Devrim Yalın
Sarı Üye
- 8 Temmuz 2009
- 325
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Önerileri
Gago'nun kadroya girememesinin nedeni sakat olması.
Gago'nun kadroya girememesinin nedeni sakat olması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke yöneticilerimiz biraz akıllı olup sağaçıkta oynayabilen Asamoah Gyan için sonuna kadar şartları zorlasa.
sende vur dedik öldürdünsenin gyanın fiyatından haberin varmı? o paraya ihtiyamız olan 2 orta saha alabiliriz.
Pff, adama bak Gago'ya burun kıvırıyor,''El-alem'' diye bahsettiği takım da Real.
Bu farkı bizde yaratabiliriz (Bu yönetim'den sonra tabii) . Oynuyan oyuncu yerine oynamayan bir oyuncuyu neden alalım ? İsterse Xabi Alanso olsun. Zaten bugüne kadar Yıldız diye aldıklarımızı görüyoruz. Hepsi cırt.
Zaten şöylede bir konu var ki ; Yıldız diye hitab edilen oyuncuları aldığın zaman onları Serbest bırakmalısın. Çünkü onlar geldikleri yerden serbest geliyorlar ve gittikleri yerde de serbest olmayı istiyor ve bekliyorlar. Bu hem oyun içi , hem oyun dışı için. Zaten öyle bir Medya'ya sahibiz ki , adamların gittiği BAR'lar bile olay oluyor. Ve ertesi gün Manşetler'de ;'' ŞOK ! ŞOK ! ŞOK ! Galatasaraylı Futbolcu Joao Alves Eğlence Yerlerinde Görüntülendi !!! '' Yani şunu anlatmaya çalışıyorum... İngiltere , İtalya , Fransa ve Almanya Ülkeleri her sene bir Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yada UEFA Kupası Şampiyonluğu kazanmasının tek sebebi oyuncularının Serbest olmasıdır. Bugün İbrahimovic , Antrenmanda arkadaşına tekme vuruyor ve kadro dışı kalmıyorsa bu adamların Profesyonel'liğidir. Neden mi? Çünkü , Teknik Direktör bir lafın altında kalmadımı , ki , bu oyuncular özellikle Birezilyalı ise o , oyuncudan istediği verimi alamaması kadar doğal ve normal birşey olamaz. Çünkü , Prof futbolcular her zaman , Zıtlaşmaktan yanadır. Gerek hocası , gerek arkadaşı , gerek taraftar , gerek basın. Bunun örneğini verecek olursakta ; M. City'li , Tevez (Basın) , İbrahimovic (Takım Arkadaşları) , Lincoln (Hocası) , Burak Yılmaz (Taraftar) ... Vesaire , Vesaire... Bu , Örnekler dahada çok çoğaltılabilir. Benim söylemek istediğim , Gago iyi oyuncu olabilir fakat , biz GALATASARAY'ız. Şuan'da kötü neticeler ve olumsuz bir takım sonuclar almış yada alıyor olabiliriz , Fakat bunun sonu ve bir çıkış noktası elbette gelecek. Ama , biz neden (Takım Real Madrid olsa bile) kadro dışı kalmış oyunculara 5 Milyon Euro basalım ? O , parayı bir tane TÜRK oyuncusuna versen hem kontenjan'dan yemez , hem genç bir TÜRK alırsın , hem'de gelen yabancı'dan daha iyi verim alıcağın KESİN ! Örnek : Serdar Kesimal !
Not : Konu'yu karıştırdım biraz ama... Söylemek istediklerimiz anlamışsındır/sınızdır.
Bu farkı bizde yaratabiliriz (Bu yönetim'den sonra tabii) . Oynuyan oyuncu yerine oynamayan bir oyuncuyu neden alalım ? İsterse Xabi Alanso olsun. Zaten bugüne kadar Yıldız diye aldıklarımızı görüyoruz. Hepsi cırt.
Zaten şöylede bir konu var ki ; Yıldız diye hitab edilen oyuncuları aldığın zaman onları Serbest bırakmalısın. Çünkü onlar geldikleri yerden serbest geliyorlar ve gittikleri yerde de serbest olmayı istiyor ve bekliyorlar. Bu hem oyun içi , hem oyun dışı için. Zaten öyle bir Medya'ya sahibiz ki , adamların gittiği BAR'lar bile olay oluyor. Ve ertesi gün Manşetler'de ;'' ŞOK ! ŞOK ! ŞOK ! Galatasaraylı Futbolcu Joao Alves Eğlence Yerlerinde Görüntülendi !!! '' Yani şunu anlatmaya çalışıyorum... İngiltere , İtalya , Fransa ve Almanya Ülkeleri her sene bir Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yada UEFA Kupası Şampiyonluğu kazanmasının tek sebebi oyuncularının Serbest olmasıdır. Bugün İbrahimovic , Antrenmanda arkadaşına tekme vuruyor ve kadro dışı kalmıyorsa bu adamların Profesyonel'liğidir. Neden mi? Çünkü , Teknik Direktör bir lafın altında kalmadımı , ki , bu oyuncular özellikle Birezilyalı ise o , oyuncudan istediği verimi alamaması kadar doğal ve normal birşey olamaz. Çünkü , Prof futbolcular her zaman , Zıtlaşmaktan yanadır. Gerek hocası , gerek arkadaşı , gerek taraftar , gerek basın. Bunun örneğini verecek olursakta ; M. City'li , Tevez (Basın) , İbrahimovic (Takım Arkadaşları) , Lincoln (Hocası) , Burak Yılmaz (Taraftar) ... Vesaire , Vesaire... Bu , Örnekler dahada çok çoğaltılabilir. Benim söylemek istediğim , Gago iyi oyuncu olabilir fakat , biz GALATASARAY'ız. Şuan'da kötü neticeler ve olumsuz bir takım sonuclar almış yada alıyor olabiliriz , Fakat bunun sonu ve bir çıkış noktası elbette gelecek. Ama , biz neden (Takım Real Madrid olsa bile) kadro dışı kalmış oyunculara 5 Milyon Euro basalım ? O , parayı bir tane TÜRK oyuncusuna versen hem kontenjan'dan yemez , hem genç bir TÜRK alırsın , hem'de gelen yabancı'dan daha iyi verim alıcağın KESİN ! Örnek : Serdar Kesimal !
Not : Konu'yu karıştırdım biraz ama... Söylemek istediklerimiz anlamışsındır/sınızdır.
1) Aykut Erçetin
2) Servet Çetin
3) Gökhan Zan
4) Ali Turan
5) Hakan Balta
6) Mustafa Sarp
7) Barış Özbek
8) Ayhan Akman
9) Serdar Özkan
10) Aydın Yılmaz
11) Mehmet Batdal
Hepsi gitmeli!
Adamım sende müthiş bir edebiyatçı görüntüsü görüyorum.Sen öğretmenliği iyi yaparsın, ama kompozisyondan kaldın herhal.
Konu:Gago
Giriş:Xabi Alonso
Gelişme:Mantıksız bi ton cümle, hangisini yazayım ki?
Sonuç:Serdar Kesimal.
_Lassana Diarra (Real Madrid) ( Bedel :10-12 Milyon Euro) veya MOUSSA SİSSOKO(Toulose)
_Yekta Kurtuluş(Kasımpaşa)
_Diego(Wolfsburg)
_Mevlüt Erdinç(Paris Saint Germain)
_Aly Cissokho(O.Lyon)
_Stephan Ruffier(Monaco)
_Neven Subotic(Dortmund)
_Serdar Kesimal(Kasyerispor)
_Selçuk İnan(Trabzonspor)
_Dimitri Payet(St Etienne)
-----------------------------------------Stephan Ruffier----------------------------------------------
----Sabri-------------Serdar Kesimal---------------Neven Subotic------------Aly Cissokho------
-------------------------------Lass------------Selçuk İnan--------------------------------------------
----Payet----------------------------Diego---------------------------------------Arda-----------------
-----------------------------------Mevlüt Erdinç---------------------------------------------------------
Elano Blumer
Misimovic
Hakan Balta
Servet Çetin
Ali Turan
Serdar Özkan
Ayhan Akman
kesin gitmeli.
Bu kadro (VİZYON VE ''PARA'' YETTİĞİNCE KURULMALI.Yok FM DE KURAMAZSIN DEMEYİN EVET KURAMAM,PARA LAZIM EN AZ
100 Milyon Euro ve civarı ama bizim takımı ancak bu paklar.
Hem ayrıca şu meşhur LOCA PARALARI NEREYE GİTTİ,ADNA POLAT,MADEM KALACAKSIN BAŞKAN OLARAK KUR DA GÖRELİM BU KADROYU MESELA.