Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Kwadwo Asamoah ghana nın Appiah ın boşluğunu doldurmak için kullandığı oyuncu Udinese de oynuyor 5,6m euro trink paraya getirilebilir.

Appiah a çok yakın stilleri tam bir iki yönlü ortasaha oyuncusu daha 21 yaşında olması da onu transferin gözdesi yapar yakında.

Kwadwo Asamoah'yı ben de beğendim ama Udinese Gökhan da muhtemelen takımdan ayrılacağından onu kolay kolay bırakmaz. Udinese'den oyuncu almak her türlü zordur zaten, İtalya'nın Kayserispor'u diyebiliriz. Astronomik bir teklif gelmediği sürece oyuncularını kolay kolay satmayan bir kulüp.

Kwadwo Asamoah ghana nın Appiah ın boşluğunu doldurmak için kullandığı oyuncu Udinese de oynuyor 5,6m euro trink paraya getirilebilir.

Appiah a çok yakın stilleri tam bir iki yönlü ortasaha oyuncusu daha 21 yaşında olması da onu transferin gözdesi yapar yakında.

Asamoah satılmaz. Daha onu allayıp pullayıp fiyatını arttıracaklar.

Gökhan İnler hayali kuranlar Asomoah a olmaz diyorlar anlamış değilim.6,7 m. euro cash para verilirse gelebilir.

Gecen sene paraya kiyip Emreyi alsaydik belki de sampiyon olmustuk. Pozisyonundaki en iyi turk oyuncu. Kimse fenerli vs demesin hangi takimi tuttugu onemli degil

bence kaleye güney afrikanın kalecisi itumeleng khune alınabilir

meksika maçında mükemmel kurtarışlar yaptı

uruguay maçında golde hareketsiz kaldı ama top defansın sırtına çarpıp yön değiştirdi

genel olarak topu oyuna çok güzel soktuğunu gördüm

yaşı 23

uruguay maçında kırmızı kart gördüğü için ve muhtemelen güney afrika eleneceği için daha izleyemeyeceğiz

değeri de fazla yükselmez bu sebepten....

kafan harbi güzel galiba sana ve senin zihniyetine kalsa okadar para forvete,ofansif oyunculara veya kanat oyuncularına verilir.

Bizim öncelik ihtiyacımız iki yönlü oynayabilecek oyuncular defansif özelliğide ofansif özelliği kadar iyi olan oyuncular şuan dünya kupasında bunu yapan en iyi adamlardan biri Asamoah ve daha 21 yaşında.

Onu bu yıl 6,7 m. euro ya alırsak 6,7 yıl o mevkiye transfer yapmayız ya da 2 sene sonra aldığımızın 3 katına satarız.

kafan harbi güzel galiba sana ve senin zihniyetine kalsa okadar para forvete,ofansif oyunculara veya kanat oyuncularına verilir.

Bizim öncelik ihtiyacımız iki yönlü oynayabilecek oyuncular defansif özelliğide ofansif özelliği kadar iyi olan oyuncular şuan dünya kupasında bunu yapan en iyi adamlardan biri Asamoah ve daha 21 yaşında.

Onu bu yıl 6,7 m. euro ya alırsak 6,7 yıl o mevkiye transfer yapmayız ya da 2 sene sonra aldığımızın 3 katına satarız.

bu 21 yaşında olan ganalı asamoah mı çünkü ganalı 24 yaşında da

Udinese'den oyuncu alınmaz. Adamlar cok ucuk ucretler isterler. Sivok'u Zapo'yu 4.5m euroya satan Gokhan ya da Gyan'ı 15'ten asagı istemez, geciniz...

Kacar + Schaars alınabilir. Cok da iyi olur 10-12m euro arasına bitebilir.

Elano satılıp, gelen parayla oncelikle Baptista olmazsa Babel alınabilir. Farklı mevkiler biliyorum az bucuk kafa yorarsanız anlarsınız mantıgı. Bir kere Baptista hem forvet rotasyonuna katkı hem de AMC pozisyonuna. Babel ise 4-3-3 ve varvasyonlarında sol forvet olarak etkili olur TSL için uygun tipte biri, fiziksel ozellikleri iyi.

Kwadwo'yu alacağımıza Emmanuel Agyemang Badu'yu alalım.Kwadwo'yu beğenmediğimden demiyorum,çok pahalı olacaktır.Ama Badu henüz 19 yaşında(Zencilerin asıl yaşının görünenden 3-4 yaş büyük olduğunu düşünürsek, 23yaşında,daha genç yani:))Bence çok yararlı bir transfer olacaktr.

Udinese'den oyuncu alınmaz. Adamlar cok ucuk ucretler isterler. Sivok'u Zapo'yu 4.5m euroya satan Gokhan ya da Gyan'ı 15'ten asagı istemez, geciniz...

Kacar + Schaars alınabilir. Cok da iyi olur 10-12m euro arasına bitebilir.

Elano satılıp, gelen parayla oncelikle Baptista olmazsa Babel alınabilir. Farklı mevkiler biliyorum az bucuk kafa yorarsanız anlarsınız mantıgı. Bir kere Baptista hem forvet rotasyonuna katkı hem de AMC pozisyonuna. Babel ise 4-3-3 ve varvasyonlarında sol forvet olarak etkili olur TSL için uygun tipte biri, fiziksel ozellikleri iyi.

Kacar

Schaars Baptista

:yenieek:​

Bence defansif orta saha bölgesine kendini kanıtlamış, en azından denenmiş ve tecrübeli bir adam almak lazım. Denenmemiş acemi adamlarla bu iş olmaz. Genç, gelecek vaat eden hücumcu alırsın, kendini göstermek ister, birazda hayalgücü kuvvetli ve yetenekliyse zaten kendini gösterir.Ama defansif oyun yetenekten daha çok tecrübe ister bana kalırsa.

Geri
Üst Alt