Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

David Alaba gerçek mevki sol bek ama bugün sol açık oynadı.Müthiş bir transfer olur.

Serdar Aziz - Serdar Kesimal

Ceyhun Gülselam - Selçuk İnan - Mehmet Ekici - Hamit Altıntop

Tunay Torun

Şahin Aygüneş

Bu oyunculara ihtiyacımız var.

yasin pehlivan ı çok beğendim ..beypazarı şekerspor a cuk oturur... :D

Mehmet Ekici-Hamit-Selçuk-Arda-Sabri 6 da yabancı

David Alaba gerçek mevki sol bek ama bugün sol açık oynadı.Müthiş bir transfer olur.

tek artısı zenciliğinden dolayı biraz hızlı olması bence.çok düz bi oyuncu.

sol bekleri var avusturyanın fuchs mu ne o iyi oyuncuya benziyor.sol bek baya hızlı bi oyuncu.

Forvet için Jordan Rhodes takip edilmesi gereken bir oyuncu.

Geçen senede bahsetmiştim bu adamdan. Geçen sezon ve bu sezon netten linkini bulabildiğim maçlarını hep takip ederim. Bu sezon 6 maçını izleme şansı buldum. Güçlü, hava toplarında etkili, ayakları yumuşak bir forvet.

185 boyunda 1990 doğumlu. İngiliz doğumlu İskoç vatandışı. İskoçya U21 takımında yer alıyor. Huddersfield Town'da forma giyiyor.

Geçen sezon toplam 52 maçta 23 golü var, bu sezonda şuana kadar toplam 37 maçta 16 golü var.

Huddersfield bu sezon championship'e doğru adım adım ilerliyor, bunda da Rhodes'in katkısı büyük.

Bu sezon aldık aldık yoksa bir üst lige çıktıklarında premier ligi zorlar pozisyona gelirlerse takımı kolay kolay bırakmaz yada başkaları kapar.

Yahu belki zorda olabilir..Fakat şu yabancı kontenjanı sıkıntısı varken,Galatasarayın son zamanlardaki başarısızlığa rağmen hala avrupadaki tanınırlılığına rağmen şu Ömer Toprağı nasıl kaçırılır,nasıl almak için mücadele verilmez anlamıyorum..Yahu yokmu şu camiada futbolu bilen akıllı insanlar...

Bu Gökhan İnler,Mehmet ,İlkay,Serdar Taşçı,Hamit gibi oyuncular içinde geçerli...Artık paralara kıyılıp(ne kadar olursa olsun.)bu adamların bazıları alınmalı...

Doğru bir planlama ile futbolu bilen insanların yapacağı teşhislerle kıyacaksın paraya kadro olarak yapacaksın devrimini ve sabrını göstereceksin.. Zaten doğru bir yapılanmayla,kadro planlamasıyla çok fazla sabrda gerekmeyecek başarı gelecektir..

Ama ilk aşamada 50 milyon olur, 60 milyon olur devrim için paraya kıymek gereklidir..Kadro yapısıyla ilgili yapılacak revizyon bir senede yapılıp istikrar sağlanmalıdır..

Selçuk bu adam ne olursa olsun alınmalı

sinan bolat

ömer toprak

serdar kesimal

orhan şam

gökhan süzen

selçuk inan

gökhan inler

yiğit incedemir

yasin pehlivan

sezer öztürk

mehmet ekici

tunay torun

volkan şen

sercan yıldırım

mustafa pektemek

veli kavlak

ceyhun gülselam

yukarıdaki türk oyunculardan en 10 tanesini almamız lazım sıfırdan başlayacaksak eğer.

ofansif oynayacaksak van der wiel ve drenthe gibi ofansif bekler almak lazım.

kale için sketelenburg-handanovic-diego alves'ten biri

forvete drogba

Emenike sezo sonunda yönetim izi verirse ayrılmak istediğini açıkladı..

sol bek icin marsilyadan taiwo yada drenthe derim.kaleye romero,forvete drogba yada lorient takimin genc forveti gameiro. yerli futbolcularimiz sunlar olsun isterim;

arda-emre colak-sabri-caglar-hamit-selcuk inan-veli kavlak-serdar aziz-gökhan inler(cok zor)-tunay torun-mehmet ekici-orhan sam-gökhan süzen.genc ve yepyeni bir galatasaray

kaleci kontenjanını yabancıyla doldurmak mantıklı değil, o yüzden Sivasspor'un genç kalecisi Korcan mutlaka alınmalı mükemmmel bir kaleci izleyenler bilir. o olmazsa veya istenmezse mecbur yabancı olacak o halde karcemarskas'ı kesinlikle öneririm.

takımın öncelikle iyi bir yerli çeşidine sahip olması gerekiyor ve yabancılardan arınmalı yeni yapılanma için

gurbetçilerden bildiğimiz hepimizin ısrarla istediği isimler var. başta mehmet ekici, ilkay gündoğan, tunay torun, ömer toprak, bochum'un forveti mirkan aydın, stutgartın stoperi serdar taşçı, taner yalıçın....

sözleşmesi bitecek olan tsli selçuk inan ve ceyhun gülselam

ama herşeyden önce ben takımın başına lucescunun gelip kendi takımını kendisinin kurmasını ve en az 5 senelik sözleşme imzalanmasını isterim

bülent ünder ve tugay kerimoğlu'nun teknik ekipte olmasını isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt