Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

İlhan Parlak, belki çok büyük yıldız olmayacaktı ama geleceği parlak bir oyuncuydu,tam sıçrama yapacağı yıllarda Fenerbahçe takımına transfer oldu.Hangi Türk oyuncu Fenerbahçe'de patlama yaptı ki İlhan Parlak yapsın.İki sene yedeklikten kurtulamadı.

Bknz : hala "Genç Semih" diyenler var..

İvan Klasnic boşta mı bide bizim sol tarafa 4-3-3 için iyi olmaz mı

roodwell'i rooney'e benzetmek saçma ötesi... adam ön libero....

canales'de real madride gitti....

Benzetmeyi yapan ben değilim.. Benzetme de mevki olarak değil içlerinden çıkan çocuk olduğu için yapılıyor.. Ben arkadaşın yaptığı mantıksız listeyi analiz ettim..Canales'in Real Madrid'e gittiğini de biliyoruz..

Güney Kore 'nin 17 numaralı topçusu Lee harika bir oyuncu.Herkesin peşinden koştuğu Di Maria 'ya futbol dersi verdi Bugün oynanan maçta.Bolton 'da forma giyiyor ve de çok genç sanırım , talipleri artmadan hareketi geçmeli bizim yönetim.

Güney Kore 'nin 17 numaralı topçusu Lee harika bir oyuncu.Herkesin peşinden koştuğu Di Maria 'ya futbol dersi verdi Bugün oynanan maçta.Bolton 'da forma giyiyor ve de çok genç sanırım , talipleri artmadan hareketi geçmeli bizim yönetim.

1988 doğumlu.

Bolton geçtiğimiz sezon başında Seoul'den transfer etmiş.

Nan bu Boltondaki çekik gözlü elemanı çok methediyorlar.Ulan gececiyim gündüz maçların hiçbirisini izleyemiyorum.Cidden o kadar da iyi ise bizim bu Japonya,Koreler pazarına iyice açılmamız lazım.

Geçen sezon 21 maçta ilk 11 , 7 maçta sonradan girmiş ve 4 golü var.10 civarı da asist yapmış.İzlediğim Bolton maçlarında gördüğüm kadarıyla takımın Taylor ve Elmander ile beraber en önemli en etkili 3 adamından biri.Premier lige ilk yılında uyum sağlayıp takımın değişmez oyuncusu olmak hiç de yabana atılacak birşey değil.Bunun oynanan maçta marifetlerini herkes görmüştür az çok , Arjantin savunmasını maymuna çevirdi.Di Maria 'dan daha iyi bir oyuncu kanımca.

Kuzey Kore'nin 9 numarası bir an önce transfer edilmeli.. 1 milyon euro civarına alınır..

Carlos Salcido tam aradığımız türde bir bek. Defansa olduğu kadar, ofansa da aynı oranda katkı sağlıyor. Maç içerisinde 4 - 5 kez feci bindirmeler yaptı. Madem Caner'le yolları ayırdık, bence peşine düşülmesi gereken oyunculardan biri olmalı. Transfermarkt.com' a göre bonservisi 4.5 milyon €uro imiş. Rijkaard hazır Hollanda'da iken, nabız yoklasa karımıza olur :)

Kuzey Kore'nin 9 numarası bir an önce transfer edilmeli.. 1 milyon euro civarına alınır..

Bak beyim, sana iki çift lafım var. Koskoca adamsın. Paran var, pulun var, herşeyin var. Binlerce kişi çalışıyor emrinde. Yakışır mı sana ekmekle oynamak. Yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak.Ama nasıl yakışmaz.Sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören. Anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor.ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. Hıh.Sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi saim bey.Sen mi büyüksün. Hayır ben büyüğüm, ben, Kansu usta.Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, Bir hiç. gözümde pul kadar bile değerin yok.ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiç birşey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz.biz bir aileyiz.biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun. dokunma artık aileme. dokunma çocuklarıma. dokunma oğluma. dokunma gelinime. eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, Kansu usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni. anlıyor musun. vururum ve dönüp arkama bakmam bile.

[video]https://www.vidivodo.com/135625/yasar-usta-unutulmaz-konusma[/video]

Forvete Fatih Tekke düşünülebilir.Bonservisi 2m.euro diye biliyorum.

Bence en kaliteli türk forvetlerden biri

Forvete Fatih Tekke düşünülebilir.Bonservisi 2m.euro diye biliyorum.

Bence en kaliteli türk forvetlerden biri

Şuana kadar dünya kupasında izlediğim en iyi oynuculardan birisi; Carlos Arnoldo Salcido Flores. Yani bilinen adıyla Carlos Salcido. Kendisi PSV Eindhoven'da forma giyiyor. Genelde defansın solunda oynuyor fakat zaman zaman stoperde oynayabilme özelliğine de sahip bir isim. Tam Galatasaray'ın aradığı kan, hem hücumda hem defansta çok etkili hele hele yanında da Marquez Neill gibi ikili olursa bakın bakalım defansta nasıl top yapılırmış izleyin.

Şuana kadar ciddi olarak beğendiğim tek isim. Eğer imkanım olsa ararım yöneticileri "Bu adamı alın" derim. İzlemeyenlerede söylüyorum Meksika maçlarını takip edin özellikle Marquez ve Salcido'yu. Fransa ya karşı oynadıkları maçta da mest etti beni.

Salcido.jpg

Carlos-Salcido_1341381.jpg

Tam Adı:Carlos Arnoldo Salcido Flores

Boy:1.75

Ülke:meksika

Şuana kadar dünya kupasında izlediğim en iyi oynuculardan birisi; Carlos Arnoldo Salcido Flores. Yani bilinen adıyla Carlos Salcido. Kendisi PSV Eindhoven'da forma giyiyor. Genelde defansın solunda oynuyor fakat zaman zaman stoperde oynayabilme özelliğine de sahip bir isim. Tam Galatasaray'ın aradığı kan, hem hücumda hem defansta çok etkili hele hele yanında da Marquez Neill gibi ikili olursa bakın bakalım defansta nasıl top yapılırmış izleyin.

Şuana kadar ciddi olarak beğendiğim tek isim. Eğer imkanım olsa ararım yöneticileri "Bu adamı alın" derim. İzlemeyenlerede söylüyorum Meksika maçlarını takip edin özellikle Marquez ve Salcido'yu. Fransa ya karşı oynadıkları maçta da mest etti beni.

Salcido.jpg

Carlos-Salcido_1341381.jpg

Tam Adı:Carlos Arnoldo Salcido Flores

Boy:1.75

Ülke:meksika

O ne lan Hapishaneden kaçmış gibi :D, lugano bunu görürse kasti kırmızı kart görür :D

Aynen katılıyorum. Dünya kupasının en etkili ismi, aklı olan bu adamı alır valla

Geri
Üst Alt