Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Adnan Sezgin varken başımızda seneye

--------------------Musa Çağıran-----------------------

-----Mustafa Sarp---------------Barış Özbek------------

orta sahası hayal değil.Uf orta sahaya bak.Lig 10.cusu takım bile daha iyi kadro çıkarır orta sahaya.

Christian Poulsen'i alalım.Hem ihtiyacımız olan mevkiye iyi bir transfer olur hemde geçen sene Fener'in kapısında yatıp getiremediği adamı getirerek bir gösteri yapmış oluruz..

Adnan Sezgin varken başımızda seneye

--------------------Musa Çağıran-----------------------

-----Mustafa Sarp---------------Barış Özbek------------

orta sahası hayal değil.Uf orta sahaya bak.Lig 10.cusu takım bile daha iyi kadro çıkarır orta sahaya.

Yedekleride Grella Ayhan (Adnan Sezgin keşfi Arjantin köylüsü) olursa tadından yenmez.

--------------aykut-----------------

-sabri---neill------Ali(X)-----hakan---

------------kheidira-----de zeeuw------

---------------------elano---------------

-keita------------------------------arda-

---------------------Baros--------------

Khedeira -de Zeeuw ikilisi yerine. Enoh-Zeeuw , tiote- de zeeuw ikiliside olur.

Baskan Adan Polatin yaptigi aciklamaya da uyuyor. 2 tane ust duzey orta saha Alacagiz. 2,5 ay var daha bekleyin dedi. Bence ikili orta saha DK'da benim yazdiklarim da DK'da

bir forvet birde sol acik.( yasin, veli bitti sayiyorum) tamamdir is.

Elano satilirsa gobekteki ikili icin (mc)

veli oynayabilir hatta emre colak bile siritmaz ,arkadaki ikili (kheidira ,de Zeeuw) lige tecavuz eder ,uefada en az yari final.

Sağ kanat için alternatiflerimiz Serdar ve olası Giovanni olmasaydı bugünkü maçtan sonra Dennis Rommedahl'ı kesinlikle yazardım.Danimarka takımında göze batan iki oyuncudan biriydi.Diğeri de sol bekleri.Şanssız bir şekilde kendi kalesine topu yolladı; ama gördüğüm kadarıyla çok güçlü bir oyuncu.Baktım 25 yaşında ve AZ'de oynuyor.1,750 milyon ederi varmış.

Sağ kanat için alternatiflerimiz Serdar ve olası Giovanni olmasaydı bugünkü maçtan sonra Dennis Rommedahl'ı kesinlikle yazardım.Danimarka takımında göze batan iki oyuncudan biriydi.Diğeri de sol bekleri.Şanssız bir şekilde kendi kalesine topu yolladı; ama gördüğüm kadarıyla çok güçlü bir oyuncu.Baktım 25 yaşında ve AZ'de oynuyor.1,750 milyon ederi varmış.

Rommedahl ben bildim bileli var yahu, 30'un uzerinde olmasi lazim.

Rommedahl ölecek yakında, sen yeni önermişsin.

Rommedahl 2001 ya da 2002 yılında PSV'deyken 3-1 yenildiğimiz maçta bizi perişan eden adamdır.İlk defa duyduk demeyin şimdi:confused:

Rommedahl'la 2003 senesinde anlaşmıştık ama transferi son anda yattı.

bu gün sahada bi Elia vardı ki top süren pas atabilen adamı rahat rahat geçen ama almak dünya kupasından sonra çok zor gözüküyor inanılmaz bi adam ya

bu gün sahada bi Elia vardı ki top süren pas atabilen adamı rahat rahat geçen ama almak dünya kupasından sonra çok zor gözüküyor inanılmaz bi adam ya

Dünya Kupası'ndan önce almak da yeterince zordu zaten sen daha yeni görmüşsün:asd:

O değilde Hamburg bu işleri çok iyi yapıyor.Hollandadan alıyor oyuncuları müthiş fiyatlarada satıyorlar.Van der vaart,Nigel de Jong şimdide Elia olur muhtemelen.

İlla sol kanat alacağız diyorsa yönetim gitsin, Elia'yı alsın.

Altidore alınabilir adamın piyasası düştü..

Elia'nin iki calimi ve goldeki kosusu mukemmele yakindi gercekten de.

Geri
Üst Alt