Transfer Önerileri (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasarayın Aradığı Futbolcular Fransada-Transfer Önerileri

Fransa toplamis zencileri duruyor

Cevap: Transfer Önerileri

Dzagaoev olmayabilir ama en az onun kadar iyi hatta ondan daha iyi Oleksandr Aliyev var..Lokomotiv Moscow da...

Tutanamayan Futbolcular hep Fransaya gidiyor bide Afrika kökenli adam çok

Aslında bizim kesfettigimiz bu seyi Fener uyguladı ve bizden daha iyi duruma geldiler.

Bu takıma öncelikle flamini gibi bi orta saha lazım...Her iki ayağınıda kullanabilen gerektiğinde sağbek solbek oynatabileceğin bir adam...

Bunun dışında yanına Michael Bradley gibi bir box2box...Eğer ikisi alındığı takdirde Orta saha ikilimiz müthiş olur...

Buarada bence Cana iyi filan değil abi...Cana yı beğenene birşey diyemem tabi ama bu takımdaki oyununu beğenen arkadaslara Cana nın eski maçlarında bundan çok daha iyi oynadığını bilmelerini isterim...

Öte yandan stopere Bougherra gibi bi adam lazım..Adam acayip hırslı teknik ve oyunu çok iyi kuruyor...Defansı her şekilde toparlar...

Daha sonra sağ açık/sol açık için Evgeni Konoplyanka ideal oyuncumuz olur...Adam Ukraynalı messi abi...Müthiş bi adam geçme özelliği var...Bana kalırsa yeni Ribery'miz olur(Kaderi benzemesin tabi:) )

Forvetede Bogdan Stancu denenebilir..Adam son 3 sezonda oldukça istikrarlı...Tabi Emenike alınabilirse oda güzel olur..Yada Lacina Traore zor ama olursa çok çok güzel olur...

Son olarak kaleci olarak ufuğu hiç beyenmemeye başladım...25 yaşına girecek zaten gençliğide kalmadı yani...Son Beşiktaş maçında Nobreden yediği golü misal Volkan-Onur filan asla yemezdi...Yani şu kaleci problemininde çözülmesi lazım...

Murat Ceylanda çok iyi bir orta saha onuda çok beyeniyorum...

Vee Kadro:

---------------Ufuk----------------

--------Neil----Bougherra----------

Sabri------------------------Flamini

---- ----Bradley---M.Ceylan--------

-----------------------------------

Konoplyanka-------------------Arda

-----------------------------------

----------Traore-------------------

-----------------Baros-------------

Afedersinde Flami'niyi sol beke koymak,futbola ana bacı küfür etmektir.

Kalström,Sessegnon,Park Chu Yong,Valbuena

Lyon Gourcuff aldıktan sonra Pjanic'i oynatmıyor.Alma şansımız varmı acaba?

Valbuena imkansız...Çok çok iyi o :/

Flaminiyi sol beke koymak, sag ayagina giydigin ayakkabiyi, sol ayagina giymek gibi birseydir, bilmiyorum halk bana katiliyor mu. Katiliyorsa, katiliyorum desin, bilelim.

kallström bence artık alınmaz gördük hagi genç istekli oyuncu istiyormuş.Bana göre kallströmün bulunduğu nokta kewell-cana karışımı bişey.Keşke zamanında remyi falan kapabilselerdi:S

Pjanic bu sezon 25 maç yapmışş? :D

Hem flamini yi sol bek için alalım demedim ben...Dikkat edersen Bradley le iyi ikili olurlar dedim..

arkadaşlar dua edelimde transferler önümüzdeki sezona yönelik olsun

Pjaniç 20 yaşında 15 milyon avro bonservisi duruyor.Çok çok zor bir transfer.

Oynamadığı yer değil dostum...sağ ayakla oynasın gene hakan baltadan daha iyidir...

Kardeşim oynamışsa zorunluluktan oynamıştır ki Milan'ın her maçını izlemey çalışan biri olarak daha sol bek oynadığını görmedim ama oynamışsada tıpkı kewell'ın stoper oynaması gibi zorunluluktan oynamıştır.Sol bekt hakandan daha iyi olacak diye adamı istemeyeceği bir mevkide oynatmak ve taş gibi ortasaha kimliğinden çıkartmak ne kadar doğru olabilir,Flamini gibi bir oyuncudan bahsediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt