Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

afellay_barcelonada_6a5d8_400.jpg

Yer ispanya takım dünya devi barcelona fas asıllı affelay imza atıyor ve annesi yanında başı kapalı bizde böyle bir fotoğraf olsaydı acaba neler yazılırdı diye düşündüm. Tarikatcı futbolcu ülkemiz elden gidiyor cuma namazına gitti idmana gitmedi gibi haberleri hep görürüdük.İnşallah bir müslüman futbolcu olarak çok başarılı olur.

[video=youtube;8TDx5wle878]https://www.youtube.com/watch?v=8TDx5wle878[/video]

ja alin su adami iste 5 6 7 8 milyon deger bu adam icin

Ochoa

-Sabri-Neill-Cacares-Çağlar-

Cana

Hamit---Romaric

-Dembele--Bony--Arda-​

Yer ispanya takım dünya devi barcelona fas asıllı affelay imza atıyor ve annesi yanında başı kapalı bizde böyle bir fotoğraf olsaydı acaba neler yazılırdı diye düşündüm. Tarikatcı futbolcu ülkemiz elden gidiyor cuma namazına gitti idmana gitmedi gibi haberleri hep görürüdük.İnşallah bir müslüman futbolcu olarak çok başarılı olur.

-dük fazla gördük zaten.

Merak etme herkes bizim gibi mal degil :)

Adnan sezgine bir yerli önerisi! Ankaragücü'nden Hürriyet! M.Sarp ile müthiş bir ikili olurlar kaçırmayalım!

923749438.jpg

---------------------------Lorik Cana-----------------------------------------

---------------Niko Kranjcar----------Danijel Pranjic----------------------------

Çok teknik bir orta sahamız olur.

Pranjic'te hiçbir numara yok.Eredivisie'de gollerini saydırırken merak ediip bi izleyeyim dedim.Hiçbir numara yok bu herifte.Bayern'in en büyük iki hatasından biridir Pranjic, diğeri de zaten iki sezon önce aldıkları Braafheid.(Hoş Barcelona Hollanda'dan sol bek bakarken (Emanuelson, Pocognoli,Braafheid) adı geçmişi sıkça)

kevin gameiro gelirse muthis olur fiyati 8M € civarlarinda 23 yasinda

almak istedigim adamlar oncelikle Grêmio nun kaleycisi victor

baselli Xherdan Shaqiri defans sag sol heryerde oynar

arkada pis isler yapacak itcek kakcak bi isim Gary Medel herif bocada oynuyo ve orta sahada resmen teror estiriyo

mısır ligi takımlarından Zamalek SC oynayan super kıvrak kel ve teknik yıldız orta saha Shikabala sezon devam ediyo ve 8 golu ve 3 asisti var

esperance tunus takımın kaptanı ve 1,90 boyundaki hızlı forveti Oussama Darragi

japon ligi takımlarından shimizu s-pulse ofansif orta sahası ikinci bir kagawa olmaması icin bir neden olmayan Shinji Okazaki

almak istedigim adamlar oncelikle Grêmio nun kaleycisi victor

baselli Xherdan Shaqiri defans sag sol heryerde oynar

arkada pis isler yapacak itcek kakcak bi isim Gary Medel herif bocada oynuyo ve orta sahada resmen teror estiriyo

mısır ligi takımlarından Zamalek SC oynayan super kıvrak kel ve teknik yıldız orta saha Shikabala sezon devam ediyo ve 8 golu ve 3 asisti var

esperance tunus takımın kaptanı ve 1,90 boyundaki hızlı forveti Oussama Darragi

japon ligi takımlarından shimizu s-pulse ofansif orta sahası ikinci bir kagawa olmaması icin bir neden olmayan Shinji Okazaki

Serhat görmesin.

Aynen canım kardeşim

Bosuna yaziyorum ama neyse...

Bryan Ruiz'i de yazmistim , sanki burayi okuyacaklarda oyuncu alcaklar

media_xl_3933897.jpg

Hem genc(1990 dogumlu), teknik, suratli onun adi ; El Ghanassy, belcika nin AA Gent takiminda oynuyor

Tas catlasin 7-8 mil€ ya alinir

Stil olarak Baros'a çok benzeyen bir oyuncu var. 1.87 boy, enerjik, atletik, hızlı ama bitiriciliği cok iyi değil (Baros'un bize gelmeden önce gol istatistiği meydanda), 87 doğumlu, kulubu satmaya razı olur. Bolivyalı, Shaktar oyuncusu Marcelo Moreno'yu diyorum, denenebilir. Ölü fiyata alabilirsek (en fazla 3m euro) olabilir.

Misimovic'i Rus pazarına satarsak,

* Lokomotif'ten stoper Rodolfo(eski Kiev'li pek begenmezdim ama fena değil) ve Brezilyalı kaleci Guilherme;

* Rubin'den orta saha göbek oyuncusu Christian Noboa ve Gökdeniz (laf atmayın hemen, Volkan Şen'i alamayacaksak, hala alınabilecek en iyi yerli sag açık-ofansif göbek oyuncusu)

KALECİ

Guillermo Ochoa (kagıt uzerinde sozlesme sonu)

Tim Howard (cok zor)

Michel Vorm (rahat alınır)

Yuri Zhevnov (rahat alınır)

Franco Costanzo (sözleşme sonu ama sıradan bir kaleci)

STOPER

Andre Bahia (rahat alınır)

Zdenek Grygera (alınabilir)

Miranda (alınabilir, iki yıl once sadece 2m euroya Fransa'ya gitmişti.)

SAĞ AÇIK

Nicolita (rahat alınır)

Behrami

Gökdeniz (1 yıl sonra sözleşmesi bitiyor)

Volkan Şen

ORTA SAHA GÖBEK

Emana

Biglia

Romaric (rahat alınır, Sevilla ne kazansa kardır der)

Bradley

Diego Souza

SANTRFOR

Sercan

R.S.Cruz

Altidore (alınabilir)

Sağ Açık;

Shaun Wright Phillips: 7 milyon (Haldun baba 60 aya böler)

Orta Saha;

Makoun:7 milyon

Deniz Yılmaz:2,5 milyon

Taner Yalçın:1 milyon (sözleşmesi bitiyor devre arası çok cüzi bir rakama gelebilir.)

N'koulou:5 milyon

Sol Bek;

Bridge,4 milyon

Forvet;

Yannis Tafer(Kiralık),

Emenike:Ali Turan;Sarp;Serdar Özkan;Batdal,Emre Çolak(Kiralık)

-------------------Ufuk---------------------

Sabri-------Neill-----------Servet------Bridge

-------------------Cana--------------------

----------Makoun---------N'koulou----------

Phillips----------------------------------Arda

------------------Emenike-------------------

Not;Cana Türk vatandaşlığına geçebilir sezon sonunda.

Kewell

Milan Baros

Misimovic

Ayhan

Sarp

Serdar

Batdal

Yollanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt