Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

simao ve almeida için toplam ödeyecekleri bonservis ücreti için 3.5 milyon € gibi komik rakam dolanıyor etraftra, eğer gerçekse helal olsun bjk yönetimine...

bizimkilerde gitsin msarpları toplasın gelsinler...

quaresma sağda simao solda... düşünün gerisini...

simao ve almeida için toplam ödeyecekleri bonservis ücreti için 3.5 milyon € gibi komik rakam dolanıyor etraftra, eğer gerçekse helal olsun bjk yönetimine...

bizimkilerde gitsin msarpları toplasın gelsinler...

quaresma sağda simao solda... düşünün gerisini...

8jk nin toplam ödeyeceği para 3,5 milyon olabilir.Geriye kalan büyük miktarı tüpçü ödüyordur.Normal bu fiyat. :D

ransferts Nantes: Bonnes supervisé par le Genoa

Le Genoa semble sous le charme d'Olivier Bonnes. Suivi depuis plusieurs semaines par Palerme, le jeune milieu de terrain du FC Nantes a été supervisé par les recruteurs des Rossoblu en milieu de semaine, pendant son stage avec l'équipe nationale du Niger, en Libye. En fin de contrat en juin prochain, le Canari devrait donc se décider rapidement, lui qui est également suivi par l'Udinese et la Fiorentina, et qui a reçu une première proposition contractuelle portant sur trois saisons de la part des Turcs du Galatasaray SK. haber eski ama fotomaçın çevirmesine göre bu arkadaşa 3 kez teklif yapmışız. gelecek vaadediyor ve yeni viera diyolar. adı olivier bonnes

Kim bu Bonnes? :o

Abdullah Cemal KÜÇÜKYILMAZ ofansif orta saha

eskişehirspor a2 takımında 1991 doğumlu

a2 liginde 9 gol ü var 9 da frikikten

çok iyi duran top kullanıyor

Bende bu sever bunlar bile hata yapmazlar diyordum bizim yonetim icin, ama gene husrana ugradim gerci ne bekliyordumki, scoutgs forumlarinda dolanan 2 isimlerinin ve alindigina kesin deniliyoe neredeyse, yigit incedemir-reo coker , biz adam olmayiz kardesim.

Reo Coker çok iyi olur.

Yiğit'de yerli kalitemizi arttırır. Bizim tüm yerli ortasahalarımızdan iyi bir oyuncu.

Reo Coker değilde Pirlo daha iyi olur.Hadi be yönetim al şu Pirloyu.

Mondragon gelsin, en azından kaleyi toparlamış oluruz devre sonuna kadar :)

Elia.. HSVda yedek ve böyle devam ederse ayrilmak ister. :)

gelmesi gerkenler.

sağ bek kasımpaşanın sağ beki

sol bek kayserinin sol beki ali ihsan

kasımpaşadan yekta

belediyeden gökhan süzen

antepten kaleci ve murat ceylan

samsundan aziz

karabükten emenike

musa ve cana hariç takımdan orta sahayı boşaltmak lazım

ayrıca servet, hakan ve çağlar,ali turaan, sabri,aykut, gitmeli

arkadaşlar paristen stoper mamadou sakho (müdhiş) galiba losc lille de olan blaise matuidi, lyondan kalström, trabzondan selçuk, dortmunddan nuri, alınabilirse palermodan javier pastore, udineseden alexis sanchez, sol beke boşnak subasic, yine ortaya standard liegeden steven defour, aklıma o kadar kalite ve ekonomik topçular geliyoki ama takımın yönetiminden bunları bekleyemiyorum :((((

arkadaşlar paristen stoper mamadou sakho (müdhiş) galiba losc lille de olan blaise matuidi, lyondan kalström, trabzondan selçuk, dortmunddan nuri, alınabilirse palermodan javier pastore, udineseden alexis sanchez, sol beke boşnak subasic, yine ortaya standard liegeden steven defour, aklıma o kadar kalite ve ekonomik topçular geliyoki ama takımın yönetiminden bunları bekleyemiyorum :((((

Pastore,Sakho,Nuri,Alexis Sanchez,Defour.Bunlar mı ekonomik oyuncular???

Pastore,Sakho,Nuri,Alexis Sanchez,Defour.Bunlar mı ekonomik oyuncular???

ne bekliyosun ekonomik deyince!!! bonservissiz ve beş kuruşluk oyuncu ala ala bu hale getirdiler takımı. sakho trmarkt değeri 9.5 m euro bi oyuncu 6-7 arasına alınır ve daha sonra belki 3-4 katına satılabilecek genç bir oyuncu, artık ekonomik deyince aklımıza beleş topçular gelmesin

- Topal -

- Selçuk - Guti -

Sezon başında şöyle bir orta saha üçlüsü kurabilirdik rahatlıkla. Guti'nin bonservisi elindeydi, Selçuk İnan içinde şartlar zorlanırdı. Bu sezon sonunda sözleşmesi bitiyor Selçuk'un, 6-7 milyon euro bonservis ücretiyle rahatlıkla alabilirdik. Fakat Adnan Polat 2012, cart curt derken orta saha transferi kaynadı.

ne bekliyosun ekonomik deyince!!! bonservissiz ve beş kuruşluk oyuncu ala ala bu hale getirdiler takımı. sakho trmarkt değeri 9.5 m euro bi oyuncu 6-7 arasına alınır ve daha sonra belki 3-4 katına satılabilecek genç bir oyuncu, artık ekonomik deyince aklımıza beleş topçular gelmesin

Transfermarkt e göre öneriyorsan zaten ben daha birşey demem sana.İlk önce bir gündemi takip et,oyuncuları hangi takımlar istiyormuş,kulüplere ne kadar teklif etmişler.Kulüpler ne kadar istiyormuş,ondan sonra gel.Ekonomik oyuncu diyince beleş oyuncu anladığımı nerden çıkardın onuda merak ettim.

He birde sana bir örnek veriyim madem önerdiğin oyuncular ekonomik oyuncu.Pastore için R.Madrid 25 milyon euro teklif etti.Başkanları 50 milyon euro istedi.Ben daha birşey demiyorum.

Transfermarkt e göre öneriyorsan zaten ben daha birşey demem sana.İlk önce bir gündemi takip et,oyuncuları hangi takımlar istiyormuş,kulüplere ne kadar teklif etmişler.Kulüpler ne kadar istiyormuş,ondan sonra gel.Ekonomik oyuncu diyince beleş oyuncu anladığımı nerden çıkardın onuda merak ettim.

He birde sana bir örnek veriyim madem önerdiğin oyuncular ekonomik oyuncu.Pastore için R.Madrid 25 milyon euro teklif etti.Başkanları 50 milyon euro istedi.Ben daha birşey demiyorum.

önce hangi kulübün kime ne kadar teklif ettiğini geçeceksin. kim nerden bilecek ne kadar teklif ettiklerini, ayrıca ilgilenseler o büyük kulüpler alırlardı. pastore için ekonomik demedim ve yarıca yanına alınabilirse diye yazdım, onu ayrı tuttum ama diğerleri en fazla 12 milyon euro fiyatı olan oyuncular, senin ekonomik anlayışın ne onu merak ediyorum beleş demiyosan 6-7 m. euroya falan ekonomik demelisin ki bahsettiğim oyuncuların gerçek fiyatları da aşağı yukarı bu civarda. üstelik devre arası kimse kaliteli bir oyuncusunu 2-3 m. euroya vermezki xxekonomik bir transfer yapabilelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt