Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Bu aralar her ligde koreli ve japon oyuncular üremeye başladı..Fransada ve Almanyada baya oyuncuları var.

Aynen Genc nufus ve futbol hevesi gitgide artıyor.İyide oyuncular cıkıyor Bir tsubasa niye biz bulmayalım:) Gerci biz zoru seviyoruz gider o kadar adamın arasından en işe yaramazını bulur getiririz

Aynen Genc nufus ve futbol hevesi gitgide artıyor.İyide oyuncular cıkıyor Bir tsubasa niye biz bulmayalım:) Gerci biz zoru seviyoruz gider o kadar adamın arasından en işe yaramazını bulur getiririz

Uchida-Schalke

Kagawa-Dortmund

Hasebe-Wolfsburg

Okazaki-Stutgart

Hosogai-Ausburg

Matsui,Honda, gibi yıldız oyuncularıda var..

Uchida-Schalke

Kagawa-Dortmund

Hasebe-Wolfsburg

Okazaki-Stutgart

Hosogai-Ausburg

Matsui,Honda, gibi yıldız oyuncularıda var..

İnterin kadrodada var şimdi bir japon cataniada vardı hani bu ismi scout olupda cisminde bişey göremedigimiz adamlar varya onlara zahmet olcak ama bi el atsınlar dogu tarafına

ilk türk pazarını bi bitirelimde.çünkü bizdekiler bit pazarında bile satılmaz.

ilk türk pazarını bi bitirelimde.çünkü bizdekiler bit pazarında bile satılmaz.

hahaha sesli güldüm lan!

Neyse transfere dönecek olursak Arda Turan gideceğine göre onun yerine İlkay gündoğan muhakkak alınmalı.Yazın büyük ihtimal U-20 Dünya Kupasında patlama yapacak.Patlama yapmadan sessiz sedasız almak lazım.

alınması gereken oyuncu bence kaleye mutlaka marka bir kaleci alman adler olabilir orta saha için hamit altıntop gökhan inler ve sezer öztürk bunları alalım öncelikli olarak.

İşte hedef bunlar olması lazım. Alma olasılığımız çok düşük ama hedef kalite bu şekilde olmalı. Turgay Bahadır'la, Necati'yle falan bu iş olmaz. Sezer Öztürk, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, çok iyi sağ ve sol bek. Santos gibi, gerekirse Carlos gibi ama genç ve atletik. Sabri yedek kalmalı bu takımda. Öyle bir kadro olmalı. Kalede icabına Cech gibi kalite olmalı. Bir kere vereceksin parayı alacaksın 5 yıllık kaleciyi. Orta sahada ön lideroda Emre gibi adam lazım. Parçalayıcı olmalı. Forvet'in güçlü olmalı. Hem kapalı defansları açacak Kalou gibi, hem de kontra atağa uygun emenike gibi adamlar almalıyız. Bunların hepsi örnek ama bizim bunlara ihtiyacımız var. Teknik direktör de bence Türk olmalı. Fatih hoca bu takımı ayağa kaldırır. O'ndan başka Türk hoca belki Abdullah Avcı olur ama bilemiyorum kaldırabilir mi. O'da olmazsa abi Lippi gelmeli. Lippi bence Türk futboluna uygundur. 1-0 1-0 alırız ama alırız maçları. Bizim için öncelik güzel futbol değil, önümüzdeki sene en azından ilk 2 olmalı. Aslında aklıma Ersun Yanal geliyor ama Fenerle adı çok geçti. Birde ligin ikinci yarılarında takımları düşüş yaşıyo ama adam sıfır sakatlıkla oynatıyo takımları. Bunada çok ihtiyacımız var.

Şu bir gerçek ki önümüzdeki yaz, yine kalp sızılarıyla dolu uykusuz geceler ve İnternet başında beklenilecek son dakika haberleriyle çok zor geçecek. Özellikle bizim için.

30-40 sayfada bir aynı yazıyı yazıyorum , bunalan renktaşlardan özür dilerim, ancak gene yazayım bu yönetim transfer yapmamalıdır, güvenilirliğini yitirmiş ve transfer isabet oranı çok düşüktür, misi transferinin gelişi ve gidişi tamamen şovdur, taraftar isyanını önlemek için misi alınıp, yok pahasına satılıyor ve efsanemiz dediğimiz adam da bu oyuna ortak oluyorsa, transfer yapılmamalıdır, bunların 2012 mayıs ayına kadar başımızda kalacağını hesap edersek, yeni gelecek yönetime en azından daha fazla mali yük bırakmamak adına 2011 yaz ve 2011-2012 sezonu ara transfer döneminde, transfer yapılmamalıdır.

Yerli olarak sözleşmesi bitecek bize de çok fayda sağlayacak isimler var aslında.

Egemen Korkmaz,Selçuk İnan,Sezgin Coşkun,Onur Kivrak,Serdar gibi..

Bunun dışında yurt dışında da ;

Hamit,Tunay Torun,M.Ekici,Gökdeniz gibi yerli ve Martins,Wellbeck,Elmander,Vela,Demichelis,Taiwo,Diarra,David Suazo,Jonathan Reis,Noboa gibi yabancı pek çok isim var.Her biri bonservissiz kadroya katılabilir.İçlerinden lazım olanlar vardır muhakkak.Ayrıca bu tarz isimlerle çoktan bi ön görüşme yapılmalı.

Yerli olarak sözleşmesi bitecek bize de çok fayda sağlayacak isimler var aslında.

Egemen Korkmaz,Selçuk İnan,Sezgin Coşkun,Onur Kivrak,Serdar gibi..

Bunun dışında yurt dışında da ;

Hamit,Tunay Torun,M.Ekici,Gökdeniz gibi yerli ve Martins,Wellbeck,Elmander,Vela,Demichelis,Taiwo,Diarra,David Suazo,Jonathan Reis,Noboa gibi yabancı pek çok isim var.Her biri bonservissiz kadroya katılabilir.İçlerinden lazım olanlar vardır muhakkak.Ayrıca bu tarz isimlerle çoktan bi ön görüşme yapılmalı.

BILADER bedava futbolcuyu siz alinca iyi ama Adnan Sezgin alinca kotu ne anladim bu isden ;)

Bilmem anlatabildimmi

BILADER bedava futbolcuyu siz alinca iyi ama Adnan Sezgin alinca kotu ne anladim bu isden ;)

Bilmem anlatabildimmi

Senden bekliyordum böyle bi yorum aslında şaşırmadım doğrusu:)

Bana Adnan Sezgin'in belli kalitede getirdiği isimler sayabilir misin :)Her bedava oyuncu kötü olacak diye bişey de yok ;) Ama Adnan Sezgin'in her transferi kötü olacak diye bir şey oluşmaya başladı ...Bilmem anlatabildim mi ;)

Bunlardan iyi olanları teknik ekibin görüşü doğrultusunda transfer etse kimse bişey demez.Ama o gider yine ;

Veysel Cihan,Uğur Kavuk,Elyesa Süme,Erhan gibi isimleri alır getirirdi.Sonra da niye tepki topluyorum ben arkadaş triplerinde geziyordu

Senden bekliyordum böyle bi yorum aslında şaşırmadım doğrusu:)

Bana Adnan Sezgin'in belli kalitede getirdiği isimler sayabilir misin :)Her bedava oyuncu kötü olacak diye bişey de yok ;) Ama Adnan Sezgin'in her transferi kötü olacak diye bir şey oluşmaya başladı ...Bilmem anlatabildim mi ;)

Ne diyon kardes ;)

Iyi bir gk sart misal SIMON MIGNOLET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt