Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

huddlestone benim de favori oyuncularımdandır ama hiç bir fikrim yok getirilebilir mi? gelsin bütün maç şut atsın :)

maalesef türkiye içinde bonservisi elinde olmayan oyuncular (kesimal, serdar aziz, hasan ali) arasında şansımız olduğunu sanmıyorum. fener ve beşiktaş uzun yıllardır (baya uzun) yurt içi transfer yarışlarında bizden üstünler.

yurt dışında gene adımız var götürüyor bizi.

Cevap: Transfer Önerileri

[video=youtube;vvdTpLXUnB4]https://www.youtube.com/watch?v=vvdTpLXUnB4&feature=related[/video]

1.90 boyunda genç bir forvet..Tanıyanınız vardır.Watford'dan tekrar Çek ligine dönmüşdü.Alman klübleri ilede adı geçmeye başladı..

Rene Adler Kampanyası

Arkadaşlar seneye en önemli transferimiz muhakkak kaleye olmalı. Bunun için burada bir kamuoyu oluşturmamız ve klübü yönlendirmemiz lazım. Gündemde çeşitli kaleci isimleri dolaşıyor. Stekelenburg man united veya juventus'la anlaşacak büyük bir ihtimalle. Buffon yaşlı ve sık sakatlanıyor. Ochoa'nın sadece balon olduğunu düşünüyorum. Bence hem sözleşmesi bitime yakın, yaşlı olmayan, bizi tercih edebilecek, kaliteli bir kaleciye odaklanalım.

Benim önerim: René Adler

Bayer leverkusen'de oynuyor. 26 yaşında. transfermarkt değer 16 mil € ancak sözleşmesi bir sene sonra biteceği için 8-9 civarı bir fiyata alınabilir. Bence müthiş bir kaleci Neur'in dünya kupasında oynamış olması onu biraz arka planda bıraktı.

Adam sonuçta ALMAN. Bu topiğe destek vermenizi, bu şekilde bir kampanya başlatmayı ve Ünal Aysal'ın bu kaleciyi gündeme almasını sağlamalıyız.

Cevap: Rene Adler Kampanyası

Neuer ile birlikte yeni Kahn-Lehmann efsanesi yaratacaklar.Benimde hayalim ama hiç sanmıyorum.

Ayrılmak istedigini söylemisti

Muhakkak baska bir takımla anlasmıstır

Müthiş bir kaleci.Buralara yolu düşeceğini sanmıyorum.

İyi bir kaleci olduğu için gelmez.

Fakat kaleci aranıyorsa,Almanya iyi bir pazar.

bence parayı verdin mi getirebileceğin biri. Leverkusen seneye bedavaya kaptıracağına bu sene 8-9'a elden çıkarır. Kendisi de Leverkusen'de 1 milyon kazanacağına türkiye'de 3 milyon kazanacağı için gelir. (Bi kaleci de Türkiye dışında o parayı zor kazanır.) Sadece bu transferle bile takım %30 düzelir.

Adler olmazsa, HANDANOVİC olsun.. DESTEK

Adler'i ikna edemezsek, Udinese'nin kalecisi Samir Handanovic'i aldırmamız lazım. görüşlerinizi belirtin.

Adler'in gidecegi yer Manu felan olur. Gerci bizim 2 sene önce üst düzey bir kalecimiz vardi; De Sanctis. Tabiki Adler, Neurer kalitesinde degildi ama yinede cok iyi kaleci. Ama tabiki suc ondaydi, milli futbolcularimiz ona cok cok fazlaydi.

Cevap: Adler olmazsa, HANDANOVİC olsun.. DESTEK

İsim hiç farketmez adam gibi kaleci olsun yeter :)

handanovic olmassa buffon olsun diye bir konu acin:D

Handanovic olmaz.Cech'i isteriz.:o

:asd: tamam, daha açmıyorum başlık. ama en azından bir tane kaleci alalım dimi:b5:

şakamı :) adler kampanyası diyorlar ya.. tamam yarın imza atacak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt