Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Orta sahayı düzenledikten sonra, Crouch veya Pavlyuchenko'yu alsak. Bizim ligde iş yapabilecek iki sağlam santrafor.

Sağ kanattada Sabri ve Bentley öf öf öf.

Hemen kadro kuralım.

--------------------Ufuk-----------------------

---Sabri-------Neill-----Gökhan-----Hakan------

--------------Transfer--Cana------------------

--Bentley---------Kranjcar---------Arda--------

-------------------M.Baros---------------------

Sağ kanattada Sabri ve Bentley öf öf öf.

Hemen kadro kuralım.

--------------------Ufuk-----------------------

---Sabri-------Neill-----Gökhan-----Hakan------

--------------Transfer--Cana------------------

--Bentley---------Kranjcar---------Arda--------

-------------------M.Baros---------------------

Forvete gene para kalmadı :D Baros sakatken sırayla oynarız artık:D

Kranjcar müzmin sakat beyler,hiç akıllanmayacakmıyız?

Acaip bi emenike funclup oluşmuş:) emenike yerine felipe caicedo yada jozy altidore yi tercih ederim. karabükün istediklerini duyunca(emre çolak+para!!!) bu iki isim daha mantıklı geliyor bana.

Felipe Caicedo - Player profile - transfermarkt.co.uk

Jozy Altidore - Player profile - transfermarkt.co.uk

ayrıca bi kranjcar muhabbetidir gidiyor.eğer misimovic gidicekse gerçekten iyi bir transfer olur. fakat misimovic in durumu muhallakta sanki affedilcek gibi geliyor bana.

Acaip bi emenike funclup oluşmuş:) emenike yerine felipe caicedo yada jozy altidore yi tercih ederim. karabükün istediklerini duyunca(emre çolak+para!!!) bu iki isim daha mantıklı geliyor bana.

Felipe Caicedo - Player profile - transfermarkt.co.uk

Jozy Altidore - Player profile - transfermarkt.co.uk

ayrıca bi kranjcar muhabbetidir gidiyor.eğer misimovic gidicekse gerçekten iyi bir transfer olur. fakat misimovic in durumu muhallakta sanki affedilcek gibi geliyor bana.

Altidore şişirme topçu bence geçen yıl 33 maçta 1 gol bu yıl 10 maçta 2 gol defans oyuncuları bile bu kadar gol atıyor

Sercan'ın yanında Altidore 10 bin kat daha iyi... En azından , Altidore için istenilen Bonservis bedeli , 3.5 Milyon Euro... Sercan için , 10 Milyon Euro ! belki daha fazla... Buna nazaran Altidore TR'ye gelirse en güçlü forvet olarak ve vücut yapısına göre en hızlı futbolcu olarak (Forvetler arasında) lanse edilicektir. Bundan eminim... Velakin , Altidore gibi bir adamı kazanmak bence Müthiş olur.

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRYpbuN9od7BfaMNrIs2mM-J7fxdOXkwZqSlbWYiwO4aIstbS6_w

Sercan'ın yanında Altidore 10 bin kat daha iyi... En azından , Altidore için istenilen Bonservis bedeli , 3.5 Milyon Euro... Sercan için , 10 Milyon Euro ! belki daha fazla... Buna nazaran Altidore TR'ye gelirse en güçlü forvet olarak ve vücut yapısına göre en hızlı futbolcu olarak (Forvetler arasında) lanse edilicektir. Bundan eminim... Velakin , Altidore gibi bir adamı kazanmak bence Müthiş olur.

https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRYpbuN9od7BfaMNrIs2mM-J7fxdOXkwZqSlbWYiwO4aIstbS6_w

Bu kadar iyi ise gol sayıları neden bu kadar düşük

Micheal Bradley diyorum beyler gerçekten tam bizim aradığımız b2b

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt