Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Belki uçuk olacak ama,Werder Bremen'li Naldo.Rast geldiğim maçlarda hiç oynatılmadığını fark etti.Sakatmı acaba? Yoksa oynatılmıyormu? Yada benmi göremiyorum..

Anladıkki efsane baskan Faruk Süren bile transferden anlamıyor..Dün aksam dediki : Ben olsam devre arasında Romen futbolcu alırdım...Mutu mesela...Yanınada bi iki tane gene romen genç alırdım

dedi...Pek emin değilim doğrusu ben bu durumdan...Baskanın dönemindeki Hagi-Popescu vs aşısı tutmuştu belki ama şimdi tutarmı bilinmez...

Ancaaak...Mutu çok yetenekli bir futbolcu kabul...Disiplinsiz bir futbolcu kabul...Büyük takımlarda futbol oynamış ve başarılıda olmuşş...Onada kabul...Sizce Hagi'yle benzesmiyolar mı ?...

Popescu'yada misilleme yapılacak tek Romen stoperde Christian Chivu dur...Ve gelirse 3 yıl daha sıkıntı çekmeyiz...Bundan adım gibi eminim...

Ancak Adnan başkan bu futbolcuları alıp yanlarınada Gabriel Torje,Bogdan Stancu gibi adamları takıma aşılayabilirse gerçekten iyi bi takım izleriz 2-3 yıl boyunca...Ama bu romen aşısı çok iyi yapılırsa tabi...

Almanya'dan bir arkadaş... Ender abi.

Edit : Hatta ; Pocognoli ve Torjenin Transferinin bittiği , Stancu ise yetişirse devre arası yetişmez ise sezon sonu kesin gelicek''miş'' ... Arkadaşıma güveniyorum , Misi transferin'de olduğu gibi.

Ocak ayında Everton'ın orta saha oyuncusu Steven Pienaar'ı kadrosuna katmak isteyen Tottenham Hotspur, kadrosunda tensikata gidecek. İngiliz Daily Mail gazeteinin haberine göre, Giovani dos Santos, David Bentley, Robbie Keane ve Niko Kranjcar Londra kulübünün gözden çıkardığı isimler.

bana kalsa dördü de alınmalı.

Bentley dışında hepsi net oynar bizde.

Birezilya Ligin'den , tam 2 senedir istediğim bir oyuncu var... Miranda , Miranda , Miranda... Artık biri şu adamı duysun , istesin ve getirsin. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor... 26 yaşında . 1.88 Boy . Fiziğine göre çok iyi bir oyuncu. Defans'ta bütün yaralarımızı saracak Komple bir oyuncu ve Klasik bir Birezilyalı değil. Aksine bir Avustralya'lı gibi işine sağdık tam bir görev adamı. Ahhhhh be yönetim... Ahhhh Bee..

Giovani Dos Santos...

alın şu adamı diycem de nerde..

Almanya'dan bir arkadaş... Ender abi.

Edit : Hatta ; Pocognoli ve Torjenin Transferinin bittiği , Stancu ise yetişirse devre arası yetişmez ise sezon sonu kesin gelicek''miş'' ... Arkadaşıma güveniyorum , Misi transferin'de olduğu gibi.

Pocognoli galiba sol bek ti.Insua da varken elimizde 3tane sol bek var.Ne gerek var anlamadim.

Bence kanat oyuncusu olmayan şu takımda Bentley de oynar.

Bentley'nin Elano'dan pek bir farkı yok mental olarak. Arsenal'den de bu sebepler nedeniyle kovuldu zaten. Çok gereksiz bir adam, 15-20 maçta bir sahaya çıkıyor iyi oynuyor o kadar. Şahsen hiç beğenmiyorum, tek iyi özelliği de frikikler ki hepimiz biliyoruz ki bize gelen frikik atamıyor zaten.

--------------Serdar Kulbilge--------------

Sabri-------Neil--------Chivu--------Çağlar

------------------------------------------

---------Hamit---------Cana--------------

----------------Emana--------------------

Bentley/Torje-------------------------Arda

-----------------Mutu--------------------

Gidecekler:M.Sarp,Misimovic,Ayhan,Servet,Elano(Gitti),İnsua,Kewell...

20-25 M.Euro'ya Devre arasında kurulabilecek maksimum kadro... (Chivu biraz abartı hatta imkansız biliyorum ama Hagi nin ağzı biraz laf yapsında bi ise yarasın...:D Ama Mutu nun şansı var...Torje filanda yüksek ihtimal...Hamit'e biraz yağ çekilip yıllık ücreti yüksek tutulursa gelebilir...Serdar Kulbilge yakın...Emana ise istenirse alınabilir ve çok da güzel olur...Bentley zor ve çok tuzlu olur...Ama bu kadro oluşsa ikinci yarının5. Haftasından sonra feci şekilde maçlar izleriz...:)

Ancak bu kadronun kurulmasından yana değilim onuda belirtim.

--------------Serdar Kulbilge--------------

Sabri-------Neil--------Chivu--------Çağlar

---------Hamit---------Cana--------------

----------------Emana--------------------

Bentley/Torje-------------------------Arda

-----------------Mutu--------------------

Gidecekler:M.Sarp,Misimovic,Ayhan,Servet,Elano(Gitti),İnsua,Kewell...

20-25 M.Euro'ya Devre arasında kurulabilecek maksimum kadro :D (Chivu biraz abartı hatta imkansız biliyorum...Ama Mutu nun şansı var...Torje filanda yüksek ihtimal...Hamit'e biraz yağ çekilip yıllık ücreti yüksek tutulursa gelebilir...Serdar Kulbilge yakın...Emana ise istenirse alınabilir ve çok da güzel olur...Bentley zor ve çok tuzlu olur...Ama bu kadro oluşsa ikinci yarının5. Haftasından sonra feci şekilde maçlar izleriz...:)

Ancak bu kadronun kurulmasından yana değilim onuda belirtim.

Chivu. :D

João Miranda de de Souza Filho evet iyi bir defans oyuncusu sezon başı bayern ilgileniyordu ama vazgeçti bence alınması gerekir

2 tane 11 e girebilecek orta saha almalıyız

Ama topla arası iyi olan Salihovic-Hamit-Lucho Gonzalez tarzı

Yani şu şekil

------------------------Cana--------------------------

-------------------------------------------------------

------------Hamit----------------------Salihovic-------

Bir de Sercanı alıp ileri üçlü de kanatlara atabiliriz

Hem kanatlardan Arda -Sercan vs iyi top taşırız

Hamit-Salihovic arkadan destek verir Cana biraz daha arkada kalır

---Sercan-----------------Baros-----------------Arda------

Defasta ve kalede değişim de yapılabilir

Bir tane iyi Türk stoper şart

Sol bek şart-Kale için Serdar K. olabilir

Tabii her ölgeyi iyi yedeklemek lazım

Mesela Baros yokmuş gibi plan yapıp iyi genç forvet almalıyız

Zaten sakatlık riski ve problemli oyuncuları yedekleyemediğimiz bir gerçek

Standart Liege`den

Steven defour ve Axel Witsel

Sao'lu Miranda'yı Fransa gunlerinde takip etme fırsatım oldu pek başarılı oldugunu soyleyemem. Zaten Sochaux'da gonderdi. 6 kez milli olmuş 1.84m boy, 26 yaş kağıt uzerinde ideal gozukuyor ama ortalama bir adam. 3m eurodan fazla etmez ama almaya kalksan 4-5m euro isterler :)

Önerim, sezon başında da istediğim yeni avatarım Polonyalı Ludovic Obraniak. Ofansif anlamda cok yonlu bir oyuncu, disiplinli bir oyuncu. Cok guclu değil ama hareketli. İbricic ya da Obraniak ofansif oyuncu olarak alınabilir. İbricic ve Obraniak için tavan fiyatım 4m euro olurdu.

Mc içinde Emana eger ucuk bir bonservis odenmeyecekse uygun bir aday. Yaşı gereği 4.5m eurodan fazla verilmemeli Emana'ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt