Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Yekta Kurtuluş-Şahin Aygüneş-Emenike-Hasan Ali Kaldırım-Murat Ceylan-Selçuk İnan-Ömer Toprak.. bu isimler hayal değildir kanımca..

Alıntıdır;Eren Albayrak ve Muhammed Demir'in 3 büyüklerden biri ile anlaşmış diyor bir arkadaş...

Twitter

İnşallah bu büyük takım bizizdir ikiside çok genç ve yetenekli topçu..

Eger kaleye takviye isterse hagi ne yapıp edip almerianın kalecisini almamız lazım hayran oldum adama onur kıvrak halt etmiş

futbolcu önere önere bir hal olduk. mustafa sarpı denizlibelediye spora ,barışı duisburga ,ayhanıda yeni malatyaspora öneriyorum.

Ayhan'i agir oner Milanolu, sen besikte Akdeniz Aksamlari dinlerken Ayhan bu takimin orta sahasinda savasiyor Romalara gol atiyordu. Iki macla Pino'yu Ronaldo yapmana hadi birsey demem de Ayhan'a bos bos sallarsan seni Milano polisine teslim ederim.

:lol:

Dogru, Ayhan asisti yapmis Perez de bos kaleye atmisti :o

Neyse sen anladin ne dedigimi

selçuk&ceyhun artık tüm takım taraftarlarının hayali oldu zaten. yabancı kısıtlaması varken mutlak alınması gereken adamlar. en çok galatasaray'ın ihtiyacı var, ama bana daha az para ister diye ceyhun'a abanır bizimkiler gibi geliyor.

hasan ali kaldırım çok iyi olur ama kayseri'den oyuncu alamayız heralde :)

pek sevmesem de volkan şen, yabancı sınırı olduğu müddetçe verilen bonservisin hakkını verecektir. ha bursa yönetimi uçuk fiyat çeker büyük ihtimalle o yüzden düşünmeye çok gerek yok.

bir de saçma olabilir ama bir şey soracağım. ledesma sözleşmesini 5 sene uzatmadı mı? fm 2011'de sezon sonu sözleşmesi bitiyor adamın :) hayır varsa öyle bir durum haberimiz olsun :D

Yine, yeni, yeniden R10 haberleri , bu kezde akşam gazetesinden, uslanamayan bir medyamız var R10 gelmezmi gelir, ama bize gelmez febeye gider, adamın tatmadığı başarı kalmadıki, gider febeye alır 5-1o milyon olur biter, bize amaca hizmet edecek aç adam lazım, zaten en büyük sıkıntımız futbolcuların ruhsuz hareketleri, birde gerçek varki bizde R10 u alacak bütçe yoktur kesin, ne demişti yönetim toplam transfere 5 milyon tl ayırdık. Onu bile harcamadılar satılan futbolcu geliri ile gelenlerin maliyeti arasında 1,5 milyon euro falan var, çingene pazarlığıyla ronaldinho alınmaz, ancak transferin son günü yerine daha iyisinin alındığı için wolfsburgdan misimoviç alınır, adam henüz adapte olamadı falan ama çingeneliğe rağmen alınabilecek en iyi topçulardan biri bence, selçuk-ceyhun-volkan şen-ozan ipek-emenike, bu 5 liden 1-2 sini alabilmeliyiz ama sanmam yönetim, selçukla ceyhunu bedavaya alabilirse ne ala yoksa para falan vermezler bunlar futbolcuya.

Eren'i salla da Muhammet önemli bir yetenek.Bu ikisi fenere falan giderse kariyerleri biter.Kahin olmaya gerek yok. Bize veya Beşiktaş'a gelmeleri halinda kariyerlerinin yükselmesi olasi bir ihtimal.

Diego'yu almak imkansız Murat Barcelona'la adı geçiyordu en son.

Yaw niye imkansız olsun valdez ölmedigi sürece barcanın kalesini o koruyacaktır sen adama güzel bi kontrat verip güzelde plan program anlatırsan bence ikna edebilirsin kıcı kırık almerianın kalecisi sonucta beyler tavsiye ediyorum bi macını canlı izleyin bi kalecide ne ararsan hepsi var özellikle cepheden harika

Şu kadroyu kuralım seneye, şerefsizim CL DE kesin gruplardan çıkarız, fikstür iyi olursa yarı finale kadar bile gidebiliriz

------------------Ufuk--------------------

Sabrinov-------Neill-------Servet--------Insua

Mcgeady-------Cana------Hamit---------Arda

-----------------------------Ronaldinho

--------------Pino/Baros

Şu kadroyu kuralım seneye, şerefsizim CL DE kesin gruplardan çıkarız, fikstür iyi olursa yarı finale kadar bile gidebiliriz

------------------Ufuk--------------------

Sabrinov-------Neill-------Servet--------Insua

Mcgeady-------Cana------Hamit---------Arda

-----------------------------Ronaldinho

--------------Pino/Baros

Hani Adnan Polat demişti yaa.. '' Gelecek vaad eden Milan Baros'un yedeği olacak bir Forvet arıyoruz ve alacağız '' diye...

Pino'nun yaşı 23 ve adam forvet mevkiinde çok iyi performans gösteriyor diye bunlar şimdi Forvet almaz. Eğer dediğim şey gerçekleşirse , Yönetim bir kez daha kendisini kanıtlıcak.

Hani Adnan Polat demişti yaa.. '' Gelecek vaad eden Milan Baros'un yedeği olacak bir Forvet arıyoruz ve alacağız '' diye...

Pino'nun yaşı 23 ve adam forvet mevkiinde çok iyi performans gösteriyor diye bunlar şimdi Forvet almaz. Eğer dediğim şey gerçekleşirse , Yönetim bir kez daha kendisini kanıtlıcak.

Forvet yokki TR DE alalım? Kim var? Her maç 10 gol kaçıran sercan mı? Hakan Şükürden beri adam gibi forvet yetiştiremiyo bu ülke. En iyi forvetler hep bizde oynadı bu ülkede Metin Oktay,Tanju, Hakan Şükür Ümit Karan

Ama cidden çıkartamıyoz şu nalet olası forvetleri, kimi alalım sence yerli olarak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt