Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temmuz ayında u-20 dünya kupasında izleriz.Bakalım kimler iyi?
Milan Bisevac : 5
Srna :5
Arshavin : 6
Emenike : 5
Selçuk ve Hamit : 0
Oyuncular cidden iyi seçilmiş.Ancak;
Sol kanatta Culio çok çok sırıtır.Ardavari bir oyuncu olmazsa sıkıntı olur.Keza Ekici de sağ kanatta pek fazla iş yapamaz bence.Ofansif orta saha olarak kullanılması en mantıklısı.Kranjcar'ı pek takip etmedim, bilmiyorum.Vorsah'ın ise orta saha olduğunu sanıyordum.Topal gibi orta saha olup da defansta da oynayabiliyorsa ne ala.Onun dışında bi çoğu çok zor olmasına karşın, bu kadro iş yapar.
Beyler Adriano bosda, Roma sozlesmesini feshetti.
Beyler Adriano bosda, Roma sozlesmesini feshetti.
![]()
Arjantin futbolunun önümüzdeki on yıl içerisinde en büyük yıldızlarından biri olabilecek kapasitede ve yetenekte bir oyuncu Zuculini. 19 yaşına rağmen Milli Takım havasını solumayı başardı. Sert ve tempolu oyunu, oyun görüşü ve soğukkanlılığı ile tam bir orta saha oyuncusu. En azından bu kadar bonservis bedelini gözünüz kapalı verebileceğiniz bir isim. Takım ihtiyaçlarını ve aranılan oyuncu tiplerini göz önüne aldığımızda şu aşamada mükemmel bir seçim olabilir. Elbette elimizi çabuk tutarsak.
Semih Şentürk
Kanat oyuncusu dediğin hız,teknik,çeviklik bu 3 özelliği barındırması lazım ne culiodan ne mehmet ekiciden ne de hamitten kanat oyuncusu olmaz