Cevap: Transfer Önerileri
BVB adamı bu yaz alış fiyatı 300bin €
şimdi medyada ismi Barça ile geçiyor
BVB adamı bu yaz alış fiyatı 300bin €
şimdi medyada ismi Barça ile geçiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pitroipa Keita etkisini hissettirebilecek bir oyuncu
Pitroipa'yi bu ligte sag birakmazlar. Herif zaten ip ince, bir tekme yedimi 1 sene boyunca kendine gelemez.
Pitroipa'yi bu ligte sag birakmazlar. Herif zaten ip ince, bir tekme yedimi 1 sene boyunca kendine gelemez.
Ahmet Sissoko'yu almak çok zordur be.İstatistiklerine baktım, son üç sezonda 35 maçın altına düşmemiş.Çok istikrarlı bir oyuncu, skora da katkısı var mevkiisine göre oldukça iyi.Ama almak,,pff her babayiğidin harcı değil.Bir kere muhtemelen 10 lira ferah tutacaktır.
Sissoko------Cana
--------Misi------
şeklinde bir orta saha olsa cidden iyi olabilir, tek transfer bile orta sahamızı toparlamaya yetiyor.
Gökhan İnler yıllık 600 bin euro'ya oynuyormuş :akansular: ben bu transferin o kadar imkansız olduğunu düşünmüyorum 27 yaşında Gökhan 20 yaşında deil geleceğini düşünecektir 2.5m euro'dan 4 yıllık bir sözleşmeye hayır demez bence bonservisi tuzlu diyebilirsiniz ama artık bir kerede paraya kıyalım alalım şu adamı 4-5 sene orta saha sıkıntısı çekmeyiz. Kaliteli Türk oyuncuları ihtiyacımız var yeter artık gına geldi Sarp'ı izlemekten
Arkadaş iyi hoş diyoruz da benim aklıma takılan birşey var, şimdi geçen yazın transfer dönemninden önce bizim forumda hemen hemen herkes ön libero pozisyonuna mutlaka Loric Cana'yı yazardı.Neden, çünkü Marsilya'da kaptanlık yaptı, transfer olduğu Sunderland'de yanılmıyorsam ,ilk sezonunda yine kaptan oldu üstelik 30 maçın üstüne çıktı.Birçok kesime göre mükemmel bir transfer olmuştu, ön libero sorunumuza kesinlikle kökten çözüm bulmuştuk.Lakin görünen şu durum hiç de onu ispatlar durumda değil.Bana öyle geliyor ki bu Gökhan İnler transferi de çok çok aman bir transfer olmayacak.Ha Sarp'tan Ayhan'dan elbette ki iyi olacaktır lakin ben bu transfer gerçekleşse bile pek fazla ümitli değilim vereceği performanstan.