Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Minimum 2 tane çift yönlü orta saha şart bize biri ayhanın biri de sarpın yerine Trabzonun orta sahasına bakın bi ön liberolarında colman-selçuk oynuyo bu iki futbolcuyu da forvet arkası oynatsan oynayabilecek yetenekte futbolcular bizim orta saha cana-mustafa-ayhan-barış hepsi de aynı tip futbolcu

Yerli futbolcuya para verilmez zihniyeti nereye kadar.

Selçuk Bedava. Belki yönetim onu görür :)

Bu saatten sonra öğrenecek birşeyleri yok bence.

Adnan Polat'ın her sene 50 milyon stad gelirinden fark yiyoruz , yeni stadla birlikte eşitlenecez lafı tamamen kolpadır.

Şu durumda kim neden kombine alsın ya da kim neden bilete para versin.Takım böyle 1 ileri 2 geri gitmeye devam ederse kimse Aslantepe'ye felan da gitmez.Ortalama 13 bin seyirciyle oynar, A.Polat'ın planı da elinde patlar.O zaman başlarlar biz nerede yanlış yaptık demeye.Ama iş işten geçmiş oluyor, bir senemiz daha yeniyor.

Bu saatten sonra öğrenecek birşeyleri yok bence.

Adnan Polat'ın her sene 50 milyon stad gelirinden fark yiyoruz , yeni stadla birlikte eşitlenecez lafı tamamen kolpadır.

Şu durumda kim neden kombine alsın ya da kim neden bilete para versin.Takım böyle 1 ileri 2 geri gitmeye devam ederse kimse Aslantepe'ye felan da gitmez.Ortalama 13 bin seyirciyle oynar, A.Polat'ın planı da elinde patlar.O zaman başlarlar biz nerede yanlış yaptık demeye.Ama iş işten geçmiş oluyor, bir senemiz daha yeniyor.

Ben şahsen bu türkler oynadıkça ne kombine alırım ne arenaya giderim.Bir kere giderim oda stadı görmeye:) Uzun lafın kısası bu yönetim akıllanmaz hep aynı hatalar...Yönetim değişmeli keşke a.öztürk kazansaydı seçimi.

_Selçuk İnan(Trabzonspor)****

_Mehmet Ekici(Bayern/Nürnberg)***

_Malik Fathi***

_Emenike(Karabük)***

_Sercan Yıldırım(Bursaspor)***

_Ömer Toprak(Freiburg)***

_İlkay Gündoğan(Nürnberg)***

_Volkan Şen(Bursaspor)***

_Muhammed Demir(Bursaspor)**

_Hasan Ali Kaldırım(Kayserispor)***

_Serdar Kesimal(Kayserispor)****

_Gökhan Süzen(Belediyespor)***

_Gökhan İnler(Udinese)****

_Ledesma(Lazio)****

_Şahin Aygüneş **

_Alexis Sanchez ****(Özellikle bu adamı bir şekilde almalıyız.)

Bu isimlerden en az

1 stoper

1 sağ bek

1 sol bek

2-3 orta saha(2'si yerli 1'i yabancı)

1 sağ açık+forvet özellikli

1 Forvet

alınmadıkça

Servet Çetin****

Hakan Balta***

Mustafa Sarp*******

Ayhan Akman ****

Elano Blumer ***

Aykut Erçetin ****

Ali Turan ****

Harry Kewell ***

Gökhan Zan *****

Serdar Özkan *****

Yıldız gitmesi gerekenler de öncelik

Yıldız gelmesi gerekenlerde öncelik

SONUÇ:Maliyeti ne olursa olsun bu HİZİPÇİ+BASİRETSİZ KADRO VE YÖNETİM GİTMELİ.

2000 RUHU DEĞİL 2010'LARIN RUHU KURULMALI.

KADRO EN AZINDAN

-------------------------------------------Yabancı Kaleci--------------------------------------

-Sabri----------------Ömer Toprak----------------Serdar Kesimal-------Hasan Ali(Malik)

-----------------------------------Cana---------------------------------------------------------

----------------Gökhan İnler(Ledesma)------------------Selçuk İnan-----------------------

-Alexis Sanchez(Volkan)-------------------------------------------------Arda Turan---------

---------------------------------Baros(Emenike/Sercan)---------------------------------------

Bu kadro benzeri bir yapılanma yapılmadıkça bu alt yapı ile hiç birşey olmaz.Biz büyük takımız.Anadolu takımı değil

Dortmund'lu Götze sol kanatta çok iyi işler çıkartıyor.

13 maç 4 gol 4 asist yapmış

18 yaşında

Ama hayal :o bu yönetimde o vizyon yok

- Ufuk -

- Sabri - Neill - Barış - İnsua -

- Cana - Kallström -

- Volkan - Misimovic - Arda -

- Baros -​

Devre arası Kasımpaşa'dan Şahin Aygüneş ve Barış Başdaş. Sağ kanada Volkan ve orta sahaya da Kallström'ü alsak çok güzel olurdu.​

Üstad saygım sonsuz ama FMvari bir kadro örneği oluşturmuşsun

_Malik Fathi***

_Emenike(Karabük)***

_Ledesma(Lazio)****

_Şahin Aygüneş **

Bu isimlerden en az

1 stoper

1 sağ bek

1 sol bek

1 Forvet

alınmadıkça

Servet Çetin****

Hakan Balta***

Mustafa Sarp*******

Ayhan Akman ****

Elano Blumer ***

Aykut Erçetin ****

Ali Turan ****

Harry Kewell ***

Gökhan Zan *****

Serdar Özkan *****

KADRO EN AZINDAN

-------------------------------------------Yabancı Kaleci--------------------------------------

-Sabri----------------Ömer Toprak----------------Serdar Kesimal-------Hasan Ali(Malik)

-----------------------------------Cana---------------------------------------------------------

----------------Gökhan İnler(Ledesma)------------------Selçuk İnan-----------------------

-Alexis Sanchez(Volkan)-------------------------------------------------Arda Turan---------

---------------------------------Baros(Emenike/Sercan)---------------------------------------

Bu kadro benzeri bir yapılanma yapılmadıkça bu alt yapı ile hiç birşey olmaz.Biz büyük takımız.Anadolu takımı değil

Juan Angel Albin , Miranda (Sao Paulo'da ki!) , Emenike , Sercan Kaya , Michael Bradley , Michael Arroyo (ScoutGs'ye göre çok iyi bir oyuncu!) Nadir Çiftçi (Geleceğin En büyük yıldız adaylarından. 18 yaşında , Forvet , 1.88 Boy! Takımı , Portsmouth FC) , Kasımpaşalı : Merthan (Stoper) .

Bunların alınması...

Elano , KeweLL , G. Zan , Zart , Ayhan , Barış , Servet , Aykut

Bunların Satılması...

- '' Musa , Emre Ç. , Cumhur : Kiralık verilmesi gerekir ki , bu TAKIM kendine gelsin. Düzelsin. ! '' -

Ki , yani alınması gereken futbolculara verecekleri para taş çatlasın 17-18 Milyon Euro ! Çünkü , Juan Angel Albin ve Miranda sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Dolayısıyla , Bradley : 5 Milyon Euro ! Michael Arroyo'nun Bonservisi bilinmiyor. Merthan'a 1.5 Milyon Euro verirsin. Emenike'ye : 4 Milyon Euro verirsin. Sercan Kaya'ya , 750 Bin Euro Yeter. Nadir Çiftçi'ye de : 300.000 € verirsin , olur biter. Zaten eğer satılması gereken oyuncuları satmayı başarabilirse bu Yönetim onlardan gelecek paranın daha az bir kısmına transfer edilmesi gereken oyuncuların transferlerini tamam'lar.

Yanii , anlamadığım şey ; Ardakaş ! Bu adamları TRANSFER etmek ve diğerlerini göndermek bu kadar mı? Zor...

Edit : Eee , artık CEM SULTAN oynasın be kardeşim!

Üstad saygım sonsuz ama FMvari bir kadro örneği oluşturmuşsun

Dengemizi bozdular artık ne yapalım.Mustafa Sarp'lı kadrodan iyidir FM kadrosu bile.Sanchez,İnler gibi isimlerin transfer zorluğunu ben de biliyorum ama bu isimler olmasa bile en az o kalibre de oyuncuları bulmalıyız.

Ayrıca başımızda ALİ TURAN gibi bir futbolcu için Kayserispor ile kavga aşamasına gelen bir kulüp yöneticileri silsilesi varken bu tarz isimleri almamız çarpı 2 daha zor.

Dortmund'lu Götze sol kanatta çok iyi işler çıkartıyor.

13 maç 4 gol 4 asist yapmış

18 yaşında

Ama hayal :o bu yönetimde o vizyon yok

Abi müthiş seri çalımları var o çocuğun

İzlerken direkt göze batıyo zaten

Ama bu yönetimden de açıkçası böyle hamleler zor

_Malik Fathi***

_Emenike(Karabük)***

_Ledesma(Lazio)****

_Şahin Aygüneş **

Bu isimlerden en az

1 stoper

1 sağ bek

1 sol bek

1 Forvet

alınmadıkça

Servet Çetin****

Hakan Balta***

Mustafa Sarp*******

Ayhan Akman ****

Elano Blumer ***

Aykut Erçetin ****

Ali Turan ****

Harry Kewell ***

Gökhan Zan *****

Serdar Özkan *****

KADRO EN AZINDAN

''Biz büyük takımız.Anadolu takımı değil''

Şu lafını bende çok kullanır oldum

O duruma getirdiler bizi

Sahada rakibin en ufak temposunda veya

2-3 pasında arkalarından koşar hale geldik

11 hafta oldu bu adam niye takımda dediğim adamlar var

Çok üzülüyorum çok

Ayrıca yazdığın oyuncularda iyiler

Kayeye de Ruffier`i beğeniyorum ben

Uyuma Yönetim Kaçırma Bunları

26-30 yaşında yerli transferleri bedavaya alan yönetimimiz, madem bedava olmayınca yerli oyuncu almıyoruz o zaman bedava olan yerli oyuncuların da kalitelilerini, gelecek vaadedenlerini alalım. 1991 ve 1992 doğumlu olan ve sözleşme yenilemek istemedikleri için süresiz kadro dışı bırakılan Bursaspor'lu iki tane profesyonel futbolcu. Üstelik bir tanesinin menejeri Galatasaray A2'nin, 3 te 1'inin menejerliğini yapmakta. Mayıs 2011 ikisininde sözleşmeleri bitiyor. Aralık 2011'de yasal görüşebilme süreleri başlıyor.

Eren Albayrak - 1991

Resim_1230313500.jpg

Muhammet Demir - 1992

Muhammet%20demir.jpg

Bunlarda bedava olmayıpta, ucuz olanları, ikiside küme düşmekte olan Kasımpaşa'da oynuyor. Almanya'da altyapı eğitimi görmüş Ümit milli takımımızın oyuncuları

Barış Başdaş - 1990

baris4.jpg

Şahin Aygüneş - 1990

31111_186x236.jpg

Gereksiz bir yere açtımsa konuyu Af ola..

FMvariden kastım kalitesizlik ve yetersizlik değil üstad. Bu veyahut benzeri bir kadronun kurulmasının yakın zamandaki zorluğuydu. :)

Dengemizi bozdular artık ne yapalım.Mustafa Sarp'lı kadrodan

iyidir FM kadrosu bile.Sanchez,İnler gibi isimlerin transfer zorluğunu ben de biliyorum ama bu isimler olmasa bile en az o kalibre de oyuncuları bulmalıyız.

Ayrıca başımızda ALİ TURAN gibi bir futbolcu için Kayserispor ile kavga aşamasına gelen bir kulüp yöneticileri silsilesi varken bu tarz isimleri almamız çarpı 2 daha zor.

İlkay Gündoğan Alalım sercana vereceğimiz paraya yazık

FMvariden kastım kalitesizlik ve yetersizlik değil üstad. Bu veyahut benzeri bir kadronun kurulmasının yakın zamandaki zorluğuydu. :)

Anladım.O zaman bu yaz Manchester United radarına giren bir Hırvat önereceğim.

Milan Badelj : Değeri 4 Milyon Euro.Orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt