Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

65356_Galatasaray_SK.jpg

İlerideki elemanların hepsini defalarca önerdim üstelik patlama yapmadan önce.Adam olacak çocuklar böyle oluyorlar maalesef.

Adel Taarabt:Championship'te QPR takımında oynuyor, 21 yaşında ve kaptan.Bu sezon 30 maç 14 gol 16 asist.

E. Riviere:Takımın en skorer oyuncusu, 20 yaşında ve bu sezon 22 maçta 6 gol 6 asist.

D.Payet:Sezon başında çok sık önermiştim, Saint Etienne'nin herşeyi.Bu sezon 22 maç 8 gol 3 asist.

Yacine Brahimi:rennais futbol takımının büyük ümiter beslediği oyuncusu.En skorer ikinci oyuncusu 20 yaşında.Bu sezon 4 gol 1 asist.

Ryad Boudebouz:Skor bazında en zayıf görünen kendisi, ancak çok büyük bir potansiyel barındırıyor.Çok kaliteli bir oyuncu olacak.

bu elemanların hepsini çok öncelerden önermiştim, Hepsi de çok büyük oyuncu olacaklar.Birçoğu zaten öyle de, yine de önlerinde çok uzun bir kariyer var.

Türkiyeden şuan için eminike ve selçuk inan alınmalı en çok istediğim Nuri Şahin versinler 15-20 M€ alsınlar şu adamı

-------------------Igor Akinfeev--------------------

Gökhan Gönül-Razvan Rat-Cristian Chivu-Caglar Birinci

----------Hamit Altıntop----Gökhan Inler------------

Banel Nicolita--------------------Evgeni Konoplyanka

------------------------Arda Turan-----------------

-------------Bogdan Stancu-------------------------

Artık bunu hakettik.

Falcao 40M.Euro mu ?:o Messi 500 M.Euro,Ronaldo 400M.Euro,Agüero 250 M.Euro filan ozaman senin gözünde.

Arturo Vidal'de en az 10 M.Euro.Bence bu ortamda para yatırılacaksa forvete harcanmalı.

Çünkü aldığımız forvet asıl şampiyon yapar bizi.

Baros + Cana'dan 10-12 M.Euro gelir sağlansa, Falcao çok rahat alınabilir.Olmadı 10M.Euro bastırılıp Eren Derdiyok alınabilir.

Artık bunu hakettik.

Razvan Rat,Nicolita haricinde kimseye itirazım yok.

Hatta Akınfeev müthiş olur.

Bide Bogdan Stancu ileride tek pek iyi olmaz.

Forvet arkası daha yararlı olur.

Artık bunu hakettik.

Rat stoper oynamaz diye biliyorum. Sol bek o :)

Akinfeev harika bir kaleci ama 15 m'dan aşağı alamayız inan bana.

Akinfeevin sözlesmesi sezon sonu bitiyor, yani bonservis yok. Fakat kendisine 4 yıllıgına 15-20 milyon euro arası birsey verilebilir.

Defansa baska hangi Rumeni koysam diye kafa kurcalarken Razvan Ratı dalgınlıkla orada unuttum. Oraya en az Song ayarında delici bir defans adamı lazım. Suleymane Diawara mesela. Evet 30'unu devirdi ama hala temiz 3-4 sene oynayabilecek kapasitede.

Birde, Arturo Vidal 10 milyon euro kesin eder. Eski Galatasaray ruhunu birebir barındıran bir oyuncu. Gerektiginde cirkef, daima isyankar, kaybetmeye tahammülsüz.

65356_Galatasaray_SK.jpg

İlerideki elemanların hepsini defalarca önerdim üstelik patlama yapmadan önce.Adam olacak çocuklar böyle oluyorlar maalesef.

Adel Taarabt:Championship'te QPR takımında oynuyor, 21 yaşında ve kaptan.Bu sezon 30 maç 14 gol 16 asist.

E. Riviere:Takımın en skorer oyuncusu, 20 yaşında ve bu sezon 22 maçta 6 gol 6 asist.

D.Payet:Sezon başında çok sık önermiştim, Saint Etienne'nin herşeyi.Bu sezon 22 maç 8 gol 3 asist.

Yacine Brahimi:rennais futbol takımının büyük ümiter beslediği oyuncusu.En skorer ikinci oyuncusu 20 yaşında.Bu sezon 4 gol 1 asist.

Ryad Boudebouz:Skor bazında en zayıf görünen kendisi, ancak çok büyük bir potansiyel barındırıyor.Çok kaliteli bir oyuncu olacak.

bu elemanların hepsini çok öncelerden önermiştim, Hepsi de çok büyük oyuncu olacaklar.Birçoğu zaten öyle de, yine de önlerinde çok uzun bir kariyer var.

Yacine Brahimi gelecek sezon Fransa Ligine damga vuracak.Çocukta teknik, zeka, hız, atletik vücut yapısı herşey var.D.Payet sağ kanat/forvet oyuncusu sağ içte oynayamaz.E.Riviere'de bu sene özellikle çok iyi bir çıkış yakaladı bu sene aldık aldık alamadık daha da alamayız.Ryad Boudebouz'un yerine Bakary Sako'yu yazsaydın daha iyi olurdu.

E. Riviere'yi fifa 11'de Galatasaray'a almıştım 4 milyon euro'ya 3 sene sonra Manu'ya 40 milyon euro'ya satmıştım :D allah var adam leblebi gibi gol atıyor !!!

Yacine Brahimi gelecek sezon Fransa Ligine damga vuracak.Çocukta teknik, zeka, hız, atletik vücut yapısı herşey var.D.Payet sağ kanat/forvet oyuncusu sağ içte oynayamaz.E.Riviere'de bu sene özellikle çok iyi bir çıkış yakaladı bu sene aldık aldık alamadık daha da alamayız.Ryad Boudebouz'un yerine Bakary Sako'yu yazsaydın daha iyi olurdu.

Dimitri Payet'i oraya koymamın nedeni mecbur kalmam.Yoksa bu sezon çok sık takip ettiğim birini orta sahaya hapsetmem.Ayrıca Bakary Sako'yu da defalarca önermişimdir.Lakin Ryad Boudebouz ile mevkiileri farklı.Sako Sol kanat oyuncusu, Boudebouz ise sağ açıkda oynuyor.Tabi sonuçta ikiside kanat oyuncuları.Keşke Brahimi, Payet ve Riviere'yi alsak, ne güzel olurdu.

Akinfeevin sözlesmesi sezon sonu bitiyor, yani bonservis yok. Fakat kendisine 4 yıllıgına 15-20 milyon euro arası birsey verilebilir.

Defansa baska hangi Rumeni koysam diye kafa kurcalarken Razvan Ratı dalgınlıkla orada unuttum. Oraya en az Song ayarında delici bir defans adamı lazım. Suleymane Diawara mesela. Evet 30'unu devirdi ama hala temiz 3-4 sene oynayabilecek kapasitede.

Birde, Arturo Vidal 10 milyon euro kesin eder. Eski Galatasaray ruhunu birebir barındıran bir oyuncu. Gerektiginde cirkef, daima isyankar, kaybetmeye tahammülsüz.

Akınfeev'in sözleşmesi 2014 de bitiyor diye gözüküyor.Yanlışın olmasın?

Sergey Chepchugov la filan karıştırmışsındır belki:D

Drogba,İnler,Kalou derken alın size bir yalan haber daha :o

Misimovic Wolfsburg'a Tuncay Cimbom'a

Almanlar'a göre Wolfsburg'un yeni hocası Littbarski, gelecek sezon düşünmediği Tuncay'ın Misimovic ile takas edilmesini istedi. Taraflar bu değiş-tokuşa sıcak bakıyor

09 Şubat 2011 , 07:03

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Galatasaray

Wolfsburg takımında yaşanan teknik direktör değişikliği Galatasaray'a yarayacak gibi görünüyor. Alman medyasına göre, Steve McClaren'in gönderilip yerine Pierre Littbarski'nin getirilmesiyle Wolfsburg'da işler tamamen değişecek. Haberlerde, Littbarski'nin, eski teknik direktör McClaren'ın Stoke City'den transfer ettirdiği Tuncay'ı gelecek sezon takımda düşünmediği ve hem bu oyuncunun hem de maliyetleri yüksek olan Kjaer ile Diego'nun sezon sonunda elden çıkarılması için yönetime rapor verdiği belirtildi.

Littbarski'nin yönetimle yaptığı görüşmede, Tuncay'ın Misimovic ile takas edilmesini önerdiği de vurgulandı. Alman hocanın tüm isteklerine olumlu yaklaşan Wolfsburg yönetiminin, G.Saray'ın kapısını çalacağı ve sezon sonu için "Misimovic'i verin, Tuncay'ı alın" önerisinde bulunacağı ifade edildi. Teknik direktör Hagi'nin kadro dışı bıraktığı Misimovic'in Wolfsburg'a geri dönmeyi çok istediği biliniyor. Tuncay'ın da F.Bahçe kapısının kapalı olması halinde G.Saray'a "Hayır" demeyeceği sızan bilgiler arasında.

Kaynak : Totomaç:o

David Suazo ve Muntari hala interde galiba.Hiç oynamıyorlar kadro dışılarsa fiyatları iyice düşmüştür bence.

Kale----------------Ruffier veya Diego Alves

Orta saha-----------Biglia ve Selçuk İnan

Sağ Kanat----------Payet veya Matias Suarez

Forvet--------------Maxi Lopez

Gurbetçi------------Mehmet Ekici ve Tunay Torun

---------------------------------Ruffier(Ufuk)-----------------------------

--Sabri(Serkan)------(Servet-Cana)---------(Cana-Neill)---------Çağlar(?)--

----------------------Selçuk---------------(Cana-Biglia)-------------------

--------Payet(Kazım-Yekta)-----------------------Arda(Mehmet-Culio)------

------------------------------(Pino-Stancu-Tunay)--------------------------

---------------------------(Maxi Lopez-Baros)------------------------------

Emre Çolak ve birkaç yerli transferi de eklenebilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt