Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

---------cana----reo coker-------

--------------arda----------------

keita-----------------------ayew

-------------baros------------

sağ iç sol iç olayı zor bizde,bu daha mantıklı bence

Kadro çok iyi ama.Cana Premier lig sevdalısı bir adam gelmez o.:(..reo coker gelirmi bilmiyorum

---------Cana----Kacar-------

Keita-----------------------Kewell

Şöylede iyi olur. :)

Ayew Hollanda macinda da iyiydi bu macta da superbdi.

---------Cana----Kacar-------

Keita-----------------------Kewell

Şöylede iyi olur. :)

fena değilde,kacar ı alacağın paraya reo coker ı da alırsın,hem kondisyon-fizik olarak çok güçlü bi adam,hemde senelerdir EPL de oynuyor,buda bi artı,bide gio yu almayı düşünüyorsak,onun yerine ayew daha iyi gider bence,sol kanatta pek verimli değil çünkü gio.

emerton

az önce almanya avustralya maçının ilk yarısını izledim ve grella yı almamakla ne kadar iyi bir iş yapmışız gördüm,onu yönetime kim önermişse lütfen artık hiç bir adam önermesin,bizim sarp veya barıştan hiç bir farkı olmayan bir adam,avsutralya dan alınabilecek sadece 2 adam var bana göre ve biris zaten bizde olan neill,orta saha da ki emerton bence almamız gereken bir isim,bize lazım olan adam emerton,umarım yöneticilerde maçı izliyordur,vazgeçtikleri grella nın da nasıl bir adam olduklarını görmüşlerdir umarım ki onu önerenlerinde zerre futboldan anlamadığını görmüşlerdir

radoslav petroviç (partizan) orta saha

rodnei (kaiserslautern) defans

julio arca (midlesbrough)-tuncay yüzünden maçları seyrederken bu adam hep gözüme çarpıyordu.Hatırlayanlarınız mutlaka olacaktır.Hem stoper hemde defansif orta saha olarak oynatıyorlar.Sağlam bir adam.

Andy Carroll (newcastle) 21 yaşında. kevin nolanla birlikte bu sezon çok parladı. 3-4 milyon bonservisle alınabilir.

yann mvila(rennes) paranın gözü kör olsun diyorum.Lyon yada bordo alır herhalde.

kasımpasalı yektayı alsak iyi olur.oyunu cift taraflı oynayabilen türkiyedeki nadir ortasahalardan.

Yahu bu Ayew'i Serhat beğenmiş.Bir sonraki maç ne zaman acaba?Bilen var mı, bende izleyeyim.Bakalım anlatılanlar kadar var mı?

maç topiğinde ben serhat tan önce söledim:D,çok etkili bir sol kanat,21 yaşında ayrıca.

Hazıra konmuş Serhat yani.Ona bakarsan ben foruma üye olduktan çok kısa bir süre sonra Arles' kiralandığında önermiştim.:):):) Şakası bir yana Yunus bir sonraki maç ne zaman? Çok merak ettim.Forumun iki duayeni Hayri ve Serhat bile bu oyuncuyu beğendiğine göre çok sağlam bir eleman olması lazım.

Ayew'i Marsilya bırakmaz bence böyle oynamaya devam ederse.Boateng de iyi bir adam çift yonlu orta saha için.Portsmouth'ta küme düştü 4 mil. € civarı alınabilir.Birde ben Hoffenheim'de yedek bekleyen sag acıkta oyanayan Prince Tagoe'yi begendim.Süratli ve iyi top sürüyor.Forvette oynayabiliyormuş.+2 de forvet için ucuz ve mantıklı geldi bana

Khedira goz onunde olmasada australya macinda iyi isler yapti

Hertha da oynayan friedrich var bide iyi oynayan bugun ikisini alsak fena olmaz

Friedrich'i ve Radoi'yi yıllardır öneriyorum ama getirtemedim.

Bu sene keşke sadece 3 transfer yapsak ve bunlar

Gökhan İnler(Udinese)

Arne Friedrich(Hertha Berlin)

S.Vukcevic(Sporting)

olsa iddialı olacak ama bu takım rekor puan ile şampiyon olur.En az 86 diyorum.

Ayew geçen sene u-20 de falan isi yaptı biraz

Sanırım gana futbolunun eski önemli isimlerinden birisiyle akraba diye biliyorum

Geçen sene turnuva oynanırken bahsetmişlerdi

Bi de kendini 17 yaşında Gerets Atakıma almıştı diye hatırlıyorum

Ve forma da veriyordu

Alexander Hleb aslında orta sahada görmek isterdim bonservisi bu sene bitiyomu yoksa kiralık mı oynuyo bilgisi olan var mı

Geri
Üst Alt