Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Onu biliyorum Devrim, ben orasında değilim, arkadaşın Real'den elalem diye bahsedişine mi güleyim, yoksa çok değil iki sezon öncesine kadar banko oynayan Gago gibi birisine 5 milyon vermeye bile razı olamayışına mı güleyim şaşırdım vallahi.

Keşke yöneticilerimiz biraz akıllı olup sağaçıkta oynayabilen Asamoah Gyan için sonuna kadar şartları zorlasa.

Bu arada ağalar, Ante Vukusic denen adam daha doğrusu çocuk, bu sezon 16 maçta 11 gol atmış toplamda ise 28 maçta 15 gol atmış.Hajduk Split'te oynuyormuş.91 doğumlu, 19 yaşında ve 1,5 milyon gibi bir etiketi var.Ne denilir?

Takim: Sporting Lisabon

Oyuncukar: Simon Vukcevic, Matias Fernandez.

Pff, adama bak Gago'ya burun kıvırıyor,''El-alem'' diye bahsettiği takım da Real.

Bu farkı bizde yaratabiliriz (Bu yönetim'den sonra tabii) . Oynuyan oyuncu yerine oynamayan bir oyuncuyu neden alalım ? İsterse Xabi Alanso olsun. Zaten bugüne kadar Yıldız diye aldıklarımızı görüyoruz. Hepsi cırt.

Zaten şöylede bir konu var ki ; Yıldız diye hitab edilen oyuncuları aldığın zaman onları Serbest bırakmalısın. Çünkü onlar geldikleri yerden serbest geliyorlar ve gittikleri yerde de serbest olmayı istiyor ve bekliyorlar. Bu hem oyun içi , hem oyun dışı için. Zaten öyle bir Medya'ya sahibiz ki , adamların gittiği BAR'lar bile olay oluyor. Ve ertesi gün Manşetler'de ;'' ŞOK ! ŞOK ! ŞOK ! Galatasaraylı Futbolcu Joao Alves Eğlence Yerlerinde Görüntülendi !!! '' Yani şunu anlatmaya çalışıyorum... İngiltere , İtalya , Fransa ve Almanya Ülkeleri her sene bir Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yada UEFA Kupası Şampiyonluğu kazanmasının tek sebebi oyuncularının Serbest olmasıdır. Bugün İbrahimovic , Antrenmanda arkadaşına tekme vuruyor ve kadro dışı kalmıyorsa bu adamların Profesyonel'liğidir. Neden mi? Çünkü , Teknik Direktör bir lafın altında kalmadımı , ki , bu oyuncular özellikle Birezilyalı ise o , oyuncudan istediği verimi alamaması kadar doğal ve normal birşey olamaz. Çünkü , Prof futbolcular her zaman , Zıtlaşmaktan yanadır. Gerek hocası , gerek arkadaşı , gerek taraftar , gerek basın. Bunun örneğini verecek olursakta ; M. City'li , Tevez (Basın) , İbrahimovic (Takım Arkadaşları) , Lincoln (Hocası) , Burak Yılmaz (Taraftar) ... Vesaire , Vesaire... Bu , Örnekler dahada çok çoğaltılabilir. Benim söylemek istediğim , Gago iyi oyuncu olabilir fakat , biz GALATASARAY'ız. Şuan'da kötü neticeler ve olumsuz bir takım sonuclar almış yada alıyor olabiliriz , Fakat bunun sonu ve bir çıkış noktası elbette gelecek. Ama , biz neden (Takım Real Madrid olsa bile) kadro dışı kalmış oyunculara 5 Milyon Euro basalım ? O , parayı bir tane TÜRK oyuncusuna versen hem kontenjan'dan yemez , hem genç bir TÜRK alırsın , hem'de gelen yabancı'dan daha iyi verim alıcağın KESİN ! Örnek : Serdar Kesimal !

Not : Konu'yu karıştırdım biraz ama... Söylemek istediklerimiz anlamışsındır/sınızdır.

Bu farkı bizde yaratabiliriz (Bu yönetim'den sonra tabii) . Oynuyan oyuncu yerine oynamayan bir oyuncuyu neden alalım ? İsterse Xabi Alanso olsun. Zaten bugüne kadar Yıldız diye aldıklarımızı görüyoruz. Hepsi cırt.

Zaten şöylede bir konu var ki ; Yıldız diye hitab edilen oyuncuları aldığın zaman onları Serbest bırakmalısın. Çünkü onlar geldikleri yerden serbest geliyorlar ve gittikleri yerde de serbest olmayı istiyor ve bekliyorlar. Bu hem oyun içi , hem oyun dışı için. Zaten öyle bir Medya'ya sahibiz ki , adamların gittiği BAR'lar bile olay oluyor. Ve ertesi gün Manşetler'de ;'' ŞOK ! ŞOK ! ŞOK ! Galatasaraylı Futbolcu Joao Alves Eğlence Yerlerinde Görüntülendi !!! '' Yani şunu anlatmaya çalışıyorum... İngiltere , İtalya , Fransa ve Almanya Ülkeleri her sene bir Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yada UEFA Kupası Şampiyonluğu kazanmasının tek sebebi oyuncularının Serbest olmasıdır. Bugün İbrahimovic , Antrenmanda arkadaşına tekme vuruyor ve kadro dışı kalmıyorsa bu adamların Profesyonel'liğidir. Neden mi? Çünkü , Teknik Direktör bir lafın altında kalmadımı , ki , bu oyuncular özellikle Birezilyalı ise o , oyuncudan istediği verimi alamaması kadar doğal ve normal birşey olamaz. Çünkü , Prof futbolcular her zaman , Zıtlaşmaktan yanadır. Gerek hocası , gerek arkadaşı , gerek taraftar , gerek basın. Bunun örneğini verecek olursakta ; M. City'li , Tevez (Basın) , İbrahimovic (Takım Arkadaşları) , Lincoln (Hocası) , Burak Yılmaz (Taraftar) ... Vesaire , Vesaire... Bu , Örnekler dahada çok çoğaltılabilir. Benim söylemek istediğim , Gago iyi oyuncu olabilir fakat , biz GALATASARAY'ız. Şuan'da kötü neticeler ve olumsuz bir takım sonuclar almış yada alıyor olabiliriz , Fakat bunun sonu ve bir çıkış noktası elbette gelecek. Ama , biz neden (Takım Real Madrid olsa bile) kadro dışı kalmış oyunculara 5 Milyon Euro basalım ? O , parayı bir tane TÜRK oyuncusuna versen hem kontenjan'dan yemez , hem genç bir TÜRK alırsın , hem'de gelen yabancı'dan daha iyi verim alıcağın KESİN ! Örnek : Serdar Kesimal !

Not : Konu'yu karıştırdım biraz ama... Söylemek istediklerimiz anlamışsındır/sınızdır.

Adamım sende müthiş bir edebiyatçı görüntüsü görüyorum.Sen öğretmenliği iyi yaparsın, ama kompozisyondan kaldın herhal.

Konu:Gago

Giriş:Xabi Alonso

Gelişme:Mantıksız bi ton cümle, hangisini yazayım ki?

Sonuç:Serdar Kesimal.

1) Aykut Erçetin

2) Servet Çetin

3) Gökhan Zan

4) Ali Turan

5) Hakan Balta

6) Mustafa Sarp

7) Barış Özbek

8) Ayhan Akman

9) Serdar Özkan

10) Aydın Yılmaz

11) Mehmet Batdal

Hepsi gitmeli!

Tek bir şeyine kaTılmıyorum, oda prof. oyuncu diye bahsettiğin Burak Yılmaz.

1) Aykut Erçetin

2) Servet Çetin

3) Gökhan Zan

4) Ali Turan

5) Hakan Balta

6) Mustafa Sarp

7) Barış Özbek

8) Ayhan Akman

9) Serdar Özkan

10) Aydın Yılmaz

11) Mehmet Batdal

Hepsi gitmeli!

Üç isim dışında sana kesinlikle katılıyorum.

Barış çok iyi bir yedek, o yüzden takımda kalmalı.

Aydın-Batdal sezonda en az 20 maç oynamak şartıyla kiralık verilmeli..

Adamım sende müthiş bir edebiyatçı görüntüsü görüyorum.Sen öğretmenliği iyi yaparsın, ama kompozisyondan kaldın herhal.

Konu:Gago

Giriş:Xabi Alonso

Gelişme:Mantıksız bi ton cümle, hangisini yazayım ki?

Sonuç:Serdar Kesimal.

Bu konuda sana birşey diyemem. Çünkü anlamak istemeyen adam zaten anlamaz! velakin , '' not '' diye bir cümle var yazının en altında ! ;)

_Lassana Diarra (Real Madrid) ( Bedel :10-12 Milyon Euro) veya MOUSSA SİSSOKO(Toulose)

_Yekta Kurtuluş(Kasımpaşa)

_Diego(Wolfsburg)

_Mevlüt Erdinç(Paris Saint Germain)

_Aly Cissokho(O.Lyon)

_Stephan Ruffier(Monaco)

_Neven Subotic(Dortmund)

_Serdar Kesimal(Kasyerispor)

_Selçuk İnan(Trabzonspor)

_Dimitri Payet(St Etienne)

-----------------------------------------Stephan Ruffier----------------------------------------------

----Sabri-------------Serdar Kesimal---------------Neven Subotic------------Aly Cissokho------

-------------------------------Lass------------Selçuk İnan--------------------------------------------

----Payet----------------------------Diego---------------------------------------Arda-----------------

-----------------------------------Mevlüt Erdinç---------------------------------------------------------

Elano Blumer

Misimovic

Hakan Balta

Servet Çetin

Ali Turan

Serdar Özkan

Ayhan Akman

kesin gitmeli.

Bu kadro (VİZYON VE ''PARA'' YETTİĞİNCE KURULMALI.Yok FM DE KURAMAZSIN DEMEYİN EVET KURAMAM,PARA LAZIM EN AZ

100 Milyon Euro ve civarı ama bizim takımı ancak bu paklar.

Hem ayrıca şu meşhur LOCA PARALARI NEREYE GİTTİ,ADNA POLAT,MADEM KALACAKSIN BAŞKAN OLARAK KUR DA GÖRELİM BU KADROYU MESELA.

E peki Doğuş ben sana şöyle birşey söylesem;Milan Baros'tan memnunsun değil mi?Geçen seneki Keita'dan, Harry Kewell'dan, Neill'den hep memnunsun ve bende memnunum.

Milan Baros, Liverpool'a geliyor sonra bekleneni veremiyor, Aston Villa, Portsmourh, O.Lyon vs ha bire dolaşıp duruyor.Ondan sonra bas parayı al getir Galatasaray'a, ilk sezonunda gol kralı.Bu sene bile müzmin sakata çıkmışken hala en skorer adamımız.

Harry Kewell, Leeds United'den Liver'a geliyor, iyi de oynuyor lakin, bir sakatlık sonrası gözden düşüyor bir daha eski yerini alamıyor.Sözleşmesi bitince de Roma 1 yıllık sunarken Galatasaray 2 yıllık sözleşme teklif ediyor sonunda Galatasaray ile anlaşıyor.Sözleşmesi boyunca müthiş bir performans sergiliyor (sonra sözleşmesi uzatılıyor, ancak sakatlıktı falan düzgün performans sergileyemiyor.)

Kader Keita;Şaşaalı bir Lille macerası sonrası Jean Michel Aulas kimselere kolay kolay vermediği bonservis parasını (tam 16 milyon yanılmıyorsam) Kader Keita'ya veriyor ve Lyon'a alıyor.ama Lille'deki Keita'dan eser yok, yokları oynuyor, gönderilecekler litesinin başına konduruluyor.Sonra velhasıl Lyon ile iyi ilişkilerdi, falandı, filandı alınıp Galatasaray'a getirliiyor, bir sezon oynuyor Galatasaray'da ama nasıl performans sergilediğini biliyoruz.Yakıp yıkıyor, fiziğiyle süratiyle tekniğiyle, taklalarıyla Galatasaray Taraftarı'nın gönlünde taht kuruyor.

Şimdi gelelim konumuza, bu adamlar hep bize Avrupa'nın orta sınıf takımlarının yedekleri (Kewell Hariç) olarak üstelik 27 yaş üstündeyken geldiler.Bahsini yaptığımız Gago ise dünyanın bir nuımaralı kulübü Real'in banko elemanıydı Florentino Perez'den önce.Ne zamanki Perez ayak bastı Real'e, Khedira, Laass, Alonso,(Diğer Diarra'yı saymıyorum çünkü o da sakat) gibi orta sahaları takıma alıyor.Bu tip isimlerle başa çıkabilmek her babayiğidin harcı değil değil mi?Gerçi bunu bilemeyiz çünkü Gago bir sakatlık döneminde şu an.Sağlam olsa belki de onlarla başa çıkabilecektir.Gel gelelim, bu oyuncu henüz 24 yahut 25 yaşında.Gencecik yaşında Real Madrid havası görmüş, Avrupa tecrübesi fazlasıyla olan bir oyuncu.Sağlam bi Gago Avrupa'nın hemen hemen her kulübünde rahatlıkla forma giyer.Florentino Perez var iken de rahatlıkla 5 milyon gibi bir rakama alınır.

Şimdi sen Bu elemana hayır diyebilir misin? Orta sahanda Ayhan,Sarp cirit atarken sen Gago'ya mı burun kıvıracaksın?Ben işin burasındayım Doğuş.

Mesele kadro kurmakta bitmiyor.Mesele birbirine uyum içinde takım olarak oynayabilecek oyuncular bulmak.

Santrafor mevkiisine önerim ; Vedad Ibisevic

Orta sahaya önerim ; Selçuk İnan , Yekta Kurtuluş

Sol kanada ; Özgür Çek , Gökhan Süzen

Elano ve Misimovic gidecekse ; Bogdan Stancu , Senijad Ibricic , Mehmet Ekici ve türevi yetenekli bir gurbetçi.

Stopere ise ; Neill'ın yanına çevik ve yeterli bir stoper.Kim olduğunun önemi yok.

_Lassana Diarra (Real Madrid) ( Bedel :10-12 Milyon Euro) veya MOUSSA SİSSOKO(Toulose)

_Yekta Kurtuluş(Kasımpaşa)

_Diego(Wolfsburg)

_Mevlüt Erdinç(Paris Saint Germain)

_Aly Cissokho(O.Lyon)

_Stephan Ruffier(Monaco)

_Neven Subotic(Dortmund)

_Serdar Kesimal(Kasyerispor)

_Selçuk İnan(Trabzonspor)

_Dimitri Payet(St Etienne)

-----------------------------------------Stephan Ruffier----------------------------------------------

----Sabri-------------Serdar Kesimal---------------Neven Subotic------------Aly Cissokho------

-------------------------------Lass------------Selçuk İnan--------------------------------------------

----Payet----------------------------Diego---------------------------------------Arda-----------------

-----------------------------------Mevlüt Erdinç---------------------------------------------------------

Elano Blumer

Misimovic

Hakan Balta

Servet Çetin

Ali Turan

Serdar Özkan

Ayhan Akman

kesin gitmeli.

Bu kadro (VİZYON VE ''PARA'' YETTİĞİNCE KURULMALI.Yok FM DE KURAMAZSIN DEMEYİN EVET KURAMAM,PARA LAZIM EN AZ

100 Milyon Euro ve civarı ama bizim takımı ancak bu paklar.

Hem ayrıca şu meşhur LOCA PARALARI NEREYE GİTTİ,ADNA POLAT,MADEM KALACAKSIN BAŞKAN OLARAK KUR DA GÖRELİM BU KADROYU MESELA.

aynen katılıyorum. madem Galatasaray gibi klubun başındasın laf politikası yapmıcaksın. Diger branşlar kimsenin umrumda degil önemli olan futbol.Yazdıgın isimlerden 3-4 tanesi alınsa örnegin Diego Payet Selçuk Serdar bu bile yeterli olucaktır. yavaş yavaş düzeceksin takımı ama sen ya tutarsa transferi yaparsan ondan sonra dışarı çıkıcak halin kalmaz.

-----------------Serdar Kulbilge------------------

Sabri---Lucas Neill---Aykut Demir---Marin Tomasov

Taner Yalcın------Lorik Cana-----Ognjen Vukojevic

Evgeni Konoplyanka---Sercan Yıldırım---Arda Turan

Bu kadro is yapmaz mı? Vukojevicin yerine biraz daha etiketli Annan'da olabilir veya Aykutun yerine Avrupa tecrübesi olan bir kesici.

Cüzi 7 transfer :b5:

babalar ben size buradan yollancakları sayayım en iyi öneri budur.Aykut-Ali turan-Gökhan Zan-Servet-Aydın-Barış-Elano-Mustafa Sarp-Ayhan Akman(kalsada olur gitsede)-Musa Çagıran-Serdar Özkan. bunlardan herhangi biri gitse kim neden yolladınız demez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt