Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Kamerun'da Bong isimli oyuncuyu begendim. On libero mc, sol iç-bek oynuyormus. Fransa'nın Valenciennes takımdaymıs. 88 dogumlu.

Bu arada bugun begendigim Khalid BOULAHROUZ'u Stuttgart'tan uygun fiyata alabiliriz. 3n euro bonservise verebilirler bence. Pek oynatmıyorlardı.

Gaytan bıyıklarına.... diyesim var.Dediğin eleman Gaetan Bong mu?Celtic de değil mi o eleman?

Defederico için Huracan'da oynarken yeni Messi falan diyorlardı ama oradan gide gide Corinthians'a gidebildi. Belki de Avrupalı scoutların ağırlıklı olarak Brezilya ligini seyrettiklerindendir, bilemiyorum. Ama Brezilya'ya giden Arjantinliden kimseye yar olmaz. Oradan Avrupa'ya gitmesi zor. Tekrar memleketine döner. Defederico aslında çok yetenekli ama hala o beklenen çıkışı yapamadı bence. Arjantin'in 88-90 nesli içerisinde çok futbolcu parladı, çıkış yaptı. Defederico biraz gölgede kaldı. Benim o nesilden en çok beğendiğim adam Sebastian Blanco'dur. Bu adamı mutlaka izleyin derim. 30 kişilik Dünya Kupası kadrosuna çağırılmıştı, ama tecrübe farkından Güney Afrika'ya gidemedi. Yoksa Di Maria'dan aşağı kalır yanı yok.

Eljero Elia

Elia, 1987 yılında Hollanda'nın güneybatısındaki Voorburg şehrinde doğdu. Futbola ilk olarak doğduğu şehrin takımlarından olan SV Voorburg'da başladı. Daha sonra Forum Sport ve TONEGIDO gibi amatör kulüplerde oynadıktan sonra dokuz yaşındayken ADO Den Haag'ın altyapısına girdi. 2000 yılında Ajax Amsterdam'ın gözlemcileri tarafından keşfedilerek kırmızı-beyazlıların yolunu tuttu. Ancak iki yıl sonra eski kulübü ADO'ya dönerek genç takımlarda oynamaya devam etti. 2004-05 sezonunun ortalarında henüz onyedi yaşındayken profesyonel olarak o sezon takımı adına 4 maça çıkıp 1 gol attı. Sonraki iki sezon boyunca kadronun vazgeçilmezlerinden olan Elia, ADO Den Haag'ın 2006-07 sezonu sonunda küme düşmesiyle, Hollanda'nın büyük kulüplerinden teklifler aldı. Ajax ve PSV'den gelen teklifleri kadroya girememe tehlikesi nedeniyle kabul etmeyerek FC Twente'ye transfer oldu.Şimdide Hamburg'da oynuyor..

Bence G.Santos yerine alınabilecek en iyi oyuncu Hollanda'nın ilk grup macında oyuna gırdı maç canlandı yani tekniği süper bir oyuncu 70 de girdi 80 de gol atacaktı direkten döndü sanırım Kuyt tamamladı gol oldu.Bence alınmalı genç harika yetenek

Cevap: Eljero Elia

Alinmali alinmali ama butcemizin el vericegini sanmiyorum . Ama alirsak buyuk is yapmis oluruz .

mantiksiz konular acmaya gerek yok kardes zaten yasak kaynaksiz konu acmak transfer nobeti yada onerilerine yazarsan senin icin daha iyi olur

kaynaksız acmadım ki , vikipediadan ypıstırdım sadece tanıtmak ıstedım

Papa Bouba Diop

100px-Papa_Bouba_Diop.png

YouTube - France - Senegal 0-1 - World Cup 2002

Godin ile Eren Derdiyok çok iyi transferler olur aslında defans ile forvete takviye olarak :)

steve cherundolo

Mukemmel bir sag bek. Sabri'nin tek kaldigi bir durumda basimiza buyuk isler acilmadan alinmasi taraftariyim. 5 cigerli bir adam ve yasi sebebiyle pahali degildir.[video=youtube;Ww3FPGjkHlw]https://www.youtube.com/watch?v=Ww3FPGjkHlw[/video]

Cevap: steve cherundolo

İngiltere maçında James Milner ve Philips'in eline kramponlarını veren sağ bek.

Iyi bir bek de o kadar degil be haci.

sol aciktan asist yapti macin sonlarinda

oyle bi ciger var adamda

cok takdir ediyorum

Geri
Üst Alt