Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Bence;

Lacina Traore,

Volkan Şen,

Formica

alınıp bu sezon için transferleri kapatmak lazım.

-------------------Ufuk-------------------------

Sabri/Srkn----Neill-------Servet/Zan---İnsua/Çağlar

-------------------Cana-------------------------

----------Barış/Ayhan---------Culio/Balta---------

---Volkan/Kazım----------------Formica/Arda-----

----------------Traore/Pino----------------------

Arkadaşlar flood etmiş gibi olacam kusura bakmayın ama, 1,5 sezon önce Chicharito'yu önermiştim o zamanlar döktürüyordu. ManU'ya transfer oldu.Şimdi Uruguay'ın Mondevideo Nacional diye bir takımında Santiago Garcia diye bir eleman var.İstatistiklerine baktım; çocuk 15 maçta 15 gol 3 asist yapmış.Eleman 90 doğumlu yani 20 yaşında.Tam scoutluk bir olay olur yani.

https://www.transfermarkt.com.tr/tr/santiago-garcia/leistungsdaten/spieler_102432.html

Bugün transfer yok... hele yarin hic olmaz diye düsünüyrum... Adnanslarin ALLAH belasini versin diyorum baskada dicek birsey bulamiyorum

Traoré yerine Groningen'de oynayan Tim Matavz'i tercih ederim. 10 basar o zenciye.

[video=youtube;GKYCz4CTefM]https://www.youtube.com/watch?v=GKYCz4CTefM[/video]

Raul Garcia gelsin lan.

SON DAKİKA: Adrıan Mutu'nun menajeri Florya Metin Oktay tesislerinde. Kaynak : Lig TV

türk forvet almakk lazımm ama kim var kiiii alacak

Ricky van Wolfswinkel (utrecht)

sime vrsaljko (dinamo zagreb)

Kevin de Bruyne (genk)

Eliaquim Mangala (standard Liege)

Christian Eriksen (ajax) bu elemanlar hakkında bilgisi olan varmı?

türk forvet almakk lazımm ama kim var kiiii alacak

Şahin Aygüneş

Tunay Torun

Cenk Tosun

Sercan Yıldırım

Batuhan Karadeniz

Turgay Bahadır

Turgut Doğan Şahin

İbrahim Akın

Necati Ateş

İlkay Gündoğan

Mehmet Ekici

Yabancı Olarak

Mame Biram Diouf

Nikola Kalinic

Şahin Aygüneş

Tunay Torun

Cenk Tosun

Sercan Yıldırım

Batuhan Karadeniz

Turgay Bahadır

Turgut Doğan Şahin

İbrahim Akın

Necati Ateş

İlkay Gündoğan

Mehmet Ekici

Yabancı Olarak

Mame Biram Diouf

Nikola Kalinic

Her şeyi geçtim Batuhan'ın orada ne işi var.Hem yeteneksiz hem çirkef.

G.Antepten bir paket iyi olur;Karcemarskas ve Serdar kurtuluş...Ufuk u hala kadroya yazanlar var,ondan Bucaya bile kaleci olmaz,Aykutun kapasitesi belli,ayrıca taraftar rahat bırakmaz.Takımın şu an en zayıf mevkii kaleci ve Karcemarskas tekniği,fiziği,özgüveni ve yaşı itibariyle müthiş bir kaleci...Serdar ise şu kaliteli yerli oyuncu kıtlığında hem orta saha (Kendisini BJK a taşıyan,esas mevkiisidir),hem de sağbek için iyi bir alternatif olur,daha yeni 24 oldu yaşı...Aslında Olcan,Murat Ceylan ve orhan Gülle de düşünülebilir ancak öncelik bu ikisi olmalı.G.Antep başkan ve yöneticileri makul davranacak,Kayserililer gibi görgüsüzlük yapmayacaklardır diye düşünüyorum...

Gojko Kacar ı almanın tam zamanı.Kulubunde kadroya giremiyor.Tam aradığımız adam.

Orta sahaya ilaç = Etienne Capoue ( Toulouse ) iki yönlü orta saha alır götürür bisi başka yerlere. (22)

Ofansa = Modibo Maiga ( Sochaux ) inanılmaz şutları olan rakiplere ters gelen bir sol ayağı olan çok farklı bir oyuncu. (23)

Forvete= Dieumerci Mbkoani ( Monaco ) Tam bir forvet süratli ve fiziği de çok iyi tekniği hiç fena değil aynı zamanda bitirici (25)

Forvete= Ola Toivonen ? ( PSV ) Uzun boylu güçlü çok hızlı değil fakat tekniği fena değil hava toplarında çok etkili süper şutları var ve iyi bitirici ( 24 )

Forvete= Tim Matavz ( Groningen ) Uzun boylu hızı ortalama bitiriciliği iyi yükselişte bir oyuncu alternatif olabilicek tipte (21)

Ofansa= Ousamma Assaidi ( Heerenveen ) İzlerken inanılmaz keyif alınan çok hızlı çok teknik bir oyuncu ama en büyük artısı futbol zekası ( 21 )

Forvete= Sekou Cisse ( Feyenord ) Ortalamanın üstü bir forvet Emenike tarzı fakat bence ondan daha iyi Ligimizde onun neler yaptığını düşününce ... ( 25 )

Ofansa= Wijnaldum ( Feyenord ) Büyük yetenek ofansif orta saha çok akıllı ve yaratıcı süper ara pasları var ( 20 )

Defansa= Dany Nounkeu ( Gaziantepspor ) Defans olmasına rağmen ayağına çok hakim kademe anlayışı iyi hava toplarında iyi ligimizin en iyi bir kaç savunmacısından biri bana göre... ( 24 )

Orta Saha= Stephen Ireland ( Aston Villa ) Kendisi benim favori orta saha oyuncularımdandır Ofans ağırlıklı bir orta saha ama aynı zamanda mücadeleci . Aston Villa'da yeterli forma şansı bulmuyor bildiğim kadarıyla ve Aston Villa'nın kötü durumu da göz önüne alınırsa olmayacak bir transfer değil kanımca çok faydalı olur . ( 24 )

Forvet= Steven Fletcher ( Wolwes ) Çok zeki bir bitirici ne zaman nerde durması gerektiğini çok iyi biliyor. (23)

Defans= Christopher Samba ( Blackburn ) Alınabilir mi bilmiyorum ama alınırsa neler yapar hayal bile edemiyorum . Bildiğim kadarıyla takımında mutsuz . İnanılmaz Güçlü hava toplarına hakim bunlara rağmen kazma olmayan süper bir stoper. ( 26 )

Forvet= Carlos Vela ( Arsenal ) Zor ama imkansız değil . Takımında çok çok az forma şansı buluyor. Sene başında Eduardo'nun Shaktar'a transfer olabildiğini göz önüne alırsak Vela'da bize gelebilir. Keza gidicek gibi duruyor Arsenal'den neden geldiği Takım GS olmasın. ( 21 )

Evet Transfermarkt'dan da yardım alarak ( yaşlara ve aşşağı yukarı fiyatlara baktım ) Bu oyuncular benim bir çok kez izlediğim beğendiğim ve bir çoğu genç denebilicek yaştaki oyuncular. En yaşlısı 26 yaşında. Galatasaray gibi bir takım bu oyuncuların belki de hepsini getirebilicek prestije sahip belki bir iki oyuncu gelmez aralarından . Onun dışında hiç birinin GS'ye hayır diyeceğini sanmıyorum. Umarım bir kaçını takımımızda görebilirim önümüzdeki yıllarda...

Düzenleme : Özellikle Maiga-Assaidi ve Capoue'yi takımda görmeyi çok isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt