Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Rusland, galiba Rusya demek istedin. Evet, Rusya'da oynuyormus. Djiby Fall Rusya'nin Lokomotiv Moskova takiminda Molde'ye bu yil kiralik gitmis ve 28 macda 16 golu var. Bu arada adam Randers'de oynamis. Fenerbahce ile maclarindan hatirliyorum bu adami. Cok iyi isler cikariyordu.

Ben de ordan hatirliyorum da ustad mali goturmus, gol ustune gol atiyor Norway'de.

Ben de ordan hatirliyorum da ustad mali goturmus, gol ustune gol atiyor Norway'de.

Oyle... Ben de sen yazdiktan sonra hatirladim ve 16 gol attigini gordum su ana kadar. Aslinda bu adamin 22-23 yasina falan belli basli takimda oynayacagini dusunuyordum, cunki, buyuk takim hucumcusu gibi oynuyordu. Gerci Lokomotiv'de oynuyor ama, en azinda Valencia, Lyon gibi takimlarda oynar diye dusundum. bence biz dusunsek iyi olur. En azinda iyi yedek olur.

Sercan - (mümkünse) Bobo - Bougherra - Sezer Öztürk - Makoun - Serdar Kulbilge

--------------Serdar-------------

-Sabri---Neill---Bougherra--Çağlar-

--------------Cana--------------

----------Makoun--Sezer---------

Sercan--------------------Arda--

------------Baros(Bobo)----------

Sezon sonunda da Çağlar'ın yerine Taiwo Barış ve Sarp'ın yerine Yasin ve Veli.

İvan Klasnic diyesim geldi.

Özellikle son vuruş konusunda başarılı, bitiriciliği ve takipçiliği yüksek bir forvet alalım.

Baros ve Arda nın ikinci yarı döndüğünü varsayıyorum, 4-4-2 gibi bir sistemle ve oyunu rakip cezasahasına yıkan bir anlayış ile sene sonunu getiririz.

Cana ve Barış da ortasahada kesici olarak takılır, kaptıkları topu ileriye doldurur.

Hiç ortasahayla falan uğraşmayalım

Ryan Babel - Tam sırası bu yıl EPL ,lig kupası ve UEFA da toplam sadee 6 maça ilk 11 başladı.

Martin Caceres-Çok sert ,topa ölümüne giren bir stoper.(Heiko Westermann da olabilir ikna edilebilinirse)

Muntari veya Tiago Mendes merkez oyuncu olarak düşünülmelidir.Ben Baptistaya karşıyım umarım gerçekleşmez.

Adler gibi biri bir kaleci 20 milyon€ dan başlayacağı için Karcemerskas ,Kameni ,Kasper Schmeichel düşünülmeli.

Gurbetçilerden Taner , Tunay ,Ö.Toprak iç piyasadan da M.Ceylan , Sezer Ö , Aykut Demir ,Yekta ,Özgür Çek güzel opsiyonlar.

Florent Balmont
main.php

Yusuf Şimşek, Selçuk Şahin, Okan Koç, Bilica, Hakan Arıkan şimdilik yeter.

Karcemarskas'ın Milli kaleci olmak dışında, onu olagandısı yapan bir tarafı yok, daa dogrusu benzer sekillerde ucuza çok sayıda kaleci (eskilerden Kolinko vardı misal)bulunabilir. G.Antep'te zaten oldukça ucuza almıştı. D.Moskova'da 3.kaleciydi gelmeden önce. Mahmut Bezgin diyte bir kaleci var bilirsiniz hiç begenmezdim Mahmut'u. Devre arasında geldiginde Mahmut'u bile kesemedi, hoş bence td tercihiydi. Litvanya Milli kalecisi varken niye bu sakar Mahmut'u oynatılar derdim ama Karcemarskas'ın kaleyi devralması Tolunay geldikten sonra bu sezon başıyla başlar.

Velhasıl Karcemarskas tarzı kucuk ulkelerin Milli kalecileri zaman zaman oldukça ucuz fiyatlara alınabilirken, şimdi kalkıp Antep'e düdüklenmenin gereği yoktur. Taş çatlasın 300-500bin euroya aldıkları kaleciye şimdi 2-3m euro vermek akıllıca gelmiyor bana. Ha bu tip kimler var diye sorarsanız bir ara araştırıp bu başlığa yazarım.

Kucuk ulke Milli kalecisi tanımına uymasa da bir kaleci önerim olacak daha önce de yazmıştım. Utrecht'in kalecisi M.Vorm.

Karcemarskas'ın Milli kaleci olmak dışında, onu olagandısı yapan bir tarafı yok, daa dogrusu benzer sekillerde ucuza çok sayıda kaleci (eskilerden Kolinko vardı misal)bulunabilir. G.Antep'te zaten oldukça ucuza almıştı. D.Moskova'da 3.kaleciydi gelmeden önce. Mahmut Bezgin diyte bir kaleci var bilirsiniz hiç begenmezdim Mahmut'u. Devre arasında geldiginde Mahmut'u bile kesemedi, hoş bence td tercihiydi. Litvanya Milli kalecisi varken niye bu sakar Mahmut'u oynatılar derdim ama Karcemarskas'ın kaleyi devralması Tolunay geldikten sonra bu sezon başıyla başlar.

Velhasıl Karcemarskas tarzı kucuk ulkelerin Milli kalecileri zaman zaman oldukça ucuz fiyatlara alınabilirken, şimdi kalkıp Antep'e düdüklenmenin gereği yoktur. Taş çatlasın 300-500bin euroya aldıkları kaleciye şimdi 2-3m euro vermek akıllıca gelmiyor bana. Ha bu tip kimler var diye sorarsanız bir ara araştırıp bu başlığa yazarım.

Kucuk ulke Milli kalecisi tanımına uymasa da bir kaleci önerim olacak daha önce de yazmıştım. Utrecht'in kalecisi M.Vorm.

Azerbaycan kalecisi Kamran Agayev var. Bir o kadar vardir.

------------Ochoa------------

-Sabri--Neil---Serdar--Taiwo--

-------------Cana------------

--------Reo-Coker--Sezer-----

---Sercan---Baros------Arda--

Ochoa biraz macera olabilir ama tutarsa mükemmel olur.Sercan için Servet takası düşünülebilir. Taiwo'nun sözleşmesi bitiyor sezon sonu, şimdi ucuza alınabilir. 15-20 milyon arası tutar bu transferler toplam.

Biz ne kadar veriririz, Antep ne kadara fit olur bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla gerek Milli Takım'da gerekse Antep'te çok iyi maçlar çıkarıyor Karcemarskas. Haklısındır, muhakkak onun ayarında, ligimizde aynı etkiyi gösterebilecek daha ucuza alınabilecek kaleciler vardır; ona bakarsan Afrika'da da yüzlerce Emenike vardır mesela ama bunun sonu yok. Bu oyuncuları bulup getirmek, şans tanımak, bu oyuncuların kendilerini kanıtlaması, uyum sağlaması, tutunması vesaire zor olan. Macera aramaktansa ben daha göz önünde olması sebebiyle Karcemarskas dedim. Bir Buffon, Casillas demiyorum ama kaleci sorunumuzu çözebilecek soğukkanlılık, tecrübe ve yetenekte diye düşünüyorum. Tabii burda meblalar da önemli, sezon başında bedavaya Drobny'i hatta 3 milyon euro'ya Boruc'u almazken şimdi gidip de bu meblayı Antep'e Karcemarskas için ödemek dediğin gibi çok da akıllı bir hareket olmaz yine de.

Biz ne kadar veriririz, Antep ne kadara fit olur bilmiyorum ama izlediğim kadarıyla gerek Milli Takım'da gerekse Antep'te çok iyi maçlar çıkarıyor Karcemarskas. Haklısındır, muhakkak onun ayarında, ligimizde aynı etkiyi gösterebilecek daha ucuza alınabilecek kaleciler vardır; ona bakarsan Afrika'da da yüzlerce Emenike vardır mesela ama bunun sonu yok. Bu oyuncuları bulup getirmek, şans tanımak, bu oyuncuların kendilerini kanıtlaması, uyum sağlaması, tutunması vesaire zor olan. Macera aramaktansa ben daha göz önünde olması sebebiyle Karcemarskas dedim. Bir Buffon, Casillas demiyorum ama kaleci sorunumuzu çözebilecek soğukkanlılık, tecrübe ve yetenekte diye düşünüyorum. Tabii burda meblalar da önemli, sezon başında bedavaya Drobny'i hatta 3 milyon euro'ya Boruc'u almazken şimdi gidip de bu meblayı Antep'e Karcemarskas için ödemek dediğin gibi çok da akıllı bir hareket olmaz yine de.

Çağatay aynı fikirdeyim, aslında mahmut'u hiç begenmediğim için Antep alırken sevinmiştim, akıllıca bulmuştum ama şimdi kalkıp Antep'e oyuncunun kariyeri boyunca görmediği bonservis bedelini ve maaşını ödeyerek, oyuncuyu ve Antep'i ihya edecek olmamız can sıkıyor. Dediğim gibi bu tip kaleciler hep vardı, hatırlarsanız bizdeki Stauce'de boyleydi, bize karşı panter kesilmişti ASY'deki maçta(S.Moskova) sonra sıradan oynadı bizde Duisburg'a gitti bir ara Sarıyer'de oynadı falan. Slovak Kamil Con. vardı Slovak Milli Zenit'te yedekti bir ara şimdi nerde bilmiyorum, yine bir ara Elazığ'ın getirdiği König, Letonyalı Kolinko tarzı kaleciler ucuza bulunur. Dediğin Drobny alınabilirdi, bonservis elindeydi.

Turk statusunde kaleci, hem de Milli. :D Litvanliyi aliyorsak, bunu da alalim.

[video=youtube;_aHOusSbqSw]https://www.youtube.com/watch?v=_aHOusSbqSw&feature=related[/video]

Sene başı bizle adı geçen macar kaleci Marton Fülöp, Belarus Milli kalecisi (seyrettim iyi bir kaleci) Yuri Zhevnov, dediğim oyuncu slovak Kamil Contofalsky bonservis elinde kıbrıs'a gitmiş, tıpkı Kacmerkas'ın bonservis elinde Antep'e gelişi gibi. Stephan Andersen Brondby ve Danimarka Milli, bir ara EPL'ye gitti geldi sezon sonu sözleşmesi bitiyor 500bin euroya alınır cüzi bir maaş, opsiyonlu anlaşmayla denenebilir. Bizim hatamız kalkıp Leo gibi bir kaleciye onservis elinde diye uzun sureli 1.4m euro garanti paralı anlaşma yapmamızda idi.

Yukarıda saydgım kaleciler rahatlıkla cok cuzi sartlarda Antep, Kayseri gibi takımlara gelirler, geliyorlar.Bizde deneyebiliriz, tabi komisyoncular fiyatları şişirmezse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt