'i kaça satar?Onlara 7.5 milyona geldi; transferi kaça olur?

Geri
Üst Alt