Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

devre arası transfer yapmayıp sezon sonunu beklemek en mantıklısı.sene sonunda;

ufuk-servet-ali-gökhan-hakan-ayhan-barış-mustafa sarp-serdar özkan-mehmet batdal-baros-kewell-pino.

baros müzmin sakat oldu artık oda gitmeli.bu takım senelerdir müzmin sakatlarla uğraşıyor.sonrasında akıllı 15 transfer yapıp sezona girmek mantıklı.hagi ile sanki ben devam etmemiz gerektiğine inanıyorum.

Yapılmasın artık transfer falan.

Musa-Cumhur falan oynasın.

Devre arası transferleri tutmuyo zaten tutsa bile sıralamada kaçıncı olabiliriz ki en fazla :o

Boşuna transfer yapılmasın. Serdar Eyiliki çağır denizliden, Alt yapıdan Çetin, Cumhur, Berkin,Sinan, Musa, Cemsultan, Anıl koy bunları as takıma. Balta sapı, Ayhan-Servet-SerdarÖzkan-Aydın-Mbatdalı gönder kiralık falan nereye giderlerse zaten bir işe yaramıyorlar,hem bütçeden kar ederiz, ne olurkki en kötü 13. en iyi zaten 6. olucaz hiçbirşey farketmez. Belki 2-3 tanesini kazanırız gelecek seneye.

Sene sonunda da diğer kalanlardan çoğunu gönder, parayı yeni transferler için harca en az 12-13 futbolcu al...(Sercan-Volkan-Yekta-Emana-Emenike-Yapo-Ledesma-Rosicky-KALECİ-STOPER-SAĞBEK-SOLBEK)

-Tolgahan(adanaspor)

-Ömer Toprak

-Yabancı Stoper(Bisevac mesela)

-Selçuk İnan

-Emenike

-Oyun Kurucu(?)

-Genç Kanat(Torje mesela)

en azından uefa ya gidebiliriz bu transferlerle...

gelecek sezonu bekleyelim derken korkarımki küme düşmemeye oynayacagız, birde bunu düşünün arkadaşlar. şuan ligimizde kolaylıkla yenebilecegimiz takım yok bence. Kasımpaşa vardı başkada kalmadı.

Giderler vasat adamları doldururlar gene o yüzden sezon sonunu bekleyelim bence

gelecek sezonu bekleyelim derken korkarımki küme düşmemeye oynayacagız, birde bunu düşünün arkadaşlar. şuan ligimizde kolaylıkla yenebilecegimiz takım yok bence. Kasımpaşa vardı başkada kalmadı.

Zaten bu sezon için değil,gelecek sezona yönelik transferler yapmak lazım.Bu sezon bitti.

Martin jol tam aradıgmız hoca tipi bu adamla beraber yeni yapılanmaya baslanılmalı eger hagiyle devam edilmiyecekse

Hikmet KARAMAN derim başka birşey demem

Türkiyede önü açılmamış bir cevher

Yeni bir yapılanma olacaksa bu yerli bir isimle olmalı bana göre ise bu isim Abdullah Avcı'dır..

Martin Jol'a bende okey derim ama Hagi'nin de harcancak olması içimi burkar.Bu yönetm kalırsa Mourinho da harcanır o ayrı mesele.

Devre arasında yerli transfere daha çok önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yabancı transferi ikinci planda olması lazım.

Bu dönemde Baptista gibi bitmiş yıldızları almaktan başka birşey yapamazsınız.

İyi adam bulunursa tabi ki alınsın.

üzerinde durduğumuz konu bu aslında

Devre arasında yerli transfere daha çok önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yabancı transferi ikinci planda olması lazım.

Bu dönemde Baptista gibi bitmiş yıldızları almaktan başka birşey yapamazsınız.

İyi adam bulunursa tabi ki alınsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt