Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Arkadaş, sezon bitti zaten.

Eren Albayrak, 0

Muhammet Demir, 0

Selçuk İnan, 0

Serdar Kesimal, 3 milyon

Veli-Yasin, 6 milyon

En kötü bunlar alınmalı.

Serdar devre araında geri alınıp önümüzdeki sezon için hazırlanmalı.

Mustafa Sarp

Gökhan Zan

Çağlar Birinci

Gönderilmeli.

Abi Çağlar iyi oyuncu. Henüz forma şansı bulamasa bile.(Sakatlıktan dolayı) En azından Milli Takım maçlarında iyi bir performans gösterdi , nitekim : Servet ve Gökhan ile uyumluluğu gözlerden kaçamaz. (İyi anlamda)

Fakat şimdi düzeldi. Yani , forma şansı verilirse bence iyi değerlendireceğinden hiç şüphem yok.

kulübü niye versin ki? takır takır gol atıyo,gerçi sevinmiyo hiç ayrı:),keşke mümkün olsa bizim keita dan bahsediyosan tabi:)

Abi Çağlar iyi oyuncu. Henüz forma şansı bulamasa bile.(Sakatlıktan dolayı) En azından Milli Takım maçlarında iyi bir performans gösterdi , nitekim : Servet ve Gökhan ile uyumluluğu gözlerden kaçamaz. (İyi anlamda)

Fakat şimdi düzeldi. Yani , forma şansı verilirse bence iyi değerlendireceğinden hiç şüphem yok.

ABD kampında bütün hazırlık maçlarını ful olmakla beraber idman görüntülerini de izldim.Çağlar Denizlispor'da bile nasıl oynamış hayret ediyorum. Arda ile ABD maçında çok hararetli bir tartışması vardı.Çağlar Birinci denen eleman asla Galatasaray onbirinde görev yapamaz, yapmamalı.

Ayrıca Hagi Sağ kanat için Gabriel Torje'yi getireceğini iddia etmiş.İyi hamleler yapacak gibi duruyor, da İnsua'yı da göndermek istiyormuş.

Taner o haberin yalan olduğunu ikimizde biliyoruz adamım;), zaten doğruysa,napacak insua yı gönderip hakan ı mı oynatacak?,iyi oynatsın o zaman kendi düşen ağlamaz kovulmaya niyetliyse buyursun oynatsın tabi.

adam fm efsanesi gerçekte nasıl izlemedim.izliyenler bilgi verirse güzel olur.

Ben ciddi anlamda bizim le oynadıkları iki maçta izledim.İkisinde de takımda ayakta kalan tek oyuncuydu.Bu arada Haktan Türkalp arkadaş mümkünse sen Galatasaray forumunda basketbol, yahut voleybol forumarında gez.Futbol sana göre değil.

s_47184_312_2010_1.jpg

24.gif

Gabriel Torje - Player profile - transfermarkt.co.uk

Romanya u-21 milli takımının kaptanıymış.

Ben Hulk'u istiyom.Nolur alalım bunu.:):):)Hala nerde oynadığını çözebilmiş değilim ama o vücuda, kalıba rağmen o ne sürat be kardeşim.Bittim adama, Ya Falcao'ya ne demeli.Arkadaş, cidden Porto bu işi iyi biliyor.

Ben Hulk'u istiyom.Nolur alalım bunu.:):):)Hala nerde oynadığını çözebilmiş değilim ama o vücuda, kalıba rağmen o ne sürat be kardeşim.Bittim adama, Ya Falcao'ya ne demeli.Arkadaş, cidden Porto bu işi iyi biliyor.

Aynen öyle, biz de gidelim Pino'yu,Serdar Özkan'ı falan alalım. :)

Şu transfer işlerinde biraz olsun Porto'yu örnek alsak sırtımız yere gelmez.

Forumda benim mesajlarımı takip eden bilir, Avrupa maçlarında takım kim olursa olsun(Türk) sonuna kadar desteklerim.Ama bu maçta o kadar çok istedim ki Hulk topla daha fazla buluşsun diye.O süratlenişi cidden mükemmel bea.Bir de Japonya'dan getirmişlerdi bu elemanı.Allahım inanılır gibi değil.

Forumda benim mesajlarımı takip eden bilir, Avrupa maçlarında takım kim olursa olsun(Türk) sonuna kadar desteklerim.Ama bu maçta o kadar çok istedim ki Hulk topla daha fazla buluşsun diye.O süratlenişi cidden mükemmel bea.Bir de Japonya'dan getirmişlerdi bu elemanı.Allahım inanılır gibi değil.

Hulk'un 2 sene önceye göre nereden baksan 5 kilo fazlası var ama adam bana mısın demiyor.Müthiş sürat var.

Kalça yapısı çok güzel,Arda'yı anımsadığımı söyleyebilirim.Bir futbolcuya göre biraz fazla gibi görünsede süratinden zerre kaybetmiyor.Hele 2.goldeki sürati bambaşkaydı.Yalnız bir ara tibünler ''ölümüne Galatasaray'' diye bağırdı sanki.ben mi yanlış duydum sizlerde duydunuz mu?.

şu hulk japonyaya ne alaka gitmiş , bi hikayesi filan varmı?

ordanda 5.5 milyona almış porto zaten , adamların transfer politikasına hayran herkes :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt