Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Temmuz ayında u-20 dünya kupasında izleriz.Bakalım kimler iyi?

Yurtdışına açılmaya gerek yok transfer için.Antep'ten Wagner'i alabilirsek iyi iş yapmış oluruz.

casemiro.jpg

oha bu adam 80kg ise ben sıfır bedenim rahat 100 kg var la bu

Milan Bisevac : 5

Srna :5

Arshavin : 6

Emenike : 5

Selçuk ve Hamit : 0

Bu rakamlar oyuncuların fiyatları değil demi?

Eğer öyle ise Brezilyalı manegerler gibi kişisel olarak Arshavin'in bonservisini alıp pazarlama işine girmek istiyorum:tiphat:

Oyuncular cidden iyi seçilmiş.Ancak;

Sol kanatta Culio çok çok sırıtır.Ardavari bir oyuncu olmazsa sıkıntı olur.Keza Ekici de sağ kanatta pek fazla iş yapamaz bence.Ofansif orta saha olarak kullanılması en mantıklısı.Kranjcar'ı pek takip etmedim, bilmiyorum.Vorsah'ın ise orta saha olduğunu sanıyordum.Topal gibi orta saha olup da defansta da oynayabiliyorsa ne ala.Onun dışında bi çoğu çok zor olmasına karşın, bu kadro iş yapar.

Culio,Ekici ve Kranjcar'ı kanat oyuncusu olarak düşünmedim 3'ü ortasahada sürekli yer değiştirerek oynarlarsa rakibi allak bullak ederler diye düşünmüştüm.

Yazdığım kadroya bilerek kanat oyuncusu eklemedim bir nevi Barca gibi kanatlara yakın oynayan isimlerin çoğu ortasahada oynamaya daha yatkın isimler olsun istedim.

Birde hatlar karışmış galiba Hoffenheim da oynayan Vorsah'dan bahsediyorum kendisi salt stoper.

M'villa'yı ise imkansız olmasına rağmen yazdım herkesin bir umudu vardır :D

Kanat oyuncusu dediğin hız,teknik,çeviklik bu 3 özelliği barındırması lazım ne culiodan ne mehmet ekiciden ne de hamitten kanat oyuncusu olmaz

Beyler Adriano bosda, Roma sozlesmesini feshetti.

Everton'lu Leon Osman. Tabi yerli kontenjanında oynatabiliyorsak.

defoe ayrılmak isitomuş tothemdan onu alak

bruno-zuculini.JPG

Arjantin futbolunun önümüzdeki on yıl içerisinde en büyük yıldızlarından biri olabilecek kapasitede ve yetenekte bir oyuncu Zuculini. 19 yaşına rağmen Milli Takım havasını solumayı başardı. Sert ve tempolu oyunu, oyun görüşü ve soğukkanlılığı ile tam bir orta saha oyuncusu. En azından bu kadar bonservis bedelini gözünüz kapalı verebileceğiniz bir isim. Takım ihtiyaçlarını ve aranılan oyuncu tiplerini göz önüne aldığımızda şu aşamada mükemmel bir seçim olabilir. Elbette elimizi çabuk tutarsak.

sen fazla Fm oynamışın galiba _?

Dünyafutbolu diye bir site var ordan aldım.scoutgs'de analizini yapıp koymuş zaten:)

4-5 tane banko ilk 11 oyuncusu gerekli. 4-5 tane de rotasyon için gerekli

eldekilerden 8-10 tanesi takımda kalmayı hakediyor. Geri kalanı postalamak lazım takımdan

Önceligimiz baskan transferi olmali, baskanlik makamina oturdugunda bu gömlek bana çok bol tadilat yaptirip küçülteyim demeyecek bir baskan getirin bize sayin polat

Kanat oyuncusu dediğin hız,teknik,çeviklik bu 3 özelliği barındırması lazım ne culiodan ne mehmet ekiciden ne de hamitten kanat oyuncusu olmaz

Bende zaten kadro'ya bu isimleri kanatta oynasınlar diye yazmadım.

Şöyle anlatayım kurduğum kadro kanatsız :D 5 ortasaha ile maçlara çıkmalıyız diyorum.

Adel Taarabt veya sozlemesi bitecek olan Yarmolenko.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt