Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Önermek istedigim bir oyuncu var. Bresciali Diamanti...Cok iyi bir ayagi var. Vurus teknigi süper. Savasci. Brescianin en iyi adami. Sol ayagi, adam eksiltme becerisi gercekten cok iyi. Bizim ligde böyle bir adam cok is yapar. Bitiricilikte var cünkü. Frikikleri cok iyi...

Dzsuduzsak ve Lamela gibi adamlarin gelmesi imkansiz. Sandro zaten Tottenhama geldignde cok fazla bonservis ödendi. Tottenhamda kendini gösterdi, su anda bir cok klüb onu izliyor. en az 20 milyon euro degeri var.

Galatasaray öncelikle savunmayi sağlam kurmak zorunda... Servetle 1 sene daha olmaz. Cok agir ve savunmayi cok agirlastiriyor. Kapanan bir takimda siritmayabilir ama bizde cok siritiyor...

Sol bek, savunma göbegine 2 kaliteli adam. Serdar Kesimal bence kaliteli adam. Miranda A.Madride gidecek ama Gremiolu Mario Fernandez cok iyi adam. Uruguayli Sebastian Coates, Udineseli Zapata veya Benatia...Sampdoriali Gastadello...milli takima da secildi. Fiorentinali Gamberini...Brezilyali stoper Dede... Önemli olan stoperin cabuk ve cok etkili olmali. savunmayi cekip cevirebilecek adamlar gerek.

Ortasahaya Diamanti, ucuz ve gelebilecek adam. Bence forvet arkasi süper olabilir. Ortasahaya Stankovic veya Seedorf gibi isimler, Selcuk inan güzel transferler olabilirler... Ergic...Egemen bence alinirsa güzel olur. Savasci adam. Hasan Ali, sol beke...Stopere Dany...Romali Juan ayrilabilir...

Diamanti

Seedorf

Ergic

Selcuk

Ortasaha 4lüsü...

ilerde uzun, hava toplarinda etkili, duvar olabilecek, rakip defansin durduramacagi fizikte biri olmali. Lubor Kozak, Laziolu o tipte bir adam. cok güclü, uzun ama yerden de etkili, agresif, hucum presi yapan biri...

Abel Hernandez, Palermo, cok etkiledi beni. Süratli, teknik, güclü, rahat adam gecer...

Cenk Tosun, yerli olarak alinabilecek biri...

Savunmayi saglam olarka kurduktan sonra, ortasaha Ergic, Selcuk, Seedorf olursa, arkalarinda Diamanti...ilerde Cenk, Baros ve Kozaktan ikisi veya Hernandez. Ortasahadaki adamlarin hepsi rahat top yapan adamlar.

Savunmaya Dany, Hasan Ali veya A.Turan en iyi yerli tercihler bunlar. Savunma göbegini Zapata ve Danyde kurardim örnegin...

2 tane hizli adam...

bu adam bize cok lazim renkdaslar. :)

13009.gif

Hasan Şaş bu akşam Herşey Futbol'da; Ünal Aysal'ın başkan seçilmesi durumunda teknik ekipte olacağını ve TD'nin %70 Gerets, %20 Luce ve %10 Terim olacağını açık açık söyledi. Ayrıca zaman zaman Fransa liginden falan bahsetti, o ligi takip ettiğini söyledi. Ünal Aysal gelirse eğer transferlerin büyük bir kısmı Fransa liginden yapılacak bence.

Dimitri Payet:Hız,güç denge atletik vücut yapısı manevra dribling yeteneği teknik ve zeka komple bir hücum oyuncusu.

Dimitri Payet - Player profile - transfermarkt.co.uk

YouTube - VIDEO:DIMITRI PAYET

Josip İlicic:Bu çocuk tam bir sanatçı.İnanılmaz bir tekniğe sahip.Ayrıca fiziki yapısıda çok iyi.1.90 boyu var.

Josip Ilicic - Player profile - transfermarkt.co.uk

YouTube - JOSIP ILICIC -Lo Sloveno-

İkisi toplam 20 milyon avroya alınabilir.En azından gelecek sezon hücumu güçlendirelim.

Hasan Şaş bu akşam Herşey Futbol'da; Ünal Aysal'ın başkan seçilmesi durumunda teknik ekipte olacağını ve TD'nin %70 Gerets, %20 Luce ve %10 Terim olacağını açık açık söyledi. Ayrıca zaman zaman Fransa liginden falan bahsetti, o ligi takip ettiğini söyledi. Ünal Aysal gelirse eğer transferlerin büyük bir kısmı Fransa liginden yapılacak bence.

sas gelirse yandik...adam gs oyunculari milli takimda deyip övüyour.

o gelirse servet ,balta vs hayatta gitmez..

ayrica culio'yu öve öve bitiremedi ve özer'den yetenekli buluyor :o

aysal futbolu profesyonellere birakacagim dedi ama hagi faciasi vol.2 = h.sas :o

sas gelirse yandik...adam gs oyunculari milli takimda deyip övüyour.

o gelirse servet ,balta vs hayatta gitmez..

ayrica culio'yu öve öve bitiremedi ve özer'den yetenekli buluyor :o

aysal futbolu profesyonellere birakacagim dedi ama hagi faciasi vol.2 = h.sas :o

Servet'i ve Balta'yı övmedi, sadece kötü futbolcu olmadıklarını söyledi. ''Bu futbolcular milli takıma çağırılıyor, kötü futbolcu değiller '' dedi. Ayrıca Hakan Balta'nın bu sezonki performansını yetersiz bulduğunu dile getirdi. Servet için soru işareti dedi mesela.

Hasan Sas antrenor olarak iyi olur. Hem abi stayla, hem de gerekince haslayacak ve motive edecek birine ihtiyach var

Servet'i ve Balta'yı övmedi, sadece kötü futbolcu olmadıklarını söyledi. ''Bu futbolcular milli takıma çağırılıyor, kötü futbolcu değiller '' dedi. Ayrıca Hakan Balta'nın bu sezonki performansını yetersiz bulduğunu dile getirdi. Servet için soru işareti dedi mesela.

hasan yerli tayfasini cok tutanlardan. bu oyunculara toz kondurmaz. ben cok süpheli bakiyorum bu olaya. balta ve servet katiyyen gitmeli. ama sas gelirse ikisinin de yollanmasina izin vermez.

milli takimlara cagrilmalari da bana göre baz alinmamali. gs'de oynadiklari icin torpille milli takimda oynuyorlar. bir de tecrübeleri var diye. baska bir mantikli aciklamasi yok bunun.

Hasan Sas antrenor olarak iyi olur. Hem abi stayla, hem de gerekince haslayacak ve motive edecek birine ihtiyach var

dediklerine katiliyorum.

lakin diger yandan oyuncu sorunlari var...

ben bir sezon daha bu adamlara katlanamam cünkü sonuc yine hüsran olur.

hasan yerli tayfasini cok tutanlardan. bu oyunculara toz kondurmaz. ben cok süpheli bakiyorum bu olaya. balta ve servet katiyyen gitmeli. ama sas gelirse ikisinin de yollanmasina izin vermez.

milli takimlara cagrilmalari da bana göre baz alinmamali. gs'de oynadiklari icin torpille milli takimda oynuyorlar. bir de tecrübeleri var diye. baska bir mantikli aciklamasi yok bunun.

Öyle birşey olmaz, neticede Hasan'ın yetkileride sınırlı olur. Hasan'ın görevi takıma bir nevi abilik yapmak, futbolcuları motive etmek olur. Zaten kendiside programda bu sözü dile getirdi.

Dimitri Payet:Hız,güç denge atletik vücut yapısı manevra dribling yeteneği teknik ve zeka komple bir hücum oyuncusu.

Dimitri Payet - Player profile - transfermarkt.co.uk

YouTube - VIDEO:DIMITRI PAYET

Josip İlicic:Bu çocuk tam bir sanatçı.İnanılmaz bir tekniğe sahip.Ayrıca fiziki yapısıda çok iyi.1.90 boyu var.

Josip Ilicic - Player profile - transfermarkt.co.uk

YouTube - JOSIP ILICIC -Lo Sloveno-

İkisi toplam 20 milyon avroya alınabilir.En azından gelecek sezon hücumu güçlendirelim.

YouTube - Amazing Skill Josip Ilicic !!! (Palermo) vs Chievo [masallah]

Iyi hareket yapmis kenkdas iyi topcuya benziyor zaten 29 macta 14 gole katkisi olmus hem de Serie A'da. Posterini aliriz sanki

Zamparini Pastore icin en az 60 milyon euro istiyor. 2 Primadonnanin(Pastore ve ilicic) anlasamadigi söyleniyor. Zamparini 3 büyük oyuncusuda satmayacagini bir cok kez acikladi. (Abel Hernandez, Pastore ve ilicic)

Bacinovicte iyi bir oyuncu...Palermodan sol bek ve kaleciyide alirdim. Sirugu gelecek vadeden kalecilerin basinda geliyor. Balzaretti saglam bir bek. 2 yönde de iyi.

Ön liberodaki siyahi oyuncuda gelecek vadediyor. Acquah miydi neydi.

Saniyorum ilicicin sözlesmesi 2012 de bitiyor. Su anda Palermoyla yenilemeye calisiyorlar. İlicic beklenen patlamayi yapti, önemli olan İlicic gibileri Palermodan önce bulabilmekte. Pastore, Cavani, ilicic, Bacinovic, Acquah, Abel...Palermodan önce bulabilmekte...Su anda piyasasi var adamin Avrupada. Daha genc...Juventus istiyor. Adam da juventusu istiyor. Zamparini zor adam, nakitle calisir. Fais fiyatlar ister.

Filip Valencic, sloven futbolundan gelecegi parlak adamlardan birisi. Zaten tüm bu adamlarin menajeri ayni kisi. Handanovic,

ilicic, Bacinovic vs. Amir Ruznic denilen bir kisi. Valencicide bu sene pazarlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt