Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Keita var Katar liginde o da çok iyi futbolcu

Batur Altıparmak: Selçuk’un öncelikli hedefi yurtdışı. Şu anda hiçbir takımla görüşmüyoruz.

about 6 hours ago via web

Selçuk İnan’ın menajeri Batur Altıparmak: Galatasaray ve Fenerbahçe ile İspanya’dan Sevilla, daha önce bana Selçuk’un durumunu sordu.

bunu gordunuz mu

Batur Altıparmak: Selçuk’un öncelikli hedefi yurtdışı. Şu anda hiçbir takımla görüşmüyoruz.

about 6 hours ago via web

Selçuk İnan’ın menajeri Batur Altıparmak: Galatasaray ve Fenerbahçe ile İspanya’dan Sevilla, daha önce bana Selçuk’un durumunu sordu.

bunu gordunuz mu

evet şimdi gördüm :D

Kraft münih ile sözleşme yenilemedi.Kale için iyi bir isim bence

Kraft münih ile sözleşme yenilemedi.Kale için iyi bir isim bence

Kraft'ın, Ufuk'tan hiçbir fazlası yok. Şunu anlamalıyız, bizim sorunuz eğitememek. Kaleci antrenörümüz iyi değil. Bir sürü kaleci geldi ve gitti. Hangisi bir çıkış yakaladı? Bunun sebebini artık kalecilerden değil de baş sorumlu kaleci antrenöründe aramak lazım. Bakınız, sakatlıklar çok diye sağlık kurulu değiştirildi. Pek fazla bir etkisi olmadı ama yine de değişti. Kaleci antrenörü kaç yıldır hala orada.

Hamit,Selçuk,Mehmet Ekici,Taner Yalçın,Tunay Torun,Volkan Şen,Ömer Toprak,Mustafa Pektemek

seçip beğenip alsınlar işte hiçbiri imkansız değil

cikis yapan oyuncular bizi zor secer bundan sonra.. Kayseri, antep, trabzon bile bizden daha cazip hale geldi..

Haldün Üstünel

TÜRKİYE'DEN ALINACAKLAR ..

İbrahim Akın

Volkan Şen

Bekir Ozan

Orhan Şam

Erkan Taşkıran

Michael Eneramo

AVRUPA'DAN ALINACAKLAR ...

Rudnevs

Rasvin Rad

ABDUL KADER KEİTA !

GÖNDERİLİCEKLER ...

Herkez Biliyor Zaten ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt