Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

-------------Ufuk-------------

Sabri---Neill------Servet--Balta

--------Cana------Ndinga----------

----Behrami---Misimovic--Arda-----

-------------Baros-------------

Baines zor ve ötesi.

N'zogbia harika olur.

Arkadaşlar, hele bana kulak verin.Yerli kalitemizin dibe vurduğu şu günlerde, sezon sonu için Selçuk İnan'ın kulübümüze gelmesi/getirilmesi için forumca bir konu açıldı, linki kulübe gönderildi.Neden, çünkü hem sözleşmesi bitiyor, hem en çok ihtiyacımız olan orta sahamız için biçilmiş kaftan, hemde alabileceğimiz en iyi yerli oyuncu.Bu tip faktörler göz önüne alındığı zaman çok yerinde bir transfer olacağı açıkça belli oluyor.Ancak varmak istediğim nokta şu:Bursaspor'un kadro dışı bıraktığı Eren Albayrak ve Muhammet Demir adlı gençler, geleceğin en büyük yıldızları arasında yer alıyor.Bu iki isim bir iki sene sonra yeni Sercan ile yeni Volkan Şen olacak.Kaçırılması büyük ahmaklık olur.Gelin bir başlık da bu iki genç için açalım, görüşlerimizi belirtip kulübümüze gönderelim konu linkini.Bu iki gencin bir an önce kulübe dahil edilmesi lazım.Hazır sözleşmeleri bitiyorken,üstelik bu kadar da gelecek vaadediyorken, Hagi genç yetenekleri Romanya'da aramasın.Yanı başımızda üstelik bedavaya iki tane pırıl pırıl oyuncu var.Bu ikisiyle mutlaka ilgilenelim,şahsen çk ama çok isterim bu iki elemanın Galatasaray bünyesinde oynamasını.

Ac konuyu imzami atarim.

Reis, modlardan birisi açsın.Öyle daha çok etkili olacaktır, en azından forumda daha çok katışım olacaktır.

Sat Servet'i, al Trabzon'dan Ceyhun'u..

Çok zor olmasa gerek :rolleyes:

bence güney amerika ve akdeniz ülkelerinden topcu transfer etmiyelim

disiplinli alman hollandali topcular olsun

--------------------Ruffier-------------------

Sabri--------Neill---------Mexes--------Çağlar

-------------Cana-------Selçuk İnan---------

---Volkan Şen--------------------------Arda Turan

-----------------Misimovic(Elano)--------------------

--------------------Baros------------------------

Bi kere herkesn hemfikir olduğu bir konu var bu takıma yerli ve ilk 11 oynayacak bi orta saha oyuncusu şart

-------------Ufuk------------

-Sabri---Neill---Mexes--Taiwo

---------Cana-Selçuk--------

--Volkan---Misimovic--Arda---

------------Baros------------

--------------Ufuk-----------------

--Sabri----Neill---C.Gülselam--Insua

----------Cana---Selçuk-----------

---Elano-----Misimovic------Arda---

---------------Baros---------------

matuidi2.jpg
[/URL][/IMG]

Arenada Cana'ya arkadaş lazım tek başına mücadele edemez herkesle :D

Annan'ı takip eden varmı ?

Neler yapıyor :D

aman tanrım nasıl unuturuz ..:sad007:galatasaray altyapısından yetişen ibbsporda oynayan ve son yıllarda kendini geliştiren gökhan süzeni alalım. fizği iyi durantopları çok iyi kullanır ,frikikkullanır ,ayağa iyi top atar iyi şut çeker ,top sürer sağbek,solbek oynar,ortasahada dinamo görevini iyi yapar ,hem savunma hem hücum yapar ,sol iç sağ iç oynar.unutmadan bazı bloglarda milli takımın bu yeni değişimde kullanılcak isimlerden olması beklenyomuş.:)daha 23 yaşında.

Sporx Fantezi futbol puanıda yüksek :))

Yahu Eren ile Muhammet diyorum, bedava diyorum, genç diyorum.Ne diye bi Allah'ın kulu oralı olmuyor.Mantıklı olan birşeye hiç katılım olmaz mı bea?Bi milyon isim söylüyoruz, ama genç, beleş olan iki oyuncuyu kazanmaya kimsenin kılı kıpırdamıyor, anlamak mümkün değil.

Başkan ,Fenerbahçeye transfer çalımımı atmak istiyor... buyrun Yobo :)

Yahu Eren ile Muhammet diyorum, bedava diyorum, genç diyorum.Ne diye bi Allah'ın kulu oralı olmuyor.Mantıklı olan birşeye hiç katılım olmaz mı bea?Bi milyon isim söylüyoruz, ama genç, beleş olan iki oyuncuyu kazanmaya kimsenin kılı kıpırdamıyor, anlamak mümkün değil.

Abi ben Galatasaray.org'a mesaj attım.

Herkes atmalı.

Biz uyandırmazsak bizimkilerin uyanacağı yok.

Abi ben Galatasaray.org'a mesaj attım.

Herkes atmalı.

Biz uyandırmazsak bizimkilerin uyanacağı yok.

Alper'im bi senin mesajını gördüm, başka da kimse klavyesine dokunmadı, birde Reis Hayri okeyledi.Böyle iki genç varken hele hele en kötü 1060 bin tl masrafı varken, kaçırmak muhtemelen adamı uykusuz bırakır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt