Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Önerileri

Ben Kagawa'yı Cerezo Osaka'da oynarken önermiştim, hatta Serhat Türkel ile ilk alevli tartışmamı o yüzden yapmıştım.Medyada adının Barca'yla anıldığını duydum, akin Barca kesinlikle almaz bu oyuncuyu, odenli büyük bir takmıın oyuncusu değil, lakin Galatasaray, BVB Wolfsburg gibi Avrupa'nın orta/vasat takımları için çok mükemmel bir transfer olacaktır.300 bine aldılarsa 5 milyon gibi bir rakam kafi gelir bence, ki bu rakama kesinlikle değer.

Jens Wissing ! Gelişmekte olan futbolu , teknik ve kapasitesi 22 yaşında olmasına rağmen yaşına göre fazla olan önemli genç yeteneklerden biri! 200 bin euro bonservis bedeli var. Keşke alınsa diyorum. Çünkü hem solbek'te , hemde defans'ta gerçekten çok iyi. Geriden oyunu kurabiliyor ama oyunu kurma özelliği pek fazla yok! Bunu geliştirmesi gerek. Fakat arkaya adam kaçırmayan bir defans oyuncusu... Zaten solbek'ten gelen çabukluğu bu özelliğinin en büyük artı'sı.

Bende Sahin Aygunesi oneriyorum 1990 dogumlu Forvet Kasimpasada oynuyor baya bi macini seryetim baya iyi bir oyuncu burda daha onu taniyan cok kisi vardir.Teknii kotu degil sprinter ve son vuruslarida kotu sayilmaz ama tabi kendini daha gelistirmesi lazim.

Basel de oynayan İsviçreli Valentin Stocker isimli 21 yaşında orta sahada oynayan bir oyuncu var. Galler maçında 2 gol atmış. Maçı izleyen varmı?

Cevap: Transfer Önerileri - Yeni

Pitroipa'yi bu ligte sag birakmazlar. Herif zaten ip ince, bir tekme yedimi 1 sene boyunca kendine gelemez.

Necati bu lig de bu zeminlerle bi ayağın çukurda zaten

Bir de biz Euro 2016`ya adaydık

Alırsak turnuvayı yapacaktık

Alamadık asıl şimdi yapmalıyız

Neyse konu nerelere gitti boşver

Cevap: Transfer Önerileri - Yeni

Pitroipa'yi bu ligte sag birakmazlar. Herif zaten ip ince, bir tekme yedimi 1 sene boyunca kendine gelemez.

yakalarlarsa tabi:asd:,ama şaka bi yana dayanıklı bi oyuncu ciddi anlamda,baş edebilir sertliklerle,he keita gibi yıkıp geçemez ama başabaş mücadele edebilir:)

Dün Karadağ maçını izledim Marko Basa diye stoperleri var.Çok iyi bir savunma oyuncusu sezgileri kuvvetli, teknik kapasitesi bir savunma oyuncusuna göre iyi, iyi yer tutabilen, hava toplarına hakim,(adam Crouch'dan kaç tane kafa topu aldı.) hamleleri çabuk bir oyuncu yani kısacası her takımda oynayabilecek kapasitede.

Schaars gitmek istiyor

Schaars klbünden ayrılıp büyük bir klübe gitmek istiyormuş.. Bizimkiler alsa keşke.. AZ Alkmaar captain Stijn Schaars stated today : "I am ambitious and I hope to join a bigger club as soon as possible. I want to leave AZ and I am not going to extend my contract. My departure will be beneficial to me and to AZ since they need money. I hope to find a foreign club willing to sign me".

Bilmem daha önce öneren oldu mu, Toulouse'lu Moussa Sissoko gerçekten çok kaliteli bir orta saha oyuncusu. Bonservisi biraz tuzlu, fakat şu adamı alabilsek 5-6 sene orta saha sıkıntısı çekmeyiz.

28.gif

Moussa Sissoko - Spielerprofil - transfermarkt.de

Ahmet Sissoko'yu almak çok zordur be.İstatistiklerine baktım, son üç sezonda 35 maçın altına düşmemiş.Çok istikrarlı bir oyuncu, skora da katkısı var mevkiisine göre oldukça iyi.Ama almak,,pff her babayiğidin harcı değil.Bir kere muhtemelen 10 lira ferah tutacaktır.

Sissoko------Cana

--------Misi------

şeklinde bir orta saha olsa cidden iyi olabilir, tek transfer bile orta sahamızı toparlamaya yetiyor.

Ahmet Sissoko'yu almak çok zordur be.İstatistiklerine baktım, son üç sezonda 35 maçın altına düşmemiş.Çok istikrarlı bir oyuncu, skora da katkısı var mevkiisine göre oldukça iyi.Ama almak,,pff her babayiğidin harcı değil.Bir kere muhtemelen 10 lira ferah tutacaktır.

Sissoko------Cana

--------Misi------

şeklinde bir orta saha olsa cidden iyi olabilir, tek transfer bile orta sahamızı toparlamaya yetiyor.

Yabancı kontenjanı kaldırılmadığı sürece çok iyi yerli transfeler de yapmak zorundayız.

Defansa, Kesimal;

Ortaya, Yasin, Veli, Selçuk İnan ;

Ofansa, Tunay, Taner;

Forvete, Şahin Aygüneş;

Kafi gelecektir.

Gökhan İnler yıllık 600 bin euro'ya oynuyormuş :akansular: ben bu transferin o kadar imkansız olduğunu düşünmüyorum 27 yaşında Gökhan 20 yaşında deil geleceğini düşünecektir 2.5m euro'dan 4 yıllık bir sözleşmeye hayır demez bence bonservisi tuzlu diyebilirsiniz ama artık bir kerede paraya kıyalım alalım şu adamı 4-5 sene orta saha sıkıntısı çekmeyiz. Kaliteli Türk oyuncuları ihtiyacımız var yeter artık gına geldi Sarp'ı izlemekten

Gökhan İnler yıllık 600 bin euro'ya oynuyormuş :akansular: ben bu transferin o kadar imkansız olduğunu düşünmüyorum 27 yaşında Gökhan 20 yaşında deil geleceğini düşünecektir 2.5m euro'dan 4 yıllık bir sözleşmeye hayır demez bence bonservisi tuzlu diyebilirsiniz ama artık bir kerede paraya kıyalım alalım şu adamı 4-5 sene orta saha sıkıntısı çekmeyiz. Kaliteli Türk oyuncuları ihtiyacımız var yeter artık gına geldi Sarp'ı izlemekten

Arkadaş iyi hoş diyoruz da benim aklıma takılan birşey var, şimdi geçen yazın transfer dönemninden önce bizim forumda hemen hemen herkes ön libero pozisyonuna mutlaka Loric Cana'yı yazardı.Neden, çünkü Marsilya'da kaptanlık yaptı, transfer olduğu Sunderland'de yanılmıyorsam ,ilk sezonunda yine kaptan oldu üstelik 30 maçın üstüne çıktı.Birçok kesime göre mükemmel bir transfer olmuştu, ön libero sorunumuza kesinlikle kökten çözüm bulmuştuk.Lakin görünen şu durum hiç de onu ispatlar durumda değil.Bana öyle geliyor ki bu Gökhan İnler transferi de çok çok aman bir transfer olmayacak.Ha Sarp'tan Ayhan'dan elbette ki iyi olacaktır lakin ben bu transfer gerçekleşse bile pek fazla ümitli değilim vereceği performanstan.

Arkadaş iyi hoş diyoruz da benim aklıma takılan birşey var, şimdi geçen yazın transfer dönemninden önce bizim forumda hemen hemen herkes ön libero pozisyonuna mutlaka Loric Cana'yı yazardı.Neden, çünkü Marsilya'da kaptanlık yaptı, transfer olduğu Sunderland'de yanılmıyorsam ,ilk sezonunda yine kaptan oldu üstelik 30 maçın üstüne çıktı.Birçok kesime göre mükemmel bir transfer olmuştu, ön libero sorunumuza kesinlikle kökten çözüm bulmuştuk.Lakin görünen şu durum hiç de onu ispatlar durumda değil.Bana öyle geliyor ki bu Gökhan İnler transferi de çok çok aman bir transfer olmayacak.Ha Sarp'tan Ayhan'dan elbette ki iyi olacaktır lakin ben bu transfer gerçekleşse bile pek fazla ümitli değilim vereceği performanstan.

Taner Loric Cana doğru dürüst oynamadıki yahu ayrıca oynadığı maçlarda falan İbb maçı gibi ben gayet memnundum kendisinden.. Ha o bildiğimiz Cana'yi göremedik orası doğruda adamı daha net olarak izleyemedikki ilerleyen zamanlarda o bildiğimiz özellikle Marsilya'daki perfonsmansını gösterecektir inanıyorum

Gökhan'a gelirse kesinlikle katılmıyorum düşüncelerine tam aradığımız bir adam bence İtalya gibi bir ligden gelecek Tsl'nin sertliğinden falan hayatta etkilenmez uyum sorunuda çekmez gelir takır takır oynar topunu :) ah keşke gelsede görsek nasıl faydalı olacağını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt